Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Pannergy fórum

Re: nincs cím

#150052 Kutató Előzmény: #149968

A miskolci beruházásuk célba ér, az szép lesz. Ha a Pan. bejelentésére is úgy ugrottak volna mint a Phylre... A tervek pedig azért vannak, hogy változzanak.

#149968 Mars2000 Előzmény: #149863

Hát, hogy 1-1,5 éven belűl tündökölni fog, arra azért nem fogadnék. 50 kút fúrását tervezték be, ennyire kötöttek előzetes keretszerződéseket. Amíg mind meglesz, ill.az előzetesen megcélzott áram-és hőtermelő kapacitás mevalósul: azért az még jónéhány év.

Egyet ne felejts el: ennél a cégnél minden előre - évekre előre! - le van fektetve.

#149863 Kutató Előzmény: #149663

1-1,5 év múlva fog tündökölni és nem megindulni, bocs ha félreérthető voltam:) Én is szeretném már látni min. 1200-on, de mostanában 790-800-ról visszairányították. Bízom abban, hogy ennek a pappírnak is eljön az ideje:) Mielőbb. Kishitűség, elbizakodottság? Nem szeretem ezeket a tulajdonságokat.

#149663 Mars2000 Előzmény: #149612

Bocs, de ne írj már ilyen csacsiságokat! Mi az, hogy 1-1,5 év múlva indul meg, és akkor is csak talán?!

A gyj-ben is benne van - majdnem szó szerint idézem: a szentlőrinci kút elkészült, pár hónapon belűl indulhat a visszasajtoló kút és az erőmű építése. Ez a lényeg, mi befektetők erre várunk rendületlenűl.

Emellett: EIB a hitel megadásáról még az idén dönthet, de legkésöbb jövő év első hónapjaiban.

Mindezek miatt szvsz 2010 elejétől már emelkedésre lehet számítani. A mértékét nyilvánvalóan lehetetlen megbecsülni. Mind a kishtűség, mind az elbizakodottság rossz hozzáállás. Sokakat megtéveszt a papír eddig mutatott igen csekély volatilitása, ill. lemerevedése a 7-800 ft-os szinteken, ez az árfolyam növekedésébe helyezett várakozásokat erősen hátraveti.

"...elgondolkodnak a részvények eladásán az előbbiekben leírt összegnél. " Ugyan már, értelmetlen ilyen dolgok miatt parázni. Különben is, ezek vételi határidős pozíciók. Min. 950 ft-nál juthatnak hozzá. De hogy ebben nyereségük is legyen, belátható, hogy az rfolyamnak magasabb szinten kell lennie - legalább pár száz forinttal.

Akkor várható, hogy megi…

#149612 Kutató

Akkor várható, hogy megindul a kicsike ha aláírják -végre- a hitelmegállapodást és elkezdődik a beruházás. De ott van a kisördög, mégpedig, hogy a vezér feldobott egy összeget ha jól emlékszem kb:950 Ft-ot, miszerint elgondolkodnak a részvények eladásán az előbbiekben leírt összegnél. Hát nem is tudom mikor fog ez a virág kinyílni. Talán 1-1.5 év múlva mikor a termelés elkezdődik, fog tündökölni. Mi a véleményetek a módosított az ösztönzési programról?

A nap folyamán kiszállta…

#143606 Koffein

A nap folyamán kiszálltam ebből is, 800at nem vitte át, valaki 800környékén beáll 1000-2000es tételekkel... nekem tömés szagúnak tűnik...

ahogy elnézem ez is megp…

#142125 Koffein

ahogy elnézem ez is megpihent, két kötést sugároz felém a rendszer... brrrr a hideg is kiráz ettől a csendtől...

most nézem a mai árfoly…

#140787 Koffein

most nézem a mai árfolyamot, 800 fölé nem engedték, szépen visszanyomták...

csak visszanyomják 800al…

#139952 Koffein

csak visszanyomják 800alá, nem nagyon engedik felfele... grrrr

#139831 hAliG Előzmény: #139629

Szép napot!

Remélem az 3-5000 db-os leszorítóművészek még alszanak... :)

#139606 hAliG Előzmény: #139573

"Finanszírozási oldalról a folyamatban lévő projektek felét fedező pályázatok közül az Európai Beruházási Bank (EIB) legjobb esetben 110 millió eurós hitele ügyében jelenleg a pénzintézet igazgatóságának döntésére vár a PannErgy - jelentette ki Bokorovics. A keretszerződés aláírását lehetővé tevő döntésre egy-két hónapon belül sor kerülhet. A miskolci és tamási próbafúrásokat követő további fúrások fedezésére szánt 20 százalékos önerő biztosítását a Geotermia Kft.-ben végzett 25 százalékos tőkeemelésen keresztül valósítanák meg. Ezt Bokorovics elmondása szerint saját részvények eladásával, illetve eszközök - például a Synergon-részesedés - értékesítésével teremtenék elő. A finanszírozás fennmaradó részét banki hitelekből oldanák meg, a szentlőrinci beruházás esetében például az EIB által folyósított hitelt nem is tudnák megvárni, így azt már a pályázati pénzek mellett részben ezekből fedeznék."

Remélem most majd nem ők kezdik el adni a rv-eiket - "Bokorovics elmondása szerint saját részvények eladásával"