na igen, ott a pont :))
:-DDD
Azon gondolkodom, vajon ez azon múlik, hogy a néhai Orbánnak volt valamilyen víziója, de a mai ellenzékieknek csak televíziója van?
Mert ugye jövőkép nélkül nehéz hatékonyan képviselni bármilyen nézetet.
belegondolva ebbe a filozófiai kérdésbe, szerintem, a mai orbán simán kicsinálná a néhai, ellenzéki orbánt. mindenesetre jó kis csata lenne :)
az ellenzéki orbán volt jobb, mint bármelyik ellenzéki manapság.
Az ellenzéki Orbán volt jobb, mint Orbán manapság vagy az ellenzéki Orbán volt jobb, mint bármelyik ellenzéki manapság?
régen, az ellenzékbe is jobb volt, mint manapság :)
hasonlítsd össze az ellenzéki orbánt egy momentumossal, vagy mit tom én, egy dk-al..
egyik csibészbundában volt és állitólag két kutya. Gondolom a keresést és a hajóban sakkban tartást gyakorolták. Lett valami kavar ezért beborultak.
megvan a két kutya, a partra úsztak
Nos, azért kellett megemelni hirtelen a költségvetést, hogy ilyen épületes kommunikációs fogásokkal lehessen élni jövőre is, mint az előző bejegyzésben -->
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220706/az-utol...
"A módosítás lényege, hogy a kormány több mint 26 milliárd forinttal többet költene a kormány a saját kommunikációjára és nagyjából 37 milliárddal többet sportra. Egy keddi éjszakai módosítás keretében pedig 30 milliárd forinttal növeli a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda alá átcsoportosított titkosszolgálatok költségvetését."
Egyébként téves a tik-tok bejegyzés, mert Dániában időközben már 1050 forint a benzin ára - ill. lenne, ha valaki odamenne és forintot villantana - azt hiszem néznének nagyot.
legalább olcsó a benzin https://va.media.tumblr.com/tumblr_rek63tEGBI1xpb6...
Ismét meg lett védve minden vívmány, a mi pénzünkön.
azta qrva, ez kimaradt :-/
Szemét hazaáruló nagynemzeti nagymagyar, magyarokat kizsebelő csürhe ilyenkor mit csinál?
EUR: 412,91 Ft (54% gyengülés 2010 óta "Gyurcsány miatt")
Csehek 2010 óta erősödtek is az euróhoz képest.
Magyar emberek kifosztása zajlik gőzerővel.
hát, amikor mato elkezdte a kamatcsökkentéseket akkor is ezt mondtátok a más véleményemre h összeomlkás IMF meg minden aztán meg nem az lett...
"A Blikk arról írt, a két férfi teljes felszerelésben, bakancsban, bevetési ruhában, fegyverrel, bilinccsel együtt borult a vízbe. Mentőmellényt nem viseltek. A lap úgy tudja, kutyáikkal egy imitált fogolyszökés folyón végrehajtott keresését gyakorolták, amikor felborult a csónakjuk. A két szolgálati kutyának sikerült partra úsznia."
Nem gondolnám, hogy úszni nem tudtak. Az lehetett, hogy gyakorlatozás közben a kutyát elsodorta a víz, utána ment az egyik kiképző, majd bajba került, és utána ment a társa, aki ugyancsak bajba került... átlag úszó tudásuk lehetett... érdekes, a kutyáról egy szót sem szólnak, hogy meglett-e, vagy az is belefulladt...
én azon gondolkodtam, hogy hogy 2 ember ment 1 kutyával? ilyenkor nem az van, hogy kimegy vagy 10 kiképző, 10-20 kutyával? mindenesetre érdekes a szitu..
Nem olvastad a hírt, ketten együtt borultak be két kutyával együtt bakancsban, bilinccsel, fegyverre bele a folyóba.
Próbáltál már bakancsban úszni?