Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

Re: Bp. Testvérhegyi telek

#136425 Ricsi Előzmény: #136414

Most találtam a neten:

1037 - Budapest, Testvérhegy

Testvérhegy Ár: 59.000.000 Ft

Övezeti besorolás: L6 III SZ/N Azonosító szám: H/07-40

Méret: 1230m2

Beépíthető alapterület: 246m2 Föld alatti beép. terület: 308 m2

Homlokzat mag. max: 7.0 m Bruttó szintterület: 492 m2

Szabályozási terv: Van Fekvés: DK, Ny

Víz: Van Villany: Van

Gáz: Van Csatorna: Van

Érték növelő: Teljes közmű Érték csökkentő:

SÜRGŐS! NAGYON JÓ VÉTELI LEHETŐSÉG! III. ker. Testvérhegyen, 1230 m2-es, önálló hrsz.-on lévő, 22 m széles utcafronti építési telek eladó, melyre max. 5 lakásos társasház építhető. Övezeti besorolás: L6 III SZ/N. A telken nincs felépítmény.

Ügyintéző: Forster Judit Telefon: 06-(30)-696-696-9

#136418 Hathor Előzmény: #136400

a 3-4. ajánlat szív ügy írtam..

nem mondtam, hogy alkalmi, hanem ismerősé, így ennyit gondoltam betolhatok a saját topicomba, hátha vkit érdekel :))))

#136414 hosszhuszár Előzmény: #136400

HÁÁt, kiemelt övezetről van szó, nem mindegy....

Ezt sosem értik meg az emberek.

Máshol biztos olcsóbb, de ez ott van:)))

48.750nm-es birtok, kúriával: 45MFT!

#136413 Hathor

5.)

Szegedtől 12 km-re, Forráskút külterületén 48750 nm-es birtok – erdő, mező, tó, szigettel – 190 nm-es, felújított, 3 lakásos történelmi kúriával /nincs védettség alatt/ ELADÓ, ELCSERÉLHETŐ.

Szenzációs vize van: a hévizi gyógyvízzel és a szentkirályi ásványvízzel vetekszik az összetétele, sőt kalcium, és hidrogén-karbonát tartalma még nagyobb is!!!

1200 méterről 61 fokos, 1800 méterről 91 fokos termálvíz hozható fel. A jelenlegi vize hideg.

Romantikus, vadregényes birtok, gazdag növény és állatvilággal, vadakkal. Vadászterület!

Alkalmas: ásványvíz „üzletnek”

Gyógyfürdő, szanatórium, üdülő létesítésére

Művésztelepnek

Vadászháznak

Nagy családnak, természetkedvelőnek magáncélra.

TEHERMENTES, EGY TULAJDONOS KEZÉBEN VAN, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ!

Irányár: 45 M.

Re: Balatoni ingatlan

#136401 Dr. ursi Előzmény: #136379

14,9-ért megveszem.

különben nem alkalmi vétel.

és gondolom aki kiprivatizálta az önkoritól az még így is tízszerez vele ...

viszont ha mszp-s képviselő az illető, akkor csak 8-at adok érte :o)

#136400 Ricsi Előzmény: #136393

Bár nem értek hozzá, de ez recessziós ár?

Csak amit számoltam: 100 m2-es ház építhető rá max. utána már tetőtér, mert teljes értékű emelet nem építhető rá, az L6 6-7,5 m magasságot ír elő.

Ha 100 m2-s házzal számolok, akkor telek+tervek+ház, kb 60 milla. Ennyit egy ikerház nem ér meg, de szigorúan csak szerintem, és várnám a hozzáértők véleményét. Nem vitázni vagy ilyesmit akarok, csak kíváncsi vagyok, jól látom-e a dolgot?

ZUGLÓ, 3 külön szobás 94nm-es

#136397 Hathor

A másik ismerősöm meg egy ZUGLÓI 3szobás tágas 94nm-es lakást adna el.

Ezt azért írom be, mert két vevőjelőlt van, csak az egyiknek el kell adnia a lakását, ami tárgyalás alatt, a másik meg alkudozni akar nagyon.

Szóval szerintem nagyon jó 3szobás lakáska:

4.)

Zugló családi házas övezetében (Miskolci út környékén) eladó egy 94nm-es, Mediterrán stílusban felújított (nyílászárók, víz, fűtés stb.), jó beosztású, 3 külön nyíló szobás, hatalmas étkező konyhás, beépített konyhabútorral, beépített konyhai gépekkel rendelkező, tágas fürdőszobás (kád + zuhany, dupla mosdós), beépített szekrényes, biztonsági ajtórácsos, cirkófűtéses, felújított öröklakás! Garázs van, gáz-cirkófűtéses, jó állapotú, jó beosztású, jó közlekedés melletti, kamrás, kertkapcsolatos, kocsibeállós, összközműves, parabolaantennás, parkettás, tégla, telefonos, világos, napos, vízórás öröklakás, 3 lakásos kertes téglaházban garázzsal, tárolóval a Paskal lakópark közelében.

Egyedi vélemény: Nagyon szép tágas lakás.

A ház három lakásos (szintenként egy lakás, fdszt, 1, 2.em)

A lakás első emeleti!

Nagyon jó közlekedésnél található! Miskolci-Szugló utca környékén.

A két utcai szoba a Miskolci utca irányába néz, itt enyhe zaj hallható, a csendes hálószoba a csendes kertre néz!

A lakást olyan ügyfélnek ajánljuk, aki szép élhető lakásban szeretne élni! Fontos neki a jó közlekedés és a jó infrastruktúra.

A ház előtt fás terület, ahol több autó szabadon tud parkolni!

A kert szabadon használható, ami kb.800nm-es.

Irányár: 23.900.000, - Ft

2.-3.-4. ajánlat szív ügy!

Bp. Testvérhegyi telek

#136393 Hathor

Egyik ismerősöm kért meg, hogy segítsem eladni a telkét, beírom ide is, mert 37Milka és panorámás telek:

3.)

Ikerház építéséhez keresünk társat a III. ker. egyik kiemelt övezetében a Testvérhegyen, a Vízmosás villapark szomszédságában.

A telek adatai: L6-os építési övezet, 15-20 %-os beépíthetőség, 1050 m2 (24m x 44 m).

A telek összközműves és dél-nyugati fekvésű a telek vége!

(Szóval egy 1050nm-es telek fele eladó ikerházra!)

Irányár: 37MFt.

Re: Balatoni ingatlan

#136379 Hathor Előzmény: #136339

Sajnos megvan még a Balatoni Kúria is:

ami miatt nem ment el, hogy nem a parton van, és nincs panoráma..

meg szerintem kukacosak az emberek... :)))

2.) 29.9MFT-ért eladó 397nm-es, Balatonfűzfői kétszintes kúria, pincével 1397nm-es kocka telken egy szép Ősfás park közvetlen szomszédjaként!

Az épületben működött Balatonfűzfő óvodája múlt század elején.

Az épületre érvényes építési engedély van appartmanház kialakítására.

A képét beteszem megint avatarba egy kis időre.

Íme a leírása:

Balaton keleti végében (Pesthez a legközelebb) eladó egy 3szinten összesen 397nm-es, 1900-as évek elején épült kúria remek áron, mindössze 30MFT-ért összközműves, ősfás 1398nm-es kocka formájú telken, csendes, forgalommentes környezetben a Balaton partjától 5percre (nem vízparti, nem látni a balatont az ingatlantól, nem panorámás, viszont csendes ősfás parkban található).

Az ingatlan előtt a város hatalmas zöld parkja található. Az ingatlan stabil jó állapotú. Belülről teljesen felújítandó. Pala teteje cserélendő, egyébként a tető szerkezet is tökéletes, a lécezéssel együtt. Remek befektetés a válság idején!

Alkakítson ki panziót, appartmanokat az ingatlanban.

Appartman lakásokra érvényes építési engedély van.

Ingatlan ára: 29.9MFt

Balatoni ingatlan

#136339 Hathor

Sziasztok!

Azért hoztam létre az eladó ingatlanok topicot, mert többen kerestek nálam ingatlanokat.

Van a másik Ingatlan topic, ami általános ingatlan témákat boncolgat.

Szeretném ha külön lenne ez a topic is, mert így egy új ajánlat esetén felfigyeltek rá, mert tudjátok, hogy van valami új ajánlat.

Nem az a célom, hogy több ezer ajánlatot beöntsek ide, hanem ami esetleg valamiért érdekes lehet. Esetleg alacsony ár, érdekes ajánlat, jó lehetőség, vállalkozásra alkalmas lehet.

Most kaptam egy ajánlatot amit bemásolnék a vállalkozó kedvű fóromusok részére:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.) Hely: Balaton, 7500nm területen nyaraló komplexum. ÁR: 55MFT!!

Gyönyörű Balatoni panorámával 7500 nm-es telken nádfedeles ház, mely átalakítással

nyaralóként nagyszerü lehetőség:

(ha valakit étteremként érdekel inkább, akkor sok képet tudunk küldeni a kiszolgáló egységekről)

Lenyűgöző, nagyivű örök Balatoni panorámával 7500 nm-es telken lévő nádfedeles ház.

Az ingatlan besorolása: szőlő, gyümölcsös, gyep, gazdasági épület.

A 80 nm alapterületű házat 20 éve építették téglából, betonfödémmel. Az alsó részén

egy sikeres , 100-300 vendég befogadására alkalmas vendéglátóegységet működtetnek,

nyitott és fedett fogadótérrel (az épület azonban nincs vendéglátóegységgé átminősítve, ami

előny, ha nyaralónak akarjuk átalakítani).

A felső szinten egy kisebb hall van, melyből 4 kisméretű hálófülke és 1 fürdőszoba nyílik.

A ház elé építettek könnyűszerkezetű elemekből épült egy étteremnek használt részt, mely

könnyen elbontható, és a ház átalakításával egy kitünő nyaralót nyerhetünk.

Az épület mögött egy 200 éves 7x4 méteres boltíves pince is van.

A telken sok melléképület van, mely a vendéglátóegység kiszolgálásához épültek.

Számos extra lehetőség is van: látványkonyha, füstölő, óriáskemence, játszótér.

A telken 300 nöl (1100 nm) 2 éves telepítésű szőlő is van telepítve.

Közművek: vezetékes ivóviz, villany, szennyvíz derítővel, a fütés kandallóval megoldott.

A terület gépkocsival jól elérhető.

Amennyiben olyan tulajdonos kezébe kerül az ingatlan, aki nemcsak pihenésre használja hanem működtetni is szeretné

étteremként , akkor a nagy tapasztalattal rendelkező eladók szivesen vállalnak gondnoki és szervezői munkát továbbra is.

← Újabb hozzászólások 2161 - 2173 / 2173