nézd már meg kik rabolják az országot kormány címszó alatt... nem véletlen a cigány-magyar ellentét szítása sem..
nézd már meg kik rabolják az országot kormány címszó alatt... nem véletlen a cigány-magyar ellentét szítása sem..
Semmi baj velük, barátságosnak néznek ki. Látszik, hogy soha senkit sem bántanának.
A Magyar Gárda szerintem sokkal félelmetesebb látvány. Gondolj csak arra, ahogy az árvízkor pakolták a homokzsákokat. Kevesen jöttek rá, de az tulajdonképpen titkos barrikádépítési gyakorlat volt!
Hú, de nem offolok, ez itt a külföldes totyik....
Amerikában fegyverrel gyakorlatozhat a zsidó "gárda"
_player
Persze hogy nem gondolom komolyan...:))
Fideszt egy szóval jellemeztem a mondandóm elején... Fidesz-Zsidesz átverőpárt...
Csak olyan radikális módszerrel valósítható meg amit leírtam hatásosan ! És ezt ők is tudják fideszesek, persze nem merik hangoztatni !
Kemény szavak ezek, kemény amit leírtam, de az ország pöcegödréből másképp nincs felemelkedés ! A Történelem már számtalanszor bebízonyította hogy félmegoldás nem megoldás...Mindíg a kemény határozott lépések vezettek eredményre.
2, az általam vizionált "megoldási" mód viszont 100 % hogy gyorsan kihúzná az országot a gazdasági válságból is. Sőt ! Igen durva gazdasági robbanás is lehetne a következménye...
khmmmm, elég érdekes nézet, persze mint mindenben, ebben van igazság :))
de azt remélem Te sem gondolod komolyan, h az 1 milka munkahelyet így meg lehet oldani, mármint, h a költségvetési kiadásokból működne a dolog
reci van, felére esett a termelés, meg minden, tehát amíg nem áll helyre valamennyire a világgazdaság, addig csak megvalósíthatatlan duma az egész
Hónapok alatt meg lehetne csinálni ! Persze nem a zsidesszel az biztos...
Segíílyre kifizetett száz milliárdokat inkább fizetések formájában lehessen igénybe venni. Ha élni akarnak mélyszegín romáin, nem dolgozó lakosaink ebben az országban, akkor mehet kifelé az infrastrukturális fejlesztésekre , pl. autópálya építésekre. Azokat a milliárdokat amit segély és egyéb ingyen pénz formájában kifizetnek, abból már fel lehetett volna építeni az ország autópálya hálózatát, nem lennének szar utak az országban, lehetne erdőket ültetni ( amúgy ennek nagy jelentősége lesz a jövőben a megvalósuló cigányprogramban )...
De én azt mondom, még az is jó ha egész nap csikket szed a városban a "segélyért" , és akkor mégsem a semmiért kapja a pénzt...
Legyen ez az ország a "munkáért segély" országa.
Semmi akadálya nem lenne egy ilyen radikális lépésnek. Max egy kis cigány lázadásra lehetne számítani, amit le kell verni mint annó a tótoknál... Amelyiknek nagyon nem tetszik az mehet börtönbe, vagy egyéb módon likvidálandó az egészséges társadalomból.
Pillanatok alatt több százezer új munkahely jönne létre ! Rövid idő alatt úgy felpörögne a magyar gazdaság mint állat ! Akkor lenne aztán pannon puma... Munkanélküliség is jelentéktelen lenne, és biztos vagyok benne hogy a lázadozások leverése után drasztikusan javulna a közbiztonság is, valamint ha megtapasztalná a cigánya hogy milyen szar is egész nap gürizni minimálbérért, akkor sokan elgondolkodnának, egyre többen akarnának tanulni hogy ne kellejen szívniuk egész életükben ! Ezzel egyfajta természetes módon beindulna a roma integráció is !
"Minimum szakmát az embereknek... "
így van, csak az a baj, h a szakképzetteknek sincs melójuk jelenleg
ezért tartom demagógnak a "majd mi teremtünk 1000000 munkahelyet az országban " dumát
mit fognak gyártani/szolgáltatni/....... és kinek??
??????
cseheknél a pont http://kuruc.info/r/6/48208/
persze cigány emberektől függetlenül jópáran viselhetnék. Minimum szakmát az embereknek...
Nem is fogsz ! Ezt garantálom neked...
Mindenki a reményét fejezi ki ezért meg azért. Nem esik szó az eddigi tettekről, amiknek -legalábbis az én naív elképzelésem szerint- indokolniuk kellene egy ilyen díj odaitélését.
Nem elképzelésekre gondolok, hanem konkrétumokra. Abból egyet sem találtam.
Átolvastam előtte, és nem láttam hasonlót. Vagy ez most komoly és nem cink??? Furcsa lenne...
;-)
A Hamász szerint még sokat kell(ene) tennie Obamának, hogy a kitüntetést megérdemelje
A palesztin hatóság reményét fejezte ki pénteken, hogy a Nobel-békedíj elnyerése arra ösztönzi majd Barack Obama amerikai elnököt, hogy megsokszorozza erőfeszítéseit a közel-keleti békéért.
A kitüntetés felelősséget ró Obamára, hogy elkötelezze magát a világbéke megteremtése mellett - mondta Gaszan Hatíb palesztin szóvivő Rámalláhban.
Száeb Erekát palesztin főtárgyaló is üdvözölte Obama kitüntetését, és reményét fejezte ki, hogy az amerikai elnöknek sikerül elérnie "az izraeli kivonulást az 1967-es határok mögé, illetve az önálló palesztin állam megteremtését Jeruzsálem fővárossal".
Gázában viszont az Iszlám Dzsihád vezetője elítélte az oslói Nobel-békedíj Bizottság döntését, és úgy vélte: Obama kitüntetése azt jelzi, hogy politikai díjról van szó, amelynek odaítéléséről nem érték és erkölcs alapján határoznak.
A Hamász szerint túl korai volt Obamának Nobel-békedíjat ítélni, mert az elnöknek "még sokat kell tennie azért, hogy a kitüntetést megérdemelje".
Mohammed el-Baradei, a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) igazgatója úgy reált: nem tud mondani senkit, aki Obamánál jobban megérdemelte volna a Nobel-békedíjat.
Hamid Karzai afgán elnök szintén úgy vélekedett, hogy Barack Obama "jó választás" volt a Nobel-békedíjra. Az afganisztáni tálibok ugyanakkor elítélő nyilatkozatot adtak ki.
Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök egyik tanácsadója szerint a Nobel-békedíj odaítélésének hozzá kell járulnia ahhoz, hogy megszűnjön az igazságtalanság a világban.
José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke közleményében üdvözölte Obama kitüntetését. A Nobel-békedíj Bizottság döntése "azt a reményt tükrözi, amelyet az amerikai elnök élesztett fel egy atomfegyvermentes világ iránt" - közölte Barroso.
Angela Merkel német kancellár, Nicolas Sarkozy francia elnök és Silvio Berlusconi olasz kormányfő is az elsők között üdvözölte Obama kitüntetését.
A zimbabwei miniszterelnök, Morgan Tsvangirai, akit az idei díj egyik esélyeseként tartották számon, örömmel gratulált Obamának. A Nelson Mandela Alapítvány ugyancsak üdvözölte a kitüntetést.
"Bízunk benne, hogy a Nobel-békedíj megerősíti az elkötelezettséget a világ legerősebb hatalmának vezetőjében a béke elősegítése és a szegénység felszámolása mellett" - állt az alapítvány közleményében.
Obamát meglepte a díj
Váratlan megtiszteltetés Barack Obama számára, hogy neki ítélték oda az idei Nobel-békedíjat - közölte az amerikai elnök egyik tanácsadója pénteken.
David Axelrod szerint a kitüntetéssel az amerikai elnöknek az éghajlatváltozás elleni küzdelem és a nukleáris leszerelés terén folytatott tevékenységét ismerték el.
Robert Gibbs, a Fehér Ház szóvivője helyi idő szerint péntek hajnalban telefonon ébresztette az amerikai elnököt a hírrel, hogy Oslóban őt tüntették ki a Nobel-békedíjjal.
Megáll az ész: az iraki és afganisztáni vérontást folytató, Izrael mészárlásai és terjeszkedése felett szemet hunyó néger elnök kapta a Nobel-békedíjat
Barack Obama amerikai elnöknek ítélték oda pénteken az idei Nobel-békedíjat.
Ma, amikor a szabadságharcosok terroristák,
magától értetődik, hogy a tömeggyilkosok
szolgái a béke élharcosainak számítanakA Nobel Bizottság indoklása szerint az amerikai elnök "a nemzetközi diplomácia megerősítéséért és az emberek közötti együttműködésért tett hihetetlen erőfeszítései" miatt kapta a díjat - írja a BBC.
Barack Obama amerikai elnökként "új légkört teremtett a nemzetközi politikában. A multilaterális diplomácia ismét központi szerepet kapott, és hangsúlyosabbá vált az ENSZ, illetve más nemzetközi szervezetek munkája" - idézte a bizottság elnökét az MTI.
A testület különösen nagyra értékelte Obamának a nukleáris leszerelés előmozdítása érdekében végzett tevékenységét. (Persze nem Izrael leszereléséről van szó, hiszen megígérte: elődeihez hasonlóan ő is hallgat a zsidó atomfegyverekről.)
így van nincs ilyen, ezek vannak http://stocklandyard.hu/forum/tema/13/1 :)
Na, szóval ez az Obama gyerek kapta a Béke Nóbel-díjat. (remélem helyesen írtam)
Én biztosan nagyon tudatlan vagyok, de mi a túróért éppen ő????
Megfejtéseket szívesen venném, komolyan fogalmam sincs, és nem kötözködésből kérdezem.
Magyarországról szóló téma van, de külföldi eseményekkel foglalkozó nincs. (vagy csak én nem találom?)
Gondolom talán életrevaló topik lesz.
Ja! Előre szólok, hogy amennyiben őfelsége ide irogatja az okosságait, azonnal ki fogom moderálni. Természetesen senki mást nem.