Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Re: nincs cím

#129988 _pda_ Előzmény: #129987

köszi, a beállításokat megnéztem, csak azt nem vágom, h melyik format fájlod tartalmazza a petiexport verziót?

valamelyik custom format?

mert én a defaultot használom erre, azt alakítottam át

a másik, a bux adatokat honnan húzod le?

mert én azt az amiquoteval szedem

thx :))

#129986 _pda_ Előzmény: #129985

jahhh, most nézegetem a format fájlokat

Zabás cuucába szerettem volna beimportálni a saját petiexport txt -imet, de Ő vlszleg más format fájl beállításokat használ, majd megmondja ha erre jár, h nála mi a default

van egy ilyen hibaüzim, …

#129984 _pda_

van egy ilyen hibaüzim, mi lehet a nyomora?

Logging started for 'C:\1\PETIEXPORT.TXT\090923.txt' file, using format definition file 'Formats\default.format'

Error in line ANY,0,20090923,090021,872,10

Invalid date format/value

Ha valakit meg idegesit …

#129880 b4dystock

Ha valakit meg idegesit az AB - nem kell legyalulni a teljes gepet a sikerhez.

eleg ha csinalsz egy uj felhasznalot es azzal belepsz majd azzal futtatod a nem telepitett valtozatot :)

de meg lehet talalni a reg kulcsot is amit betesz. ha azt kitorlod, nem sir tobbe (gondolom valameddig :)

Na, elindult az 5.20-as.…

#129087 zozzz

Na, elindult az 5.20-as. Felinstalláltam egy 5.20-ast, majd bemásoltam egy másik könyvtárba az elromlott adatbázist, kitöröltem a broki.newchart fájlt. Broki.exe indít, majd AQ-val rátöltöttem azt adatokat, kilépés, save. Majd amikor visszamásoltam a kitörölt broki.newchart fájlt, onnantól műxik minden.

#128939 balacy Előzmény: #128937

Nem :)

Már kérdeztem, mert volt egypár ismerős, aki kimenne dolgozni, hogy nyelvet is tanuljon.

#128936 spekulans Előzmény: #128928

Nem muszály, ha a többieket nem zavarjuk(elnézést).

Érdekes egy állat fajta az amerikai ember(tisztelet a kivételnek), ök szinte csak a saját országukkal foglalkoznak, a külvilág addig érdekli őket maximum, ahol éppen katonáik vannak, viszont én Bostonban voltam és amit mi magyarok is megtanulhatnánk ők már inkább előre néznek és nem csak a multon rágódnak. És ami számomra egy nagy pozitívum

ott voltam mult héten a NewEngland Patriots NFL meccsén, és életem egyik legnagyobb élménye.

#128934 balacy Előzmény: #128928

Volt gimis osztálytársam medencékkel üzletel (szóval nem Ő hordja ki a hátán őket, övé a cég) SEMMIT nem vett észre a válságból. Több munkája van, mint amit el tudnak látni.

#128928 Zabás Előzmény: #128923

ÁHH! SZuper, végre valami jó hír! :)

Mesélj milyen ott kint a helyzet/hangulat?

Tegnap este beszéltem egy Detroiti barátommal elég lehangolt, igaz Ő ott pizzafutár :), meg már a nyugdíjazása is közel, de nagyon rosszakat mesélt! Este 10 után már nem visz pizzát, pedig jó környéken melózik, mondta, hogy sötétedés után nagyon veszélyesek lettek az eddig nyugodt utcák is! NAgyon menőt a bűnözés. Igaz, hogy pizzafutiként dolgozik, de a fizetése elég arra, hogy évente 2 hónapra MO-ra jöjjön, abból 2 hétre Korfúra + 2 hét Romániába megy látogatóba, közben XVII.ker ben építkezik!

De neked mik a személyes tapasztalataid?

Dumcsi topikba folytassuk!!!

Sziasztok! Egy kicsit(…

#128923 spekulans

Sziasztok!

Egy kicsit(3 honap azUSA-ban) voltam de most már vagyok, probálom felvenni a ritmust kérlek benneteket aki kért írjon még egyszer. Hétvégén szüretbe leszek de utánna gőz erővel befejezem elöbb a portable amit tehát csak egy exe, (jövő hét vége) és a dvd is kész lesz(következő hét vége)