Van még idő és pár nap alatt is nagyot tud fordulni a világ. Csak lejjebb ne menjen! (160)
Van még idő és pár nap alatt is nagyot tud fordulni a világ. Csak lejjebb ne menjen! (160)
lehet,hogy alászúr,de tartósan nem marad ott szerintem.csak a certi lejáratok közelsége zavar
Kapásból beerősödött és cél a 65 vagy alá...pedig én se vártam lejjebb!
Csak hát a Porsche Bankot ez nem nagyon érdekli...
segített a kamatvágás,de veszem tovább,sokkal lejjebb nem várom.
Meg se rezzent, ugye, ha jól emlékszem...?
Ki mit vár holnapra? Begyengül a vágás után kicsit a forint? Remélem az 50 bázispont meglesz...
várjátok csak,remélem shortban is vannak,stabil ország bika pénze...
"Úgy tűnik, bejött az a forgatókönyv a devizapiacon, miszerint a 270 fölé kúszó eurójegyzésre forinterősödés következik - mondja Csajbók Róbert, az ING devizakereskedője. A forint építi magát lefelé, izgalmasan várjuk a 265 forintos szintet - fogalmaz a kereskedő, aki szerint, ha ez a szint "törik", akkor a következő hónapokban akár 15-20 forintos elmozdulás is jöhet az árfolyamban."
Igen-igen. Nemtom mikor lesz megint monetáris tanácsülés, de egy jól irányzott kamatcsökkentés majd helyrerázza remélem.
erre.
De ha erősődik itt halunk meg (A gazdaság szavai... :) )
USDHUF 180.13 erre gondolsz? Én szeretném egy kicsit feljebb látni, 1-2 forinttal, aztán erősödhet tőlem :)
ma is kaptam 1 kicsit (eurl03),lassan ,de gyűlik a pakk:)
mindegy, végig veszem lefelé,cash-ben és certiben is:)jól jön az még szűkösebb napokon:)
Nem nagyon hiszem, h 66 alá bemenne. Persze hazabeszélek...)))