Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#148161 Kriszti@n Előzmény: #148156

igen ezt a melléütés hülyeséget nem tudom ki veszi be,de a szart midig meglehet magyarázni..no comment,mint tegnap is írtam ez is mutyi...

#148159 Zabás Előzmény: #148151

ne feledd el, hogy ez a bankKözi piacon történt, nem a forexen ahol mi is kereskedünk! A forexen a max 283,28 volt

#148156 Dr. ursi Előzmény: #148148

otépében azt láttam amikor 10 k fölött pont 10k-kkal álltak bent eladáson amikor közel s távol nem járhatott volna se aznap se máskor ott az árfolyam ... senki se vizsgálta , azt mondták elütés AHA !!! persze .

#148151 Dr. ursi Előzmény: #148145

nos: ezt úgy szokták csinálni hogy felhívják ügyfeleket amikor tele a sajtó a forinterősödéses hírekkel, meg hogy most már határ a csillagos ég; beültetik őket forint longba; a szembepoziba pedig a piacon beállva a cég/vagy stróman vagy broki vagy haverja áll be.

kiemelten nyereséges az ügylet, ha közben már kapott vagy kap a cég egy megbízást külf cégtől nagy mennyiségű otépé eéadására és átváltására mondjuk erurra így a piacon vált át például az utolsó mennyiséget adott illikvid időben ahol ő már benn áll ugyankkor ügyfél stopját teljesen logikusan 280 fölé tetette.

persze lehet nem oti megbízás hanem bármi más szimplán csak forint is.

ekkor beüti hog y288valamennyi és "jaj véletlen" volt" ...

ez a második eset.

hú szedjétek szét, mert nem érek rá pontosabban megfogalmazni

#148145 Zabás Előzmény: #148134

Nem tudom, lehet, de azért itt milliárdokról van szó és valjuk be a 288-hoz közel sincs az árfolyam és nagyon nem is lesz talán 290- a bank nem csinál csak poénból milliárdos veszteséget, ráadásul csak 1 számjegy az eltérés ez is inkább a félreütést támasztja alá, ha 290-300 írt volna akkor azt mondom neked van 100%-an igazad, de ebben az esetben csak pár ember tudja az igazságot :)

#148137 Amatoregy Előzmény: #148134

szerintetek mekkora tétel kell ehhez. Most veszek otp-t a piacon 8500-ért akkor fel jön az árfolyam 6300-ra?

Ja és ezt eljátszotta más közép-eu-i országokban is nem?

#148134 Dr. ursi Előzmény: #148127

olvastam.

de sztem nem véletlenül ütötte el és valszeg nem munkanélküli, hanem elszedte a szembepozizott ügyfelek pénzét ...

#148127 Zabás Előzmény: #148032

Hallottátok, hogy miért gyengült ekkorát a forint? A bankközi piacon valaki 278 helyett 288-as vételt tett be :) !

Elütötte :)

+1 munkanélküli!

érdekes hogy drága forin…

#148032 Dr. ursi

érdekes hogy drága forintunk nem reagál a pozitív hangulatra ...

vajon miért ?! csak nem a törlesztések esedékessége miatt ?! nehogymán a népek pénztárcájában maradjon egy tizes, nehogymán, még túl jó lenne nekik ...

#147777 Kriszti@n Előzmény: #147641

egyébként csodálkoztam volna ha a tegnapi felszúrás ker.időben lett volna..mutyi itt minden:)