én zártam a shortot. van pár ricsim, azt tartom, mert ha esik minden és a buxot kozmetikázni akarják ezzel tehetik meg a legegyszerübben.
én zártam a shortot. van pár ricsim, azt tartom, mert ha esik minden és a buxot kozmetikázni akarják ezzel tehetik meg a legegyszerübben.
Én is kétlem...ezért szerettem volna holnapra nyitott shortokat...megvannak molban és otp ben is...tettem egyet a pirosra! :)
A nagyok sztem tudják már,mutyilandban sincsenek titkok a megfelelő személyek előtt...
Alcoa miatt mondtam...kereskedés zárása után jelent.
Nyilván :) Zárás után jelent a alcoa, ami egy fontos cég, sokat vélnek következtetni az adatiból.
Én igazából kétlem, hogy long lenne az irány, mert az a kártyát multkor eljátszották, most az adatokat lehet, hogy negatívan értékelik.
ha holnap is negativban tartják jó darabig a Kt -t akkor nincs baj..
A hangulatkereskedéshez valóban elkerülhetetlen :D
Bár ha +-2% it összehoznak akkor az is adnémi irányt....
Nem adom a shortjaimat döntöttem,most még úgy látom jó helyről vannak :D
200felett nem vitték el a shortom, hiába voltam legjobb eladó...
Szvsz a holnap reggeli futi lesz lényeges nem a mai nap.
Biztonság kedvééért Rg-t+Molly-t azért megcincálják,usákokat meg is vették pikkpakk kérdés hogy ez most átbaxás vagy tényleg ennyire hülék?
Hatiban szép nagy csomagokat adtak,remélem nem tévednek :D
lezártam 200on...
hatit túlságosan nem tépik egyelőre...
én azon mérgelődöm hogyha usát ma megveszik..akkor holnap irtó magasan leszünk megint..én meg már beshortoltam.. űááááhhh
Én is kivagyok mert 300ról volt shortom,kivágtam mikor keménykedtünk délelőtt (bár szignifikánsan nem vittük át)alig győztem visszanyitva és most agyalok hogy vigyem ne vigyem át,mert usákok megen vesznek mint a gép...
baromi mérges vagyok, hogy kistoppolták 300feletti short pakkokat, de főleg arra, hogy gépnél nem voltam és ilyen mozgásról lemaradtam...
mintaszerűen fordultunk le ellnállásról, bal**** vagyok...
Nemtom,de adták-adják szépen,én csak velük tartottam.......
milyen adat jött ki? stoppomat átugrotta lefele, örvendek...
Shortot,én csak abban érzem jól magam........igaz a long jobban hozott volna :D