köszi szép történet :))

köszi szép történet :))
megyek fogadni azonnal felteszek mindent köszi az infót :)))))))))))))))
beszéltem Koeman-nal, azt mondta eddig minden a megbeszélt taktika mentén halad.
A következő módon jutunk tovább:
Egy portugál drukker bedob egy petrádát a máltai kapusra, aki megsérül és le kell cserélni.
Ezek után berohan 2-0-ás protugál győzelemnél 2 portugál huligán és késsel megszúrja a bírót.
A bíró ezek után lefújja a meccset, és Málta 3-0 ra nyer a portugálok ellen.
Mi simán leverjük a dánokat 4-0-ra, így eltűnik 7 gólos gólhátrányunk a portugálokkal szemben (ezért volt nagyon fontos, hogy ha ne is nyerünk itthon, akkor is tartsuk meg legalább azt az 0-1-es vereséget itthon, mert hiába örömittasok a dánok a 6 gólos győzelem már nagyon nehéz lett volna ellenük.
A svédek egy kicsit keményebb dió lesz Koeman szerint:
Nekik muszáj küzdeniük a a már letunyult svédek ellen és legalább egy döntetlent kihozniuk a meccsből.
A svéd csapatnak ma egy magyar szakács főzött nagyon finom carbonara a'la mexico-t ebédre. Ennek hatnia kell, egy közel 30 éves recept alapján készítette...
sok lesz az a végkielégítés...
Hajrá dánok!
Kapjunk ki 6-0-ra és küldjék el a francba ezt a hülye hollandot és kistelekit...
Ha koeman marad, akkor a következő EB-ről is lemondhatunk...
Rádásul nyernék is vele egy ksi pénzt megint...:)
Megnéztem a brazil meccset is...
Hogy mondjam, vannak a jó csapatok, jobb csapatok, a legjobbak és a brazilok...
Szerintem ez a brazil csapat, ha brazilia2 -ként indulna a felnőtt vébén, akkor Brazilia- Brazilia2 lenne a döntőben, ha előtte nem sorsolnák össze őket egymással...
Ezek olyan focit játszanak, hogy olyat én még nem is láttam...
Szóval talán jó is, hogy nem a döntőben játszunk, és összességében szerencsések is vagyunk, mind az eddigi eredményekkel (2 győzelem-2 döntetlen- 2 vereséggel nem lehetett volna messzebb jutni egy VB-n) és sorsolásilag is, hiszen nem kaptuk korán ellenfélnek a brazilokat...
Mondjuk tegnap azért nagyon izgultam, mert costa rica is nagyon jól játszotta az egyetlen lehetséges játékmódot a brazilok ellen, és 25000 HUF-om bánta volna, ha nem nyernek a brazilok...
Jó meccs volt, jó ez a válogatott (bárcsak a nagycsapat ki tudná ejteni a cseheket és az olaszokat) csak így tovább, és Kistelekit és Koeman zavarjuk el minél előbb!
kicsit csalódott vagyok, de végülis ez sem rossz eredmény. kár az első félidőért, bátor játékkal ment volna a győzelem. sebaj, majd legközelebb; most irány a bronzérem, remélem hajtani fognak érte, és nem nézik le annak a rangját.
:(
brazil - ghána papírforma :(
Mi lett a vége?
Ups ...
Egy oldalt kihagytam ...
:(
:) német magyar döntőt vártam volna.
Hát ez egyik részről sem jött össze, milyen szép lett volna pedig egy visszavágó 54-ért, igaz kicsiknél de akkor is.
rendben volt ez fiúk, így ki lehet kapni...
azért ez a sorozatmeccses 120 perces ki-ki meccs sorozatot nehéz fizikailag is és mentálisan is végigvinni...
ráadásul kétszer is visszahoztuk a meccset...
BRAVÓ, HAJRÁ MAGYAROK!
Nézzük a jó oldalát, így megnyerhetjük a bronzot, és nem elveszíthetjük az aranyat:))
Az elsőért tényleg kár, rögtön ilyen támadó felállásban kezdünk lehet megleptük volna őket.
már láttál, Izland ellen egyszer nyertünk 3:2-re hátrányból...
Az első félidőben olyan volt az U20 csapat, mintha megnézték volna aPortugál meccset és onnan koppintották volna a játékot.
Nem értem, ha tudunk így játszani, akkor miért játszunk úgy??
Kicsit mérges vagyok, de legalább nyertem.
Hajrá Brazilok!
:(((( b+.
azért szép volt srácok, így ki lehet kapni emelt fővel jöhetünk le a pályáról. Legalább küzdöttünk nem adtuk föl és mertünk játszani.
egyszer látnék a felnőtt csapattól csak hasonlót, akár egy Ghánainál sokkal gyengébb ellen.
Nem, de ha ilyen 2. félidőre vagyunk képesek, akkor miért nem voltunk az 1-ben is?
Akkor is szép volt! Ezek a fekák nagyon jók voltak, szerintem nem volt szégyen tőlük kikapni.
SZÉP volt FIÚK!!!
A 2. félidő teljesen a miénk :-(
Remélem a bronz azért meglesz!!!!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!