jó lenne egy gbp alapú certi,elég nagy vola van benne napi szinten is.
jó lenne egy gbp alapú certi,elég nagy vola van benne napi szinten is.
grat! én is így vagyok,pozi nélkül.csak dt,aztán ha lesz új certi talán bevásárolok,habár a számlámon még euróban van a cash.általában minden tradet deviza fedezettel csinálok.
a reggeli extrém gyengülésben a maradék is elment. Jobb lett volna tegnap, de így se rossz.
0 pozi a Bét-n.
nem voltam gép előtt. Még van 100 db. 1 Ft hilyán nem nem el...
A többi vaskor nyerőben ment el..
Egyébként úgy tudom, hogy kereskedni a lejárat előtt utoljára 2 nappal lehet. Rosszul tudom?
úgy látom reggel elmegy a maradék usdlong certi :)
egyébként az a 6 az 4. asszem....
köszi.tanulság a jövőre nézve nekem is,sokszor én is korán beleadok...közel van a 6.-a az a baj.
Gratulálok a kitartásodhoz! Én már korábban eladtam...:(
én sem találok benne logikát,amit eddig kiszámoltam célárnak,még kb sem az lett. összes pozim lezárva,új certiig marad a mozi.
egyszerre nézem a usdhuf, eurusd és a usd long certi árát. Hát ha valaki megmagyarázza nekem az árképzés mikéntjét is időbeliségét akkor....
Egy fagyira a vendégem.
én még tartom egy kis részét, nagyobb felét eladtam én is
"A befektetőknek célszerű lehet túladni a magyar devizában tartott pozícióikon, mivel a forint vélhetően 4,8 százalékkal gyengülhet a következő három hónapban, ami 282 forintos eurót eredményezhet - írta Lars Tranberg Rasmussen, a Danske Bank elemzője jegyzetében."
valamelyik nap arról szólt a fáma,hogy 265 alatt 20 ft-ot erősödünk:)
követhetetlen a piac nekem,azt hittem ma 250 felett szórhatom a huf longokat,erre semmi...
szerk: már gyengül
hogy van ez?
Minden esik, a ft meg erősödik még ha minimális mértékben is?
még mindig nem értem.usdl 02ben üres a könyv,eurl03 ban 10 fton van 1000db,az árjegyző + 1 ft -on...