Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#135825 balacy Előzmény: #135821

én zártam a shortot. van pár ricsim, azt tartom, mert ha esik minden és a buxot kozmetikázni akarják ezzel tehetik meg a legegyszerübben.

#135821 Pityke35 Előzmény: #135817

Én is kétlem...ezért szerettem volna holnapra nyitott shortokat...megvannak molban és otp ben is...tettem egyet a pirosra! :)

#135817 balacy Előzmény: #135812

Nyilván :) Zárás után jelent a alcoa, ami egy fontos cég, sokat vélnek következtetni az adatiból.

Én igazából kétlem, hogy long lenne az irány, mert az a kártyát multkor eljátszották, most az adatokat lehet, hogy negatívan értékelik.

#135815 Waszeitung Előzmény: #135812

A hangulatkereskedéshez valóban elkerülhetetlen :D

Bár ha +-2% it összehoznak akkor az is adnémi irányt....

Nem adom a shortjaimat döntöttem,most még úgy látom jó helyről vannak :D

#135810 Waszeitung Előzmény: #135804

Biztonság kedvééért Rg-t+Molly-t azért megcincálják,usákokat meg is vették pikkpakk kérdés hogy ez most átbaxás vagy tényleg ennyire hülék?

Hatiban szép nagy csomagokat adtak,remélem nem tévednek :D

#135802 BudFox Előzmény: #135798

én azon mérgelődöm hogyha usát ma megveszik..akkor holnap irtó magasan leszünk megint..én meg már beshortoltam.. űááááhhh

#135798 Waszeitung Előzmény: #135794

Én is kivagyok mert 300ról volt shortom,kivágtam mikor keménykedtünk délelőtt (bár szignifikánsan nem vittük át)alig győztem visszanyitva és most agyalok hogy vigyem ne vigyem át,mert usákok megen vesznek mint a gép...

#135794 Kissherceg Előzmény: #135789

baromi mérges vagyok, hogy kistoppolták 300feletti short pakkokat, de főleg arra, hogy gépnél nem voltam és ilyen mozgásról lemaradtam...

mintaszerűen fordultunk le ellnállásról, bal**** vagyok...