Akkor, kövesd őket bátran tovább ...
;)
Akkor, kövesd őket bátran tovább ...
;)
fradi drukkerként a zöldfehéreknek, de itt ehhez két csapat kell, szóval a jó meccshez...
Kinek is szurkolsz?
:)
2-2, legalább Én elvagyok :D
nigéria vezet és emberelőnyben...
1perc alatt 2gól 1-1 :))
Durva parositas lehet a negyeddontoben a Brazilia-Nemeto. (ha nemetek tovabbmennek eselyeshez meltoan)
brazil - uruguay meccs szenzációs volt, mindkettő csapat egy szinttel feljebb van nálunk, brazil 2:) Hihetetlen játékintelligencia...
ezt én sem értem, felesleges külföldi edző, focizni úgysem tudja megtanítani őket, taktikázni meg megye 3-ban is tudnak annyira, ha erőssebb sokkal az ellenfél akkor kontrázunk, ha vezetnek akkor próbálunk támadni, ezért kár ennyi lóvét kifizetni. :D
U20-sok jók voltak, mikor 5.-ket kihagytuk, már azt hittem utolér minket szokásos balszerencse, de végre egyszer nekünk volt szerencsénk.
a lényeg, hogy meghosszabbították a kontraktusát...
már csak azt nem tudom, hogy miért nem Egervári, Mészöly G., Herczeg vagy Várhidi a nagy válogatott edzője. Szerintem bármelyik klasszisokkal nagyobb kaliberű edző, mint ez a holland, aki láthatóan rossz -már a Románia ellen is teljesen eredménytelen- taktikával küldte fel a válogatottat...
Németh K várható volt, hogy kihagyja a 11-est.
Ez jellemző máskor is, hogy az aki a legjobb az egész meccsen (bár sztem most inkább Koman volt az) kihagy a döntő helyzetben. Szerintem nem flegma volt, hanem fáradt, nem tudott koncentrálni...
R. Baggio jeligére.
Az is benne van!
sztm nyerhetünk is :))
Én nagyon sokat várok a Némethtől mert szerintem jó játékos már most (egy kis arcoskodás meg elfér)
Egyébként örülök a továbbjutásnak a döntőig akár el is menetelhetünk!
Jót tett a csapatnak az első vereség Hondurastól!
Egyetértek!
igen,jó meccs volt sztm. Németh meccs közben pedig nagyot játszott sztm, csak laza akart lenni a gyerek... Öngyújtót a golyók alá és elfelejti a lazulást :)