Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#136153 Ricsi Előzmény: #136148

Addig tartod a shortod? Gondolom, kb igen, és sokan így vannak vele. Ez most piros-fekete, de szerintem ilyen nemzetközi hangulatban nagy bukás nem vár rám, nagy nyereség meg várhat.

#136150 Ricsi Előzmény: #136148

BUX szinten igen, de én a MOL-t néztem, azelőtt van lehetőség jelenleg. Régiós piacok alatt vagyunk 0,5-1%-al kb, azt is behozhatjuk.

Mit műveltetek a piaccal…

#135982 Robag

Mit műveltetek a piaccal amíg nem figyeltem ?! :)

Jó hogy nem láttam, még véletlenül kiesett volna a kezemből a long. :)

Csak azt sajnálom egy kicsit, hogy nem álltam benn vételen 20k körül.

#135850 balacy

"Záróáras kereskedési szakasz. Ebben a szakaszban csak olyan ajánlatokat lehet bevinni, ahol az ár megegyezik a záróárral. Az ajánlatok ebben a szakaszban teljesülnek is. Stop-ajánlatokat nem lehet bevinni ebben a szakaszban."

Illetve eddig sem volt látható más ár.

Érdekes.

Amúgy bocs mindenkitől ezeket az OTP-be szántam. :(

#135844 Amatoregy

Árat bármilyet meg lehet adni, de záró áron teljesül. Lehet, hogy holnapra vitte be, de ennek a szűrését még nem oldották meg.

Vagy mittomén..

#135842 BudFox Előzmény: #135831

KT szépen alakult a záróban...ha USA kicsit zár a nulla alá..akkor holnap mehetünk megint lefele.

#135840 Amatoregy

Árat bármilyet meg lehet adni, de záró áron teljesül. Lehet, hogy holnapra vitte be, de ennek a szűrését még nem oldották meg.

Vagy mittomén..

Elvileg a záróban csak a…

#135836 balacy

Elvileg a záróban csak a záró árat lehet megadni. Most pedig a PETI-ben megjelent egy 50 darabos 5153-as ajánlat is.

Tud erre valaki érdemi magyarázatot adni?

52ezers vételi erő. kemé…

#135828 balacy

52ezers vételi erő. kemény papír, hogy ennyire kelendő.

#135826 kelvin Előzmény: #135821

Beálltam záróra 200-ra de nem jöttek fel értem, így marad a fent nyitott pakk.