Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

mekkora is a baj a fejekben és kinél ?

#1458990 Koffein Előzmény: #1458952

Ha tudsz angolul, javaslom Ray Dalio yt videóját, ha még nem láttad. Könyv is készült belőle, csak még magyarul nem jelent meg. A lényeg, usa hanyatlásról elmélkedik és hogy most az az elsődleges feladatuk, hogy elnyújtsák az összetűzést annyira, hogy ne legyen háborús konfliktus kínával és inkább kiegyezés fele tereljék... mindezt, annak ellenére, hogy most tudni lehet, előbb utóbb le kell játsszák a meccset és aki győz, az fogja dominálni a világot...

#1458952 Ibiza Előzmény: #1458891

Igazi proxiháború van, amcsi fegyverek amerikai kezelők amerikai célravezetés az amcsi műholdak segitségével. Oroszok elég nyuszik, kellene valami kemény válasz. Megvakitani vagy lelőni az "ukrán" műholdat. Usa a világ rákfenéje, mocsok egy népség. Usa vissza fogja kapni, biztos vagyok benne oroszok segitenek majd olyan országot ami majd nem esik jól ennek a szutyok nemzetnek.

33%

#1458926 Ibiza Előzmény: #1458819

valamikor olvastam kb 1000 szakértő van a háttérben a kormányok mögött, ennek nagyobb része megmarad a kormányok szinétől függetlenül. Ezek teljesen arctalanok, soha nem láthatod őket.

#1458891 Spade Előzmény: #1458179

Az amcsik úgytünt zseniálisat húztak, nem is sejtettük mennyire, mert az ukrajnai háború ment fenyegetésként kínának h ne baszakodjon taiwannal, és amire szinte senki nem gondolt h irant le akarják támadni. Az oroszok nem tudnak beavatkozni ukrajna miatt, a kínaiak most be vannak fosva, pislognak h mit hoznak össze az oroszok ukrajnában. Így irán vészesen magára maradt kis időre. Bidé most gründöli ösze a koalát irán ellen amcsi+izrael+szaudi.meg estleg a kis öbölmenti államok de ez nem igazán számít csak annyiban h az ő olaj,gáztermelésüket is megtperturbálja. A szaudi (és akkor az öböliek se) nem biztos h összejön, most maszírozza őket keményen, de az első kettő is elég a támadáshoz. De sietni kell vele, lassan záródik az ablak, mert egyrészt jönnek a novemberi választások másrészt az oroszok nagyon nyomulnak előre ukrajnában és ha nyernek akkor iránnak adnak egy liftet. Ha iránt betámadják akkor nem kell mondanom mi lesz a következménye az energia árakra és mi vár európára, elégge csöcsre lettek véve az eu-ban, És sztem ov ezzel kalkulált mert valahogy érdekes h az első iránnal kapcs fenyegetések után jött nagyhirtelen az energia vészhelyzet...

33%

#1458819 TrendMan Előzmény: #1458787

Nem látom kik azok a szakértő elmék, akiknek a munkájára támaszkodhat.

Inkább libériás (nem liberális) inasokkal veszi körül magát, akik a feltétel nélküli hűségen kívül semmit nem kínálnak.

A vezír elmagyarázza a k…

#1458815 Koffein

A vezír elmagyarázza a katát és a rezsicsökkentést...

33%

#1458787 Ibiza Előzmény: #1458493

Orbánnak küldetéstudata van. Abban biztosak lehetünk szerintem, hogy meg akarja oldani a helyzetet és MO érdekében dolgozik. Abban is biztos vagyok sokkal több infó alapján döntenek mint amit gondolunk. Anno valakivel gond volt EU-ban és hirtelen elő kerültek furcsa fényképek, már nem tudom ki volt. Sok lépést lát előre, nem zárom ki már egyeztetnek a háttérben.
Azért nem kell feltétlenül fidesz fannak lenni ahhoz, hogy látszódjon euból és sok szervezetből jelentős a politikai és gazdasági zsarolás az irányunkba.
Sajnos az EU szervezetei a balliberális erők kezében van akiknek semmi nem drága, simán eladják az embereket azokat akik beszavazták őket. Mocskos egy libsibalos banda.

áram ár + rendszerhasználati díj

#1458774 Ibiza Előzmény: #1458687

FB-on olvastad. Ott terjed. Forrás nélkül osztogatják. Semmi levezetés nincs mögötte.

33%

#1458768 Ibiza Előzmény: #1458463

Én hányok a sok támogatástól. Semmi értelme. A spekikhez megy a pénz, meg a nagypofájú libsikhez akik úgy sem szavaznak orbánékra.. lásd a lakásárak elszállása, és beindult egy öngerjesztő program, a lámák a csúcson vették.
Katát tavaly nyírbálták akkor kellett volna teljesen hozzányúlni.
Gondolom azért hagyták, hogy legyen vásárlőerő. Mert jellemzően a libernyák "szabadelvűek" fizettek alig adót és nekik jár a legjobban a pofájuk a kisnyugdíjak és az ilyen szar az eü mantrával.
Most meg kell húzni a nadrágszíjat. DE lehet arról van szó eut tartják nyomás alá helyezni meg a libsibalos áskálódókat. Azt mondták az eus pénzhez kötik a pedagógus béremelést.
EUS pénz fontos lába volt az egyensúlynak ezért akarták elgáncsolni.
Lehetnek érdekes forgatókönyvek.
1. időközi választás, ellenzék nyer, jön a kemény válság és leváltják őket orbán nélkül.
2. hagyják eszkalálódni a helyzetet, lázong az ellen és szarabb már nem lehet. Választásig majd csak lesz valami.

33%

#1458493 TrendMan Előzmény: #1458463

Az a baj vele, hogy 'az állam én vagyok' stílusban vezeti az országot.

Ha valami bejön, akkor ő a tökös fiú, de ha valami belemegy a gatyába, akkor nem ő lesz a hibás, hanem majd az lesz a szöveg:

- Mit akartok? Ti választottatok meg!

33%

#1458463 Koffein Előzmény: #1458394

Az a baj OV-val, hogy szeret elmenni a falig, csak azt a kisember cummantja be...

Lehet jól látja a dolgokat, de vannak témák, amiket nehezen ereszt el, mint pl rezsi, ezt lassacskán kellett volna kivezetni, sávosan / üzemanyag, ugyancsak ki kellett volna, ezt októberre lehet várni, covid, kevesebb utazás, maszk, ismét falig / kata, megvárták, hogy a cégek, emberek rászokjanak a katára, majd amikor jött az apály, akkor levágták...

Szíjártó aláírta a 15 éves szerződést, mindenki boldog ...

#1458410 Koffein Előzmény: #1458304

Azt mondja Pletser Tamás, hogy nem kapjuk kedvezményesen... e szomorú, csak pr szöveget pufogtat vezírünk... :((

https://444.hu/2022/07/15/most-latszik-igazan-hogy...

„Azt kell mondjam, hogy a tavaly aláírt, 2036-ig érvényes megállapodás elsősorban az ön munkájának köszönhető. Nem csupán a stabil ellátás 2036-ig tartó biztosítása miatt fontos ez, hanem amiatt is, hogy Magyarország most az európai piaci árnál ötször olcsóbban vásárolja a földgázt.”

33%

#1458394 TrendMan Előzmény: #1458325

Ez nem szimpatikus, de önmagában ez nem lenne baj, amennyiben jól menedzselnék a dolgokat - de nem.

Valahogy a Fidesz + Keresztény tömörülés politikájából hiányzik bármiféle finomhangolás.

Ha a társadalom egy porcelán bolt és Orbán Viktor az elefánt, akkor már minden edényt összetört.