-254k
-254k
Mindjárt látunk erre valamit:
ADP Non-Farm Employment Change
Várt: -200K Előző: -298K
Még bő 10 perc...
amikor év elején minden esett, volt hogy 8 napon keresztül egyfolytában lejtmenet volt..semmi erő nem volt benne...szerintem megint azok az idők jönnek majd, amikor 4-5 napig egyfolytában lejtmenet lesz..
másra nem is számíthatunk..az emelkedés megvolt már idénre..de a gazdaság nagy bajban van még mindig.
miért pont az felelne meg a várakozásnak...???
úgy emlékszem 200k-t várnak... az szerintem is túl szép (mihez képest) lenne... :)
hát ránéztem az elmúlt napok nemzetközi adataira...
kiábrándítók.. lakásépítés, munkanélküliség, gazdaság.. szőrnyűk...
csak ezeket a hangulat indexeket tudják felmutatni eredményként...
ezek pedig könnyen fordulhatnak, és akkor mi marad???
"hangulat-lufi" ???
sávozunk...felmegyünk megint párszáz pontot, hogy aztán onnan tudjunk esni megint.
MOL alacsony forgalom mellett ment eddig, Ricsiben viszont nagyobb a mozgolodas. Mindegy inkabb nem nyitok semerre, nem erzem.
Ket sanszod van ra: Online megy, mint a Juve-Inter rangado alatti fricskak v. oktober vegen egy kocsmaban! :)
gratula, kérem a sört :D ricsi is erektálódik...
Longbol viszont kinn vagyok plusszal. 560-570 kozott kivettek. Egyelore eleg volt ez, mert ebed es makrok elott dobni akartam mindenkepp.
Én is mol miatt nem nyitok shortot
Ha kivesznek, nem allok vissza shortra, amig nem dol el, merre megy a MOL. 15,800 felett elvileg kitores van, ezzel sztem jo lesz szamolni hatiban is.
verekedni akarsz? :D
(amúgy nem én voltam)
ha decemberig nézed az időtávot akkor persze hogy van benne ráció, azért írtam le...
magyarul abban hiszek, hogy lesz 20k alatt a buxhati még ebben az évben, de ettől függetlenül rövid távon felnézhet 21 k felé is... erre céloztam a napi kereskedés vonatkozásában...
Latom, nem csak nekem megy ez az elutom dolog. :)
Aki 65re beallt 100 kontival, azt most szivesen megruhaznam.