És akkor majd felrakod a sisakod....::)))
És akkor majd felrakod a sisakod....::)))
Végülis nem tudhatjuk, hogy milyen mértékű reakciót fog kiváltani, ha megkapják majd a 110M Euro hitelkeretet! :)
Nem szeretem a PE-nél ezeket a korábbi összevonás szerinti árgrafikonokat. Sokkal jobb látni a 8-12 ezres árszinteket is... :)) Na meg persze főleg azért is, mert még lehet annyi az ár. A split által látható 2000-es csúcsszintek nem mérvadóak! :)
:D:D
szerk: nem 2007 elején de kb :)
Lehetsz bátrabb is......
Kulcsár is ezt nézegethette,2007 elején.........::)))
http://kepfeltoltes.hu/view/091013/PANNERGY_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Itt épül nálunk ::))))) már csak ezért is belecsíptem....::)))
Hosszú távon biztos ott lesz, ha elkezd épülni az első erőmű, vagy már megépült. :)
Bele kell húzniuk!
A Berenberg részvényeit nemtom ki veheti, de az tuti, hogy valami nagyobb... Remélem 5% felé jut lassan és bejelentik, hogy valamelyik alapkezelő az :)
Ez sem elképzelhetetlen, mert ha látják a lehetőséget, akkor most kell venniük, most érdemes venniük!
Én is 1800-ra várom, na nem mostanában...
én még egy 1-est teszek a célárad elé, de hosszabb távon =)
hát ezzel a célárral én is kiegyeznék :)))
Na igen, a záró egész jól néz ki! Meg az, hogy 5k-val tették oda, nem pedig 10 db-bal...
Reménykedek én is, hogy holnap átviszi a 800-at és meg sem áll ~895-ig (oda tennék egy célárat :) )
a záró jól néz ki reménykedek:))
Ezt meg szépen öntögetik lefelé, gondolom a Berenberg...
Másodszor veszek bele ebbe a sz@rba :D rövidtávra tervezve, de úgy látszik nem akar összejönni...
Úgy látszik magamban beszélek :D
Amúgy a Berenbergnek nem tudom mennyi van még, de szvsz hasonló, mint a Freesoft, nem tudják a vevők, hogy mikor öntik nyakon őket.. :S
Attól függetlenül megindulhatna már, remélem Berenberg kiszórta a maradék 590k nagy részét szeptember 15-e óta!
780-on 11.000-dbos vétel volt, 790-en folyamatos dugó, azt hiszem megy a gyűjtögetés..
Érdemes figyelni!
Indul a buli?
Kikaptak 14.000 db-ot
Na ezzel mi lesz, kitépik?
Példát vehetnének RFV-ről!
Talán sikerül fejlődniük ilyen téren is!
teljesen egyetértek veled
Ilyen cégnél, ahol egy egész más tevékenységbe fognak, érdemes alkalmazni egy PR szakembert, vagy szerződni egy ilyen céggel. Nem kidobott pénz, mert megtérül a bizalomban amit egy jó kampány eredményez.
Nagyon fontos a jó kifelé-kommunikáció.