be se kapcsoltam. Majd délután..
már Én is gerjedek... :)))))
Ez abból is látszik, hogy nevetséges forgalommal megy felfele minden! Viszont a beadásokban van forgalom, tömik a népet, de eszméletlen nagy sávban számomra csak ez a meglepő a sáv méret!
szerk: és mindig a short stop szinteken ugrik meg kicsit a fogalom, TDT-ek majrésabbak! :) Viszont a nagyok párosával adják /a long nyerőt és mellé nyitnak még shortot is/
off.
Peti másnál is szaggat?
pedig egész hihető ...ebben is van ráció...hogy miért van mindig negatív KT...esésre játszik már mindenki...venni nem nagyon mernek sokan..csak a short zárók veszik..
Futikat gerjesztik böcsülettel,hati is ágaskodik szépen...lesz itt bodoccság bőven számodra! :D
Kimoderallak! :)))
Ha a tegnapi "okosan" megduplazott longbol 2 HUF nyerovel kijovok, ma este terulj asztalkam lesz. :) Sot, meg te is kaphatsz egy sort!
ezért inkább veszel még :)))))))
nem is lehet napon bellül kereskedni a spread és a tökölés miatt! Csak a záró nyitó szakaszok van értelmezhető különbség a legtöbb napon! :( Dög unalmas a mai nap is! Tátott szájjal majmoljuk USAt ahogy fingik, fingunk mi is! És ez így megy már lassan 1 éve :(
Olimpián lazán indulhatnánk Szinkron mozgásban az SnP-vel!
Ma hónap vége! Kíváncsi leszek a beállításra!
Kivancsi vagyok, hova kerulnek a negyedeves zarok, azok lokhetnek az arfolyamon sokat. + van egy rakas adat, ami jon USAbol du. Szoval nehez okosnak lenni most inkabb du. lesz a happening.
Bud, amit leírtam az napon belüli kereskedésre nem igaz... :D
én ilyen óvatos duhaj vagyok, aki csak messzire néz, ha közelre nem lát.. :)
mindenki esést vár..de még kínlódik az OTP..tépegetik fel...na SP is megyeget...persze még leönthetik ma.
Remelem, emelkedesben, mert van 1-2 longom meg, amit 600 alatt eldobalnek.
nekem csak azt jelenti a -kt, hogy a többség esést lát, és ez addig nem is lesz plusz, amíg mindenki a rv.árak folyamatos emelkedésében hisz, hiszen akkor lesz a jövőbeni várakozás magasabb mint a jelen... (persze a finansz.kamat korrigálja ezt, azaz most elég pesszimistának látják a helyzetet)...
na ha addig lemegy, akkor továbbővül -250-re a kt... :)
Nem képes helyreállni a kt. Kiváncsi vagyok, hogy a bux esésbe áll helyre, vagy a hati emelkedébe? Vagy sehogy és marad év végééig már így:-)