nem hiszem el én sem..USA szívatgat...első 5 percben mennének fel az egekbe..utána 180 fokos fordulat..aztán le -1,2 % -ra..lehet ez lesz.
nem hiszem el én sem..USA szívatgat...első 5 percben mennének fel az egekbe..utána 180 fokos fordulat..aztán le -1,2 % -ra..lehet ez lesz.
Világbéke,ingyen otépé,mi kell még?
Na futuresek még kitartanak a pirosban....minket eddig tartottak...de már elfogy mára a muníció szerintem...5300 alatt az OTP. leöntés lesz.
Én a helyükben egyből a Kossuth térre tenném! Akkor legalább nem kellene félniük, hogy nagy mennyiségű benzinnel rohangáljanak emberek a tömegben! :)
De inkább itt folytassuk: Magyarország
Hehe...fogadjunk hogy nem mer a kormány megint egy T34 -est hozatni a hősök terére....akkor lenne megint hacacáré...lehet hogy az Andrássy út felé vezetnék a tankot egyenesen a Parlament elé.
sokat hallani különböző szerveződésekről...
meg az október utolsó hétfője... :)
Tényleg!
Lesznek valami megmozdulások/tüntetések?
GY.F.beszéd év forulója, vagy valami tuti dátumról tudtok? Már lassan kezdem hiányolni :)
:)
én három hete shortolom, folyamatos bővítés mellett..
és nem tervezem okt.26 előtt zárni...
:)
de, mar 3 napja....
meg uldogelek benne max egy hetet....
Most újra eljön az az időszak amikor usa nem számít,mi csak felfelé megyünk illetve nem esünk?
egy pillanat műve az egész
Egyet megrajzolok, ctrl+c és utána pedig csak ctrl+v
és pik pakk megvan!
Ráadásul ezt a fényképező program szerkesztője csinálja így nem is kell ide-oda rakosgatnom a képe
Snagit programot használok
Adják is az €-rendesen
De az RV-k nem akarnak velük menni, ráadásul a SNB is beavatkozott megint tegnap!
rajtatok áll...
borítsátok meg a deviza piacot és követni fogja.....
Sok időd van kolléga gyertyákat pingálni. :)
Na tényleg mentem.
Most meg a ricsi ágaskodik, pedig a futik elég trén néznek ki.
Én a futik miatt zártam.
Ma már nem is nyitok új longot, hacsak be nem adják nagyon.
Beálltam extrém helyekre venni. :)
Hetesen ez így jó lesz? :)
http://kepfeltoltes.hu/091001/7427006590ar_www.kepfeltoltes.hu_.jpg