Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

Ferihegynél Ipari ingatlan

#136557 Hathor

ÁR ALATT ELADÓ (írja kollégám) A FERIHEGYI REPÜLŐTÉR SZOMSZÉDSÁGÁBAN TRANZIT SZÁLLÁS, KERESKEDELMI RAKTÁR, ESETLEG VENDÉGLÁTÓHLEYNEK KÍVÁLÓ TÖBBFUNKCIÓS IPARI INGATLAN.

Céggel együtt eladó 434 nm-es telken eladó 3 szintes összesen 590nm-es nagyon jó állapotú, teherliftes, rampás, kamionozható ingatlan. 3 fázis kiépítve.

Irányár: 45 millió forint.

Vállalkozás, WEST-END

#136549 Hathor

Westendben jól menő vendéglátó egység eladó.

10 éves bérleti jog, teljes berendezés, jelenleg is működik.

Az üzlet az étterem szinten van, a burger kinghez közel.

Itt közös ülőhelyek vannak.

A havi bérleti díj közös költséggel kb. 3,5 Mft.

A bérleti jog ára 49 Mft.

Teljes berendezés, melegentartó pultok, hűtők, fagyasztók, gépek stb.

Nem kevés.... :(

Vállalkozás, Ásványvíz üzem.

#136524 Hathor

Egy vállalkozás, ha már nem tudtok mit kezdeni az OTP 500%-os haszonnal:

Eladó ásványvíz üzem (zöldmezős beruházás)

A Kft Tolna megyében van Szekszárd és Sárbogárd között. A cég 2005-ben alakult. A tevékenységi köre üdítőital gyártás.

2005-ben készült el a kút - 2007 m mély, ásványi anyagokban gazdag.

Összes ásványi anyag tartalom 1570 mg/l. A kút vízhozama 420l/perc.

A vízkezelés megvalósult: a legmodernebb PLC vezérelt mikroprocesszoros pneumatikus automata berendezés, nemesacél szűrőkön, tartályokon keresztül tisztítja a vizet. Garantáltan állandó minőségű ásványvizet ad. A víz katalitikus tölteten keresztül vákuumos, valamint ózonos készüléken megy át.

A cég rendelkezik valamennyi szükséges engedéllyel.

A terület 72000 m2., erdős környezetben /külterület/ Beépíthetősége 30%.

Eladási ára: 330 millió Ft

Re: Dreher Villa

#136513 Hathor Előzmény: #136463

Nézelődők kíméljenek! :)

Ha vevő vagy jöhetsz.. elég ciki amikor kiviszek nézelődőket ilyen ingatlanokra :))

Sajna a múzeumok már fizetősek lettek.. :)

Re: Dreher Villa

#136452 Kissherceg Előzmény: #136449

az szép kis keco és a dohos sörszag megfizethetetlen :)))) vannak jó ingatlanok, csak már pénzünk nincs :d

Dreher Villa

#136449 Hathor

Na ezt csak az érdekesség kedvéért:

Árat nem cikizni!!! :))

X. ker. Sörgyár utcában eladó a Dreher villa. Az épület 1000 nm alapterületű a hozzátartozó telek terület 8392 nm. Az épület pince+ 2 szintből áll.

Irányár: 300 MFt

Ja az érdeklődőknek bármelyik ingatlant bemutatjuk..

Re: Bp. Testvérhegyi telek

#136442 Ricsi Előzmény: #136439

Azért kerestem ugyanazon a hegyen. Megmondom őszintén, fogalmam sincs, melyik a testvérhegy. Pedig biztosan jártam már rajta:)

#136440 Kissherceg Előzmény: #136433

Testvérhegy szomszédságában is van egy ingatlanunk, illetve ismerősök is laknak ott :) Azért mondom 500ért elmehet a lakás, 2éve 7-800 talán belefért volna még...

Felkapott lett.

#136439 Hathor Előzmény: #136425

Telek és telek között is van külömbség :)

Józsi mennyi a kerületünkben a Csömöri úton egy 300nöl telek és mennyi Ómátyáson?

Ennyi :)

szerk: ja pont írtad..

így meg kell nézni amit a hölgy kínál, meg ezt. Arra 5 lakás megy, erre meg családi ház.

#136438 hosszhuszár Előzmény: #136428

A 16. kerület egyébként is egy érdekes környék, annyiféle terület van, annyiféle árral....

Aki nem ismerős, tájékozott, és egykalap alá veszi a 16. kerületet, az árak hallatán igencsak meglepődhet.

#136434 Ricsi Előzmény: #136428

Mint írtam, A XVI. ker-t sokkal többre tartom:)

Szerintem a mérettel (max 100 m2-es ház), és az ikerházassággal van baj. Független telekként megérné, azt nem vitatom.

#136433 Hathor Előzmény: #136421

Miért az szerinted sok?

Te tudod mennyi körülötted pesten egy új építésű lakás :))

#136431 Ricsi Előzmény: #136418

Persze, miért ne tolhatnád. Engem csak érdekelt, más hogy látja.

Én nagyon hegy ellenes vagyok, a Sas-hegyre (BAH csomópont fölött) jártam suliba, télen többször kellett gyalog menni, mert a Hegyalján nem tudott felmenni a busz. Én már 16 évesen tudtam, sosem fogok hegyen lakni:))

Csak ezért érdekelt más véleménye, akinek nem ilyen a beállítottsága. Lehet, ezért is vagyok shortos, ott nincs hegy :)

#136428 Hathor Előzmény: #136400

Egyébként nálunk a XVI.kerben egy 720nm-es telek elmegy 30Milkáért, akkor nem gondolom, hogy annyira drága egy Budai telek, de Buda nem a területem, csak Pest!

Zuglóban meg 50milkáért is elmegy egy 200nöles telek.