Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

hát ja

#1426689 Koffein Előzmény: #1426555

Nem viccelek, ha a háborúsdit befejezik, akkor visszakorrigál az olaj 60-80$-os szintekre... a grafikonon is látszódik, hogy 100-120 közt pattog a brent...

hát ja

#1426561 Spade Előzmény: #1426551

Egyébként nem is olyan nagy faszság manapság telekannával csorogni le görögbe, olaszba mert jön valami hír, a pánikban meg kifogy a benzin te meg ott maradsz a világvégén valahol mert a helyiek között biztos nem te leszel az első aki megtankolhat

hát ja

#1426555 Spade Előzmény: #1426539

a kannával nem filozofálgattam hanem tényként említettem.. ismerős mesélte most Görögbe turistak között tízből 8-kannázott

Hogy mennyi egy kanna és hogy mikor térül meg azt nemtom, de lehet h a magyarok szeretik a kannát és gyüjtik mint a japok a pokémonokat

"jövőre lehet fele ennyi lesz a benya"

ugye viccelsz ?

hát ja

#1426552 Ibiza Előzmény: #1426367

az megvan? Scwehátnál és a MOLnál is volt "kisebb" tűz. Osztrákoknál hónapok kellenek mig visszaáll a téma.

hát ja

#1426539 Koffein Előzmény: #1426367

Szánalmas, ha így mennek külföldre, hogy 10 kannát betesz, hogy ne keljen 2euróért tankolni...

az meg van, hogy egy fém 20lityis kanna 5ös kiszerelésben 110e ft? db-ja 22e ft? átlag magyar hányszor megy külföldre ennyi kannával? jövőre lehet fele ennyi lesz a benya, akkor meg mi van? kidobott 110e ft-ot az ablakon, amit el is baszhatott volna valami exotikus csajra.. :P

https://www.kaiserkraft.hu/hordok-es-tartalyok/kan...

írtam a másik topikba kint voltam németo-ba egy hétig, haver vinnyogott, hogy augusztusba jön haza és nem tud 480ért tankolni, mert a qrva orbán nem engedi. Mondom neki, bame itt átlag 2ojróért tankolsz hetente, az nem fáj? nem is nézed, hogy 1,9ért, vagy 2,1ért tankolsz, látod üres a tank, beállsz és tolod is tele, 10szer többet keresel mint az átlag magyar odahaza.. hazajössz meglátogatni a családot, barátokat, max kétszer megtankolod, az már qrvára fáj, hogy piaci áron tolod tele a német vasat... oszt néz maga elé, gondolkodik, leesik a magyar valóság, bólogat, hogy oké, jogos...

hát ja

#1426367 Spade Előzmény: #1426339

ja,ja,ja kifarolnak biztosan, ahol én tankolok már 2 hónapja 30 l a max, és a kannába meg sohase (nem mol) Viszont azt hallottam h aki horvátba szlovénba, ,görögbe olaszba megy okosan csapatni az több kannába viszi az energia nedüt mint ahány bőröndöt hurcol. Aztán odakint abbül töltekezik a bérelt moci is meg még haza is kitart, Talán ezért rekesztik be a kannás habzsi dőzsit a túrista szezon kezdetén , nem ? Ez túl logikus lenne mi ? ::)

Egyébként meg qrvára nem értem h minek zümmögnek a benzin ársapka ellen miközben négynyócért rakják fullosba a tankot. Ez valahogy qrva álságos. Ne mutassa be a forgalmit és máris a nyószáz röppen ki literjére oszt nyugodtan alszik h ő mindent megtett a piacgazdaság diadalmaskodásáért Mo-n. Sznte nem kell tennie érte semmit,, szó szerint.

szerintem így farolni ki…

#1426339 Koffein Előzmény: #1426200

szerintem így farolni ki belőle, már a végén 25L lesz, majd csak nyugdíjasok, nagycsaládosok, jó pár hét múlva, már csak a rokkantnyugdíjasok, aztán ennyi vót XD

viccc, hogy nem merik egyből meglépni...

Kezd bedőlni az üzemanya…

#1426200 walex

Kezd bedőlni az üzemanyag árstop.

Mától MOL-on 50l mehet a tankba, kannába csak piaci áron.

Jól beszopatták ezzel a mezőgazdaságban dolgozókat, innentől meglódul az infláció még jobban, át fogják hárítani.

Legjobb lenne megszüntetni az egész kommunista stoppolást.

Repcsi különadó is agyrém, nem kellenek a turisták a devizával.

Euro mindjárt új csúcson.

Ilyen amatőr balfék kormányzást, amit a Fidesz művel, nem látott még az ország.

De a népnek ez kellett meg a moslék (a 2 nagy fosrakás), most megehetik.

xxx Ördög ügyvédje xxx

#1425955 TrendMan Előzmény: #1425826

A sok az viszonylagos.

A nebulók megfelelő képzéséhez kevés, de ahhoz, hogy a megfelelő bérezésük Orbán szerint a költségvetést túlzottan terhelje, ahhoz sok.

Ha jól emlékszem, valahonnan az az adat ugrik be, hogy 110 ezer tanár van az országban, annyi mint mondjuk Budapest XI. kerület lakosainak a száma.

xxx Ördög ügyvédje xxx

#1425953 TrendMan Előzmény: #1425665

Szerintem a tanári fizetésnek vannak olyan elemei, amik a publikált számokban, az ismert bruttókban nem jelennek meg.

(ex has mondom pl. 'ügyeleti díj', 'óradíj' és szerintem caffeteria is van ... stb.)

Ezzel együtt sem sok - ha az életpálya besorolás szerint nincs a felső két kategóriában - de nem annyira rossz, mint az általad említett fizetésből az ember elsőre gondolná.

Ugyanakkor nyugdíj felkészülés szempontjából az alacsony bejelentett bruttó nagyon kedvezőtlen.

Érdekes volt látni a választások után egy vitaműsort az ATV-n, ahol egy szakfelügyelő kinézetű ötvenes fószer könnyedén ezt mondta:

"Ebben a korban már mindenkinek millió fölött van a havi fizetése."

Csak néztem nagyot, mint a 3. tipusú találkozásokban, hogy most én nézek rossz készüléket vagy ez van egy másik dimenzióban?

xxx Ördög ügyvédje xxx

#1425831 Ibiza Előzmény: #1425826

szerintem az alap oktatás sehol nem magas színtű a világban.
Sima gnúképzők. Lesznek (már vannak) magán és alapítványi iskolák.. ahol megfelelő a képzés...ugyanez a felső színten.

xxx

#1425829 Ibiza Előzmény: #1425601

nem tudom. Két ismerős van aki tanár, egyik az a nyóckerben. Azt mondta elégedett, pedig nagyon gizda csajszi.