Szerintem egy Német megye 3 szintő csapat többet ér mint ez a magyar válogatott... de lehet még egy magyar megye 3-as is...
Szerintem egy Német megye 3 szintő csapat többet ér mint ez a magyar válogatott... de lehet még egy magyar megye 3-as is...
kár, hogy megnéztem, csak felidegesítettem magam, pedig egy párszor már megfogadtam, hogy nem ér ennyit, de... amikor az ellenfél térfelének közepén a középpályásaink nem mernek bevállalni egy cselt inkább visszapasszolják, megkapja a labdát közelében senki ahelyett rávezetné a védelemre egy alibi passz az is rossz helyre, az a baj ezzel a csapattal, hogy nincs vér a pucájában, ennyire bénák azt nem hiszem el. nb 3-as csapat több szívvel játszott volna.
Ez a portugál csapat sem volt éppen acélos egyik meccsen sem.
Ez egy szerencsétlen gyökér banda... Nem érdemes rájuk szentelni egy percet sem.. Istenítik magukat ha sikerül néha megnyerni egy Málta féle válogatottat, azon kívül nem képesek többre..
Rakás szerencsétlenség az egész csapat egy-két tag kivételével..
Fiatalokra kell odafigyelni nem ezekre !
Ennyivel jellemezném az eseményeket :
Közepén, végefelé hatalmas a szöveg :D
Kísértetiesen hasonlított ez a mexikói VB-n SZU ellen nyújtott teljesítményre. Most ugyanott tartunk. Lassú a magyar válogatott mind fizikálisan, mind fejben. Tészta volt a menü megint?? Szerencsével nem lehet meccset nyerni, pláne, ha van egy másik csapat a pályán...
Egy-egy ötlet, villanás azért benne szokott lenni a játékunkban. Most nagyon tompa volt a csapat. Én is azt mondom, minek nekünk ez az Ervin!? Három gólt nagyhírű nyugati sztáredző nélkül is simán tudunk kapni.
Mindig megfogadom, hogy nem nézem meg a válogatott meccsét, de nem tudom megtartani, sajnos. Gera kifejezetten erőtlen és szürke volt, Dzsudzsák is beleszürkült idővel a játékba, pedig Eindhovenben jobban megy neki. De vajon mért vesztette el legutóbb a fejét, hogy kiállítás lett a vége?
Valahogy mentálisan lehet velünk baj....
így van én is ezt szorgalmaznám ,hogy a fiatalokat előtérbe helyezni lehetőséget adni nekik és ha nem is egyből, de kis idő elteltével sikerülne előrébb jutni a válogatottnak ahogy ezt a Zotya is említette :)
pedig ha van csapategység, akkor nem kéne csak 1-2 jobb játékost kiragadni; lehetne ez a csapat az alap, és hozzájuk 1-2 embert átvenni a mostani felnőtt válogatottból. És az edző is a folytonosság miatt kellene; persze ebben az országban mindenki ért a focihoz, így én is csak emiatt okoskodok. :)))))
Üdv urak!
Egyszer már a Várhidi megpróbálta felhozni a fiatalokat és tudjuk mi lett a vége pedig megvertük a világbajnokot.Egyetértek azokkal akik azt mondják hogy a tehetséges fiatalt aki ráadásúl bizonyított is a felnőttbe lenne a helye.
Egerváriról meg annyit "EGERVÁRI SANYI BÁCSI "a Dunaffer bajnoki címe után is felhangzott ez az éltető mondat :))))))))))))))
Egy az egyben kell az U20-as csapat; hisz állandóan azzal jönnek, hogy egy összeszokott gárda; ha így van, akkor be kell áldozni az EB-selejtezőket; Velük kell megpróbálni, Egervárival az élen; tuti nem sikerülne a kijutás az EB-re, de legalább szoknák a "felnőtt" válogatottak szintjét; erőben nem rosszak, játékban is szerintem ügyesebbek, ötletesebbek, mint az A-csapat; Gerák már nem képesek változni; Viszont ez a korosztály még nincs elszállva magától, és ha most még döntőt is játszanának, az csak erősítheti őket, hogy érdemes szívvel-lélekkel a focinak élni, és ők lehetnek azok akik 2014-ben VB-n játszhatnak. Csak az MLSz-nek is be kéne látni, hogy a mai A-csapat, kuka (1-2 játékos maradhat) és a mai U20-ra kell minden erőt, pénzt fordítani. Ja, és Erwin-t is küldjék már haza.....
Sejtettem hogy inkább a Harrison Fordos filmet kellett volna végignéznem...
http://www.fifa.com/u20worldcup/matches/index.html
Costa Rica a negyedik bejutott. Csak ghána nyerte meg meccsét rendes játékidőben. Érdekes lesz, erősek nagyon....
priskinnek is ez milyen beadása volt, 4en jönnek és bekúrta középre. E válogatott javát ki kell vágni fiatalokra építeni... Nyugaton is játszanak 18évesen válogatottba, ha tehetségesek, lásd krkic, messi, rooney,ronaldo, stb...
nálunk iylen szar keretbe meg azért lenne hely..
az előzetes bizakodással szemben én ennél többet nem vártam sajnos ... az meg lehet nem is olyan rossz ötlet hogy az u20 -as csapat játszon , ha nem is az egész csapat de 1-2 fiatalt beavanzsálni .......
gyepes újabb pont....
főleg így... gyepi hozta zsenialitását...
ennyire gyenge mezőnyjátékot... szégyen... Gyökér egy taktikánk van, szánalom
miért kell Gyepes Gabit erőltetni???
remélem az EB-selejtezőket már a mostani U20-as csapat fogja játszani....