én nem tudom Spade barátunk mit szed, amitől így látja a világot, de én is kérnék belőle!
én nem tudom Spade barátunk mit szed, amitől így látja a világot, de én is kérnék belőle!
Biztos, hogy tudtak úszni. De egy folyó az folyó. Lehet egy botlás és elvisz a víz árja vagy belekerülsz egy örvénybe. Vagy épp rosszul lesz az egyik, a másik ki akarja menteni és az egyik aki pánikba esik lehúzza magával a másikat is.
Úsztál te már (nagyobb) gyorsabb sodrású folyóban?
https://infostart.hu/belfold/2022/07/05/megtalalta...
A legnagyobb melegben gyakorlatoztatják őket, teljes menetfelszerelésben, mindenféle vasakkal meg bakancsban, de lehet úszni se tudtak - és ba+++ fogadjunk senki nem lesz felelős.
Hogy akarunk így kiállítani bármilyen hadsereget, legyen az akármilyen kicsike, ha maguktól megfulladnak azok, akik a rendre vigyáznának?
szplit mi? tudod, oda szoktak menni nyaralni, erős ft-ot elkölteni :D
ha split van, a chartot korrigálni szokták..
1 év alatt, mi magyarok a ft-on az euróhoz képest kb 15%-ot vesztettünk a megtakarításainkon.. ha usd-t nézzük több mint 30%-ot..
a lengyelek kb 6%-ot euróhoz képest.. usd-hez 16%
a cseh koron meg erősödött 3%-ot.. usd.hez 12%
2021 júliushoz képest értendő.. akárhogy nézem, a többiekhez képest 2szeres szorzóval megyünk...
zlotyinál kúnánál nem volt valami szplit? levágtak tán pár nullát.
Lengyelek 90től sokat szoptak ha jól emléxem volt valami nem fizetés is.
Egy varázsszó majdnem olyan jó, mint egy bizottság felállítása.
varázsszó + bizottság = VERHETETLEN !!!
Vagy csak nem vegyül a sleppel. Egy színt felett csak egymással van kapcsolatuk mert folyamatosan dogoznak fejben, saját körben egyeztetnek. De vezetői módszer is, állandó elégedetlenség, mogorvaság, nem fogadja a köszönést. Csak a negatív dolgokért szól. lásd az ördög prádát visel.
infla azért ennyire magas mert a kufár lelkek addig emelik az árakat amig el tudják adni. Nem a beszerzési ár a mérvadó.
Miért adja a lángost 900ért ha el tudja adni 2000ért..24es slozipapír a kínainál 2100ról felmegy 2900ra a Tescoban 3900.
Pl utazási irodáknál naponként mentek fel 100-200ezret a török utak miközben 80% infl van náluk.
Piacon a néni a saját sárgbarack lekvárját most 2000ért adja, mert elviszik. Tavaly csak 1000ért tukmálta.
Az emberek úgy szórják a pénzt mint bolond a lisztet miközben mindenhonnan hallják jön a válság jönnek a nehéz idők. A gyorsan emelkedő kamat mellett is rekord hitelezés zajlik.
Sajnos ez a legnagyobb hibája zorbán kormánynak, nem tanitja meg az embereket a felelős viselkedésre, majd jól megmenti a sok f@szmatyit. Majd ott rázza az öklét a zorbán házánál és üvölti adják vissza a pénzét a gazdagok.
Ideje lenne felnőni.
"Oroszország Ukrajna elleni háborújának súlyos következményei miatt még sürgetőbb feladat, hogy megoldásokat találjunk ezekre a kérdésekre, és hogy stratégiai jelentőségű szakpolitikai változtatásokat hajtsunk végre az uniós állampolgárok biztonságának és jólétének biztosítása érdekében"
A megoldás pediiiig TADAM TADAM: "A mélytechnológiai innováció"
ennyire hülye embereket b+
A támogatás Magyarországon gyártott gépekre, berendezésekre szól.
Azonban, mivel itt már semmit nem gyártanak, a támogatást nem lehet igénybe venni.
Nem a magyarokat kellene inkább támogatni 35+35 millió euróval?
https://www.portfolio.hu/global/20220705/milliardo...
Portfólióról:
"266,945 ről indultunk
FO$rint +49,73% 399,710
zlotyi +20,99% 322,97
Korona -1,83% 262,14
leva +0,32% 267,79
Kuna +3,65% 276,68
2010.04. óta a%-os változás látható és mögötte, ha az adott régiós társsal együtt gyengültünk volna, h mennyi lenne a hazai fizetőeszköz. ha a 4 régiós társ átlagában maradtunk volna, akkor most 282,39 lenne 1 FO$rint. De nem maradtunk így alig 117,31 FO$rinttal többe kerül egy euró és minden amit meg szeretnénk vásárolni euró egységenként!!
Ekkora népfosztást tényleg sehol nem végeztek a törökökön és dél amerika egyes országain kívül!!!! Ahogy látszik továbbra is ezt a taktikát folytatják tolják tovább és ezzel a módszerrel akarják itt a recessziót elkerülni."
Mer' mi olyan fejlettek vagyunk, hogy nálunk már a szimuláció is mesterséges. ;-)
EUR: 409,792 Ft
USD: 399,551 Ft
Nagynemzeti nagymagyar csomagolás, de egy szemét hazaáruló csürhe.
10szer jobban teljesítünk, mint a lengyel+cseh csicskák XD
oléoléolé az éjjjel nem érhet véget!!! :D