én az égésre gondoltam :))
kimi?
Webber volt a szabálytalan.....
bwinen se?
Kb 3 évvel ezelőtt még lehetett.
Azóta nem fogadtam.
milyen izgalmas az edzés kár hogy nem lehet fogadni arra hogy mennyi autót törnek péppé!
Szerintem is, sok veszteni valójuk nekik nincs!
Az arab versenyt nagyon várom, ott tutira izzani fog a levegő! :)
Ja ez igaz, de szerintem mindent felraknak 1 lapra a VB cím eléréséért és nem fognak spórolni a motorral. Lesz ami lesz alapon nyiltan fognak küzdeni és ha behal a motor akkor így jártak, ők megpróbálták.
Buttonnak sem ártana mégy egy futamgyőzelem. Jót tenne az önbizalmának!
De ne felejtsük el, hogy ők már az utolsó motorjukat használják!úHa valami akkor ez gátat szabhat a VB címük megszerzésében!
Kiváncsi vagyok ez a Vettel gyerek megszorongatja-e Buttont, mert esélyesebbnek tartom, mint Barichellot.
na én meg az utolsó 15 körre nem emlékszem most keltem fel .Úgy látom sokat nem vesztettem:))))))))))
Dög unalom volt! Néha bele is aludtam!
A pénteki szabadedzés és a szombati időmérő után bevallom kicsit izgalmasabb futamra számítottam!
De megérte felkeni, legalább a nap nem vész el, hogy reggel megnéztem!
Webberen ma még a szárnyas betétet is letesztelték! :)
Uraim futam van!
Az oddsok:
Vettel:1.7
Hamilton:3.2
Trulli:14
Az autók nagyjából egyforma súlyúak Vettelnek a rajtnál elöl kell maradni különben gondban lesz Hamilton már ráfeszült a kers gombra.
Azt megkérdezném hogy mitől gyorsult be a Red-Bull (tudom szárnyakat ad) sehol nem voltak a singapuri versenyig én fejlesztésről sem tudok
ahol pénz van ott mindig ez van.
Túl sok pénz van a sportban és az emberek gyarlók...
Igen olvastam és elég felháborító, hogy vb címek múlhatnak ilyenen!
http://f1.blog.hu/2009/10/02/massa_a_piquet_karambol_fosztott_meg_a_vb_tol
Azért ez elgondolkodtató,sajnálom Massát.
Most másra figyelnek. Fékerő eloszlás, üzemanyag-levegő keverési arány stb.
Azért a kézi váltót visszahoznám, csak úgy g.ciségből =)
A kormány egyszerű,de a karosszériában a kéziváltó és a duplakuplungolás nem annyira :D
Sztem a vezetési tudás most is fontos,anny hogy a jelenlegi F1 összetettebb,több minden segíti a pilótát,de bajnokok csak a legjobbak lehetnek!