lehet. ment pü.
Az inkább egy haszonleső kisbüfi volt, mer ugye az árjegyző 10K-val operál, másrészt még 179,4-es árfolyamnál is 40Ft lett volna a vételi árjegyzés, az alá meg nem ment : )
reggel még igen (3-5 K-s tétel vételi oldalon 30 körül...)
Ja sorry, tök igazad van, 7 körül néztem rá utoljára, akkor még 180 fölött volt, utána legközelebb f 10 kor : ) akkor viszont mutyi : ) Árjegyző is volt 9 után?
ebben igazad lehet. De:
az usd 7:40 környékén nézett be 180 alá. Tehát kereskedési időn kívül történt. És vígan kereskedtek vele.
Ha kereskedési időben ütődik ki a certi, akkor van általában olyan 10 perc, amíg felfüggesztik a kereskedést, de árjegyző a kiütés pillanatától nincs már. Kereskedési időn kívül kiütött certi már felfüggesztve kezdi a következő napot.
nem fogad el ajánlatot...2 héten belül jön az új certi.
elvileg amit eddig láttam,hogy repült,seemi idő nem volt.elérte és repült.különben minek van a kiütési ár? kurv@ nagy mutyi ez is...
ha most beleveszek és estére beesik az eurusd akkor jól járok? :DDD
ezt nézem én is. Ilyenkor mennyi idő van rá általában?
Nem értem, 179.52 körül van az USDHUF, a TL01 certi meg még talpon van, elvileg 180-nál kellett volna kiütődnie?!
nem értem az eladót. Miért nem borítja rá a vevőre?
mondtam ,ha mégegyszer nekimegy repül...meg is lett..
vagy igen.
Szóval mégis teljesült a lenti alakzat. Csak nem 3 óra múlva, hanem később..
"lehúzásban stop kiütötte.
Viszont egy mt4 kép. (A múlkor bejött, sőt túl is szárnyalta a piros négyzetet (igaz akkor felfelé mutatott, most lefelé..)
szóval lesz ma 180 alatt az usd?
http://www.kepfeltoltes.hu/view/091013/usdhufkiutes_www.kepfeltoltes.hu_.gif
a múltkor 3 óra múlva teljesült.. :DD
"
vagy mégse? Húztam egy vonalat az eladási szintre. Azóta az ellenállásként funkcionál..
remélem az új certik hosszabb lejáratúak lesznek,akkor vennék sokkal többet is. mondjuk 5k val már szépen lehetne keresni,ez így csak aprópénz.