Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

a kép alapján azt hittem…

#1487042 Koffein Előzmény: #1487040

a kép alapján azt hittem, hogy belevág a cickóba, de nem :D

klaus bácsi is erre bukik XD

KnowTheFACTSBeforeYouVAX. on Twitter: "Is Klaus Schwab the Most Dangerous  Man in the World? https://t.co/RPrnsOHqUR" / Twitter

Andrew Tate

#1487013 Koffein

még augusztusban futott végig a médián, hogy bannolták a csávót minden közösségi médiából...

https://444.hu/2022/08/22/a-tiktok-es-a-meta-is-le...

eddig azt se tudtam, hogy létezik... nem mintha probléma lenne, az érdekes a sztoriba, hogy azt mondja, egyszerre vágták el mindentől, fb, insta, tiktok, yt, gmail, uber, bankok... tökre összehangoltak, mintha valaki megnyomott volna egy gombot és 5perc alatt mindenhonnan levágták...

nem rövid 5órás interjú, asszem pár napig még elleszek vele XD

ezek az ufók milyen türelmetlenek

#1486993 TrendMan Előzmény: #1486984

Szerintem az egyik ok a háború mögött, hogy össze akarták már mérni a fegyvereiket.

Biztos több nagyhatalomnak is vannak különféle kísérleti repülő eszközei, miért épp ezek maradnának ki a show-ból?

akkor lehet valami valós…

#1486979 Koffein Előzmény: #1486976

akkor lehet valami valóságalapja.. majd meglátjuk jön-e infó máshonnan :)

A logójuk ismerős Angliá…

#1486976 Fornit Előzmény: #1486973

A logójuk ismerős Angliából, régebb óta meglévő újság lehet.

szerb székfoglaló

#1486956 prfecó Előzmény: #1486940

Úgy tünik oroszoknak már nincs pénzük megmenteni szerb testvéreiket vagy csak itt is tervszerűen visszavonulnak , mint ukrajnában

szerb székfoglaló

#1486940 TrendMan

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220913/elhasal...

...ezután bejelentette, hogy az kérték tőle: válasszon oldalt, azaz vagy a nyugati hatalmak felé fordul az ország, vagy Oroszország felé, mert a mostani geopolitikai helyzetben mindenkinek oldalt kell választania. Ahogy ő fogalmazott az orosz TASZSZ hírügynökség tudósítása szerint: azt kell eldöntenie az országnak, hogy "A függöny melyik oldalán áll: ahol a gazdaság eltűnőben van és nem létezik, vagy a siker oldalán, ahol (a nyugati hatalmak) vannak." Azt nem árulta el, hogy mit mondott a nagykövet.

... az annyira titkos társaság, hogy már vagy 10 éve nincs is róla szó ...

#1486936 Koffein Előzmény: #1486927

Jó pár hónappal ezelőtt jött szembe velem egy előadás, ahol ez a Schwab elmesélte, hogy Trudeau az ő embere, és azt csinál, amit ő mond és még vannak hozzá hasonló politikusai...

megint megbotlott egy oligarcha és kiesett...

#1486930 TrendMan Előzmény: #1486928

Mondjuk csodálkoznék, ha közülük sokan nem szednének különféle ajzószereket, na meg a Japán-tenger igen hullámos.

... az annyira titkos társaság, hogy már vagy 10 éve nincs is róla szó ...

#1486927 matgab Előzmény: #1486908

igen, azért mert ez a kép még az 1963-as találkozón készült! :-)

Viccet félretéve, ez egy kép a Hotel Bilderbergről, ami csak névazonossággal rendelkezik, nem, magán az eseményen készült.

Igen Klaus Schwab mostanában elég jelentős negatív marketinget és ismertséget kapott a téma ismerői között (valszeg nem véletlenül).