Hát ez az, a média érdeke, hogy oldalt válasszon az ember és azt fogyassza... ezért szoktam teljen interjúkat meghallgatni, mert egy egy kiemelt, vagy másként fordított mondat, nem azt a hatást adja, mint amikor a teljes interjút hallja az ember...
Hát ez az, a média érdeke, hogy oldalt válasszon az ember és azt fogyassza... ezért szoktam teljen interjúkat meghallgatni, mert egy egy kiemelt, vagy másként fordított mondat, nem azt a hatást adja, mint amikor a teljes interjút hallja az ember...
Ugye ki tudja Mark Rutte mit mondott?
Furcsa torokhangokat adott ki, kevesen értik, a pf is először finomabban hozta le (azt mondta, van abban valami, amit Orbán állít), de aztán odaszóltak, hogy határozottabban kell megfogalmazni, hogy az együgyű magyar olvasó se érthesse félre... ezért átírták.
Az a hasonlat jutott eszembe, hogy mennyire fárasztó egy olyan filmet nézni, ahol a szereposztásból nem jön le egyértelműen, hogy ki a jó fiú és ki a rossz fiú, hanem a nézőnek agyalnia kell, hogy mi is történik éppen?! Hát kérem kinek szurkoljunk?
Hogyan érvényesülne egy olyan híroldal, ahol egymás mellett jelennének meg részbe egymást kioltó üzenetek?
Kinek szorítson a néző? Ha meg elpártol, akkor ki nézi majd a reklámokat?
most kik a szabadkőművesek? és az emberek, a média, miért nem beszélnek róluk?
kigyűjtenek majdnem mindent, de csak azt mutatják, ami a hitvallásukba beleillik... ami nem a woke szellemet táplálja, azt nem mutatják.. ennek az ellenkezője origo, 888, amit nem mutat a 444, telex, azt megmutatják a saját szellemiségük alapján...
itt van pl mark rutte, azt mondja, hogy orbánnak igaza van.
24.hu: Ebben az értelemben tehát szerintem igazuk van
https://24.hu/kulfold/2022/05/31/mark-rutte-magyar...
origo: Magyarországnak igaza van.
https://www.origo.hu/nagyvilag/20220531-rutte-elis...
a 444 ezt le se hozta, mert nem adhat igazat orbánnak... a telex is más megvilágításba hozta le a sztorit...
új helyzet, új szövetségesek kellenek :)
majd ők is felbukkannak, csak most befeszültek ukrajna miatt, Novák Katalin már elkezdte puhítani őket..
Nem lehetséges, hogy a minden eddiginél inkább tömegesebb tömegkommunikáció egy törvényszerűségéről van szó?
Ha megnézed, bármelyik oldal, legyen az index, infostart vagy telex, állandóan mindent meg akar mutatni, ki akar gyűjteni, mintha valami rendkívüli szolgálatot tenne ezzel ...
Nem lehetséges, hogy csupán egy automatizmus, amelyet mint ilyet még nem ismertünk fel?
Számomra érdekesebb, hogy a V4-ek hiányoznak a képről.
https://privatbankar.hu/cikkek/makro/a-nap-kepe-a-...

Innen már csak egy lépés felismerni azt, hogy egyes a társadalom felett álló vagy önmagukat ott látó 'szuperszervezetek' a valóságot a saját kényük-kedvük-belátásuk szerint deformálják.
Az utóbbi évek történései szerintem épp ezt bizonyítják.
Leninék is szabadkőművesek voltak...
nagypofájú osztrákok most megmutathatnák, egyoldalúan mondjanak le az orosz gázról olajról. Mint németek és franciák (igaz ott vannak az atom- és szélerőművek )
ovis egy csapat, rossz hallgatni. Zsidait soha nem kedveltem, 1x 1x eltalált valamit utána mondom is meg nem is a módszere.
Úgy látom minden adva van ahhoz, hogy Magyarország legyen az EU-ben az orosz olaj elosztópontja.
Persze ez egy laikus álláspont ;-)
lenin is Svájcban tanult és több vonal szerint fogadásból csináltak kommunista forradalmat.
:) ejnye. jöjjön ide és nyomjon egy okosat.
Én azt látom, akkor van lázadás ha átlépik a körülmények a lázadási szintet. Azok az emberek lázadnak akiknek nincs veszteni valójuk. Ezt nem érti az ellenzék. Lehet rétegeket moccantani, 1-2 lájk és már kezd kifújni.. azért mert jól élnek az emberek.
Háttérhatalom pedig próbálkozott, egytemi és tanári forrongásból lett már sikeres forradalom a világban.. szfe-t is tupirozták aztán a lilaködösök fura dzsamborija lett belőle.
igen, az biztos, hogy 1789 óta nem történt spontán népi kezdeményezésű forradalom, mármint max a mádéfalvi vérengzésnél nagyobb léptékű és "sikeresebb". Mármint 1789-ben nyilván nem az volt és azóta sem volt ilyen.
Talán egy-két indián lázadást még oda lehet sorolni- dehát azok sem voltak túl sikeresek.
Hogy korábban mik voltak? sikeres szerintem egy sem volt, talán az Amerikai függetlenségi háború még talán viszonylag polgári indíttatású volt , azt lehet sorolni talán a sikeres és nem a szabadkőművesek által szervezett harcnak, de azt is inkább az amcsi vezető mágnásai indították.
Szociáldemokrácia ? Marxot Engels(nagytőkés és a mögötte levő bankok) és rócsild finanszírozta, és pl. jászioszi a magyar szocdem egyik "nagy alakja" egyenesen a magyar nagypáholy nagymestere volt, ennyit a népmozgalomról. 56-t pedig a hárombetűs szevezte. azért h szuez-ről eltereljék a zoroszok figyelmét és főleg erőforrásait, 56-ban először a lengyeleknél kavartak be, de ott végül nem ment nagyot a "népmozgalom" de Mo-n végül igen. És el is érte a célját mert szueznél az egyiptom barát oroszok távol maradtak ízrael meg nyert, az amiknak meg eszük ágában sem volt Mo-n beavatkozni végül, bármennyire is azt sejtették előtte. Azért mert egy mozgalomban kis emberek (is) vesznek részt nem jelenti azt h nem szervezik keményen hátulról felülről a "spontán " megmozdulásokat. Erről szólnak soribá "forradalmai" is a zarab tavaszok és a kievi Majdan (viktoria Nuland szerint /hangfelvétel/ 5 millárd dollárba került a "spontán alulról " jövő megmozdulás) illetve a múlt évben a belorusz "választások elleni spontán tiltakozások" is