Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

Re: Kastély Csokigyárasnak, meg akinek kell

#137085 Kriszti@n Előzmény: #137076

az bérbeadás lenne.bank biztosító vagy hasonló céljára. mehet az is vagy csak eladás?

#137076 Hathor Előzmény: #137075

Feldolgozás alatt :)

sok a cuccos..

Másik ajánlat még nem jött..

#137075 Kriszti@n Előzmény: #137061

az enyémet sikerült feldobni valahová?küldtem privit,de nem tudom megkatad -e ,mert azt jelezte vissza ,hogy kb 15x küldtem el...mindenkinek:-)

#137068 BudFox Előzmény: #137061

Szép kastély :-))

Ha már itt vagyok :

30 Hektár szántóföld eladó Vas megyében..

20 Ha ebből közvetlenül a főút mellett, ami ipari célra is alkalmas...valami zöldmezős beruházásra. kamion terminálnak..stb..cégek telephelyének.

8,5 Ha kicsit elhanyagoltabb állapotban van...erdősíteni lehetne..de szántóföldként van nyilvántartva..fele rét jelenleg...csak szántani kéne...

másik felét meg bulldózerrel letolatni...vagy erdősíteni.

#137061 Hathor Előzmény: #137056

Közvetítem.

Ennyire nem vagyok nagypályás ;-)

Több ezer irodával van közös adatbázisom, amit felajánlanak közvetítésre, abból mazsolázok.

Vannak lehetőségek, csak élni kell vele.

Ha van valakinek keresése, az írja be ide, hátha találunk rá valamit. Ajánlatok vannak, csak rengeteg idő átválogatni.

Erre is tervezek egy online-közös, zárt rendszert... csak idő, idő idő...

#137054 Hathor Előzmény: #137049

minden napra tartogatok egy ilyen eladó szépséget :) van még van 10.. de ez a legolcsóbb..

meg elég korhű állapotban van.. nekem bejön.

Ha valakinek még kell kép küldök!

A terület meg bőven elég (nekem)

#137049 Kissherceg Előzmény: #137001

ez is jó, de egy 10Ha ősfás parkot még hozzá lehetne csapni :)))

XXII. ker. Sas-hegy

#137045 Bakiba

Ha érdekel valakit van még egy:))

Eladó ingatlan: Budán - Budafok - Rózsavölgyben, új építésű 150 négyzetméteres 3 szobás + 1 félszobás családiház 400 négyzetméteres telken eladó.

http://ingatlan.net/ingatlan/3044770

Kastély Csokigyárasnak, meg akinek kell

#137001 Hathor

Na Csokigyáras megjött az igazi szerintem!!

A képet berakom avatarba mára! (na ez nekem is bejön)

Az Alábbi kastélyt kínáljuk kollégámmal ami kízárólagosan kollégám ajánlata!

ÁR: 60MFT+ÁFA

Az ún. fehér kastély 1820 körül klasszicista stílusban épült, Borsod-Abaúj-Zemplén megye Ragály községében található. A kastélyt a Balassa-Ragályi család építette.

Telek területe: 16439 m2

Épület nettó alapterülete 537 m2

Beépítettség : 2%

A kastély épülete romos állapotban volt, helyreállítása, felújítása folyamatosan történik. Nem műemlék, de környezete miatt műemléki környezetbe sorolták, felújítása során a bizonyos műemléki szabályoknak meg kell felelni.

Az épület szabadon álló, egyemeletes, téglalap alakú, két oldalához a főszárnynál keskenyebb, két földszintes oldalszárny csatlakozik.

Az épület klasszicista stílusban épült. Erre utalnak az épület arányai, a nyílászárók keretezése, szemöldökpárkányai, a tető alatti erőteljes főpárkány.

Belső elrendezése jól áttekinthetők, világosak, célszerűek, a földszinten középfolyosós elrendezés jellemző.

Az előtérből balra található a világos lépcsőház, benne íves kőlépcsővel, kovácsoltvas korláttal.

A főszárny egyemeletes, a két oldalszárny földszintes, a jobboldali oldalszárny alápincézett. A pince a földszinti folyosó DNy-i végén a főfalban kialakított rejteklépcsőn és az udvarról közelíthető meg.

A kastély emelete a reprezentációt szolgálta. Erre utal az előtér nagyrészt fennmaradó színes márványmozaik burkolata, a 6,5 x 10 m-es díszterem, a nyílt tűzterű kandalló, a 4-5 m-es belmagasság, valamint a kétszárnyú ajtótokok és ajtók míves kialakítása.

Jelenleg csak elektromos árammal –220V-rendelkezik. Gázcsonk a telken belül van, ivóvíz ásott kútból biztosított, de bevezethető a vezetékes víz.

Az épületet statikailag helyreállították, több falat újra építettek. A főszárny íves homlokzatát 1,5 m magasan felfalazták és bádogfedéssel takarták.

A tetőszerkezeten a töredezett palákat és a ****erkezet egyes elemeit kicserélték.

Az épületen belül a boltozatokat helyreállították, a falakat újra vakolták, elektromos hálózatot kicserélték. A földszinten a folyosót műemléki téglával burkolták, három szobában új hajópadló burkolatot raktak le. A többi helyiségben padozatot újra betonozták. Az emeleten két szobában az eredeti mozaik parkettát felújították, a többi szobában egyedileg gyártott, az eredetivel megegyező mintázatú parketták raktak le.

A hallban viszonylag jó állapotban megmaradt a márvány mozaik burkolat. Az emeleten újragyártották az ablakokat hőszigetelt üvegezéssel, az ajtók részlegesen maradtak meg, stílusban illeszkedő, egyedileg gyártott elemekkel pótolták a hiányzó részeket.

A felújítási és helyreállítási munkákat szakszerűen, igényesen kivitelezték.

A külső homlokzata felújítandó költsége kb. 1,5 M Ft.

Re: Ferihegynél Ipari ingatlan

#136896 kelvin Előzmény: #136728

Hé!!!!!

ÉN itt születtem és "lakom", asszem ismerem ezt a házat.

Re: 48.750nm-es birtok, kúriával: 45MFT!

#136894 Hathor Előzmény: #136882

Így van!

Nekem elég vacak évem volt, hogy eltököltem az időt a tőzsde bámulásával, de minden szakmát ki kell tanulni..

Hogy lehet úgy vállalkozni jól, hogy azt sem tudod mit csinálsz? :)

#136878 Kissherceg Előzmény: #136877

lehetett volna csemegézni, ha tavaly shortolok idén longolok, legközelebb:)

#136877 Hathor Előzmény: #136865

ja mondtad.. és még napi 300 ajánlatot be tudnék rakni :)

valamit csak eladunk.. :)

VI.kerület Izabella utca…

#136876 Ibiza

VI.kerület Izabella utcai kameráva ellenörzött teremgarázsban 12nm beálló 2,65m áfával..ha kell van hozzá bérlö.. 20rugó/hó (már 2éve bérel)

VI.ker Rózsa u. Ruhanagykeresek közelében 29nm2+6nm szerkezeti galéria..(raktár és wc) nagyportálos,újépítésü házban üzlethelyiség 9,6m

#136864 Hathor Előzmény: #136771

Ja igen.. a kúria keresők.. :)

természetesen van, lökj priviben egy mail címet.

köszi