181,45 hufusd.
Ha így folytatódik, holnap vége lehet az egyik certinek. És még van benne egy kis pénzem abban is... :((
181,45 hufusd.
Ha így folytatódik, holnap vége lehet az egyik certinek. És még van benne egy kis pénzem abban is... :((
persze tudom mi az árjegyző:-) egészen biztos.
???
Ebben biztos vagy? Amikor az 5000-es ajánlatok vannak mindkét oldalon, az az árjegyző.
a lejáratok elég közeliek...más bajom nincs vele.mondjuk én még 1x sem kötöttem az árjegyzővel,habár 1 certiből max. 1k-t veszek egyszerre.
Szinte tökmindegy, az esetek 99%-ban úgyis az árjegyzővel tradelsz, az meg ott van. Csak a tőkeáttét miatt nem kereskedik vele senki, de ha nagyon rizikós lesz a többi, majd ebben is kötnek
nekem is,köszi:)úgy értettem a 01 helyett jöhetne új..igaz az eurhufl03 is elég illikvid....
USDHUF TL02 kiutés 170nél de már régota van.
az jó, grat. Engem néhányszor levadásztak 183 alá szúrkálással, de amik nyerőben voltak az vszont jóval 10% felett teljesített. Átlagot még nem számoltam, val.szeg. nem volt sokkal magasabb 10%-nál (mert egyszer a lehető legrosszabbkor zártam)
sorban állok a másikért. egész jól. igaz max 10% jött átlagban vagy még kicsit kevesebb is,de nem zártam veszteséggel 1 certiben sem szerencsére.mondjuk párszor nem rajtam múlt...
180 alatt?? Egyébként is van más usd certi, ahhoz nem kell várnod ennek a kiütésére.... És egyáltalán nem biztos, hogy jön uj, mert már van másik. És nem utolsósorban, 180 alatt nagy támasz esik el, semmi értelme szerintem épp ott beszállni...
És hogy sikerültek az usd pozik?
MOST NINCS USD POZIM.HA KIÜTIK GONDOLOM JÖN AZ ÚJ CERTI ,ÉS 180 ALATT ÚJRA BESZÁLLNÉK.
te nem usd erősödére játszottál mindig??? Most miért drukkolsz a certi kiütésért?
usd leszúrhatna 180 alá,gondolom akkor jön az új certi...
én is vettem. 1 sec-en múlt.
Ha a tőzsde esik, eurusd megadja magát olyan rossz nem lehet.
mekkora xar....ennek ellenére ismét nagyon bevásároltam usd-ből huf ellenében
pókerben azt mondanák ,szép dobás volt:-)
kidobva az egész,kemény 4 % :-)mai steak majdnem megvan:-)
én csodálkoztam, de a peti köhögött... azt hittem nem friss az ár...