Ez biztos HUF topik? :)
Mondjuk ott van valami csúsztatás.
A hatályos oték szerint (amit utoljára olvastam) nem számít bele a telek beépítettségébe a 1 m-nél alacsonyabb kiemelkedéső építmény. (Ergő az egész telket alálehet pincézni, ha az nem emelkedik ki 1 m-nél magasabbra. A zöldterület nagyságába viszont beleszámít ez is meg a járda + gépkocsi beálló.
Tehát:
ha tényleg úgy lett nagyobb a pince, hogy nem látszik (mondjuk a korábbi részbeni alápincézés helyett az egészet alápincézték) akkor az önkormányzat miért nem adta ki a módosított engedélyt.
Ha meg nagyobb lett, akkor Oszkó nem mond igazat.
A büntetés nagyságából kiindulva az a kicsi jóval nagyobb lehet, ugyan légm3 eltérésben számolják a büntetés nagyságát.
Vagyis volt egy 30*30*2,6 pincéd az 2.340 m3.
Ha ezt megnagyobbítod mondjuk 35*35*2,6=3,185 M3
Ugye nem sokkal nagyobb, csak éppen 36 %-al.
Hangsúlyozom az általam ismert oték alapján...
oszkót persze hogy nem aggasztja a forint mikor félév múlva már a fasorban se lesz és amúgy is mellényzsebből fizeti ki a 2milliós bírságot is... hát picit nagyobb lett a pince ... az ő fajtáját persze hogy nem aggasztja
és s04-be hova kössek bele november 06-i lejárattal?
nem él a 06,csak a 04 ott 300 a kiütés
EBEURHUFTL04 EUR/HUF 2009-11-05 2010-03-26 255.00 260.00
EBUSDHUFTL04 USDHUF 2009-11-05 2010-03-26 165.00 170.00
ez is komoly...hülyék
a short certi hogyan él, ha tegnap 283 volt az árfolyam?
vagy kirázás, vagy nem.
csak a JóIsten tudja, hogy mi.
szóval: pár perc alatt 10 forint
az szép.
két dolog következhet belőle.
NAAAAA,
:DD
Beképzelt köcsög sznobok nem?
Tisztelet a kivételnek..
mert olyat kerestem aki nem számít fel előtörlesztési díjat. Így akár 10000 Ft-ot is befizethetek, ha találok a belső zsebben.
Hidd el, hogy alaposan körülnéztem.. :)
ezek a bankosok.........:)))
miért nem mész olyan bankhoz ahol törleszthetsz chf-ben ?
nem a 10 Ft elsődlegesen. Hanem perce pontosan a hiteltörlesztési időszakokra gyengülünk be.
Ja és azt mondja a bank, ha nincs Ft-om de tele vagyok chf-el akkor először Ft-osítja a Chf-et, majd a Ft-ért Chf-et vásárol.
Logikus nem?
elég sok shortos pénz eléghetett..
múltkor az olajban volt ilyen...
10 nap alatt 20 forint az másokat más miatt idegesít.
sokakat.
azé nem keresem meg a pendrivet...:)
viszont ez már kezd idegesíteni. Eddig Ft fillér eltérések voltam, most meg majd a komplett profit cél is közte van...
http://www.budacash.hu/szolg/devizakereskedes/
tenyleg van egy nagy felso kanoc...