http://sportgeza.hu/futball/meccs/2009/10/21/real_madrid-ac_milan
itt a bomba gól :)
http://sportgeza.hu/futball/meccs/2009/10/21/real_madrid-ac_milan
itt a bomba gól :)
hááát az gyönyörű.. :D
Nem nincs digim!!!
itt: http://digisport.hu/live/
Bazz DIDA megfogta a labdát, ráejtette a térdére, kipattant Raúl meg beverte :-D
hol nézed? van digi sportod? menő vagy:D mi történt
NEM. még több szóját eszek, hogy minél kisebb legyen ami ki van...
ez nem normális amit kint csinálnak...
rá se nézek a tőzsdékre egy hétig!!!
csak fizetek!!!
szasztok!!!
Mondd Csokigyáros, jól érzed magad?
Biztos?
én is sok szóját eszek, és... persze kivételek erősítik a szabályt:)))
így van... ezért kicsi az ázsiaiak pöcse, túl sok szóját esznek... :))))) töketlen banda :)
Ezek az esetek (pl. Kolonics etc...) állítólag a szója túlsúlyos táplálkozásra vezethetők vissza.
Valamilyen okból a ffi. szervezet nem komálja a szóját, ugyanakkor egyre több táplálékba keverik bele.
Érdekes módon női sportolók nem szenvednek hasonló tragikus kimenetelű eseteket.
Hány magyar játékos is esett össze a pályán az utóbbi 4-5 évben?
Persze, nem csak focistákról kéne szót ejteni e témában ...
versenysportoló ismerőstől tudom, hogy a focistákat nehéz cuccolni, mert passzolni nem tanulsz meg a drogtól :)
Ghánaiaknál meg a többi afrikainál kreatív születési bizonyítvány kiállítás van legfeljebb :))
Állítólag tizenéves kortól egyes országokban különféle - nem legális - szerekkel turbózzák a gyerekeket.
Lehet, hogy ez áll a cigarettával és az itallal szemben.
Elsősorban afrikai, dél-amerikai országokról rebesgetik ezt, de nehéz elképzelni, hogy ebben a nagy ny-európai klubok ne lennének benne - ha igaz.
Mire felnőtt játékossá serdülnek, kiürül a szervezetükből, megmarad a fizikum, amit egy későbbi korban gyorsabb leépülés követ.
De persze az már senkit nem érdekel.
igen... talán ezért (volt) fontos a vizilabdában a diploma...
lehet itt is be kellene vezetni...:)
utána hülyére isszák és cigizik magukat... Nincs még bennük felelősség. Ismertem a mostani u23as vagyis olimpiai csapat lehetséges tag jelöltjeit... 16éves korokig istenek voltak, szezonokban haver 30-40 gólokat lőtt évente... AZtán szétitta magát, cigi stb... Most meg megye8...
nem tudom, lehet hogy mi vagyunk európa braziljai (vérvonalon)...
egy biztos, hogy 8-9-10-11 éves gyerekek sz.rrá verik a korosztályos olasz csapatokat...
egy másik barátom gyereke 9 évesen kint gólkirály lett tizenvalahány góllal (a második 6 gólos volt)...
azt mondja itthon szorosabb meccseket játszanak néha...
utána mi romlik el, mert ezek szerint genetikailag ott vagyunk a topon...
hmm érdekes :)) unokaöcsém szintén utánpótlásban játszik, spanyolok úgy oldották meg az igazolást, hogy apukának szereztek kintre melot :D kiköltözött a család és a gyerek kint játszik :) Unokaöcsém volt csapattársa. Egyébként ők is aratnak kint, de gondolkodásban, taktikában a nyugatiak már ebben a korban előttünk vannak, mi erőben viszont felettük... érdekes :)
Szerintem is jó volt.
Valami megindult, de lehet, hogy mielőtt megérkezne, nyugatról már szétvásárolják :-(
Szép volt Loki:-)
a baknokságot nyerheti, de a bajnokságot a loki nyeri... :)))))))