a mai napnak még nincs vége ;-)
Esetleg 10.17,10.19,10.20. PETI export fileja valakinek nincs véletlenül ?
Én már jó ideje használom együtt őket, és ilyen összefüggés még nem tűnt fel.
Persze a kapcsolatod sebességén is múlhat. Amikor pl. gprs-en nyomtam a nyaralóból, akkor peti nagyon érzékeny volt a más programok által lefoglalt sávszélességre. Sőt, néha otthon az ADSL is képes annyira belassulni, hogy a peti már szenved más programok mellett.
Ha lassú a kapcsolatod, használd az operán a turbó módot, az kíméli az adatforgalmat.
ahamm akkor elrágcsálok egy strepsillt:)
majd probálgatom ujra a firefoxal
Lehet, hogy nem bírja a hangodat! Próbálj inkább RAPolni :)
De amúgy lehet, már mástól is hallottam, hogy nem szeretik egymást!
tegnap óta operázok az eddigi firefox helyett és a peti egész nap xarakszik ,ledobál , létezik hogy vana 2-nek köze egymáshoz?
Nekem most megy, de elég nehezen lépett be úgy 10-20 perce.
nekem nem megy....
a hiba az ön készülékében lehet, én nem tapasztaltam hova ilyet....
Már vagy fél órája keresi az új verziót.Jó volna belépni végre.
12.08 kor csak engem dob ki a peti, kivétel nélkül minden nap? Másnál is van ilyen, vagy a routerem vált ip címet?
Equitas megb*szhatja magát, 15 perce van "módosítás alatt" egy megbízásom...
KÖszi!
Írtam én is nakik, ha kapok választ én is bekopizom!
majd délután bekopizom a témával kapcsolatos mail váltásokat, elég tanulságos
Bétára, nem hagy véglegest rá instalálni?
Ez mekkora baromság! :(
nem tudsz régebbit használni
ráolvas a verziódra a szerver és nem indul el, hanem feldob egy bubit, h telepítsd a legújabbat
mondom, egy idő múlva helyreáll a rend, de nem tudom mivel függ össze
Ez az, nekem eltűnt az összes profil és csak az utolsónak használt laptop beállítás maradt, meg! Elég ronda 23 és 19-es monitoron! Viszont ha átállítom a méreteket akkor a laptopon nem lehet látni a felét, megszűntek a profilok, lehet felteszem a 1.1.0.44, mert most a 66-os betát használom!
ha egyszer elfogadtattál vele egy profilt egy gépen, eltűnik a választás lehetősége.
utánna x. indításnál előjön.
szóval egy profil mentés után ne keresd újra ;-)
ps: leveleztem egy időben a fejlesztőkkel, mert tele volt hócipőm az instabil BETA verziókkal. egy daradig válaszolgattak, majd gondolom megúnták a banánt
a témák között szerepelt a profil választás problémája is
ha gondolod, bekopizom ide az emileket, okulás képpen, vagy tetemre hívhatjuk a fejlesztőket :))