Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Re: nincs cím

#128141 _pda_ Előzmény: #128138

ha volt előzőleg működő, bekonfigolt AB-ed, akkor a default layout -ot, meg ilyesmit

próbálkozni lehet akármivel is, kérdés,h mikor akad ki a progi

legfeljebb kezded előlről :))

a program által alapból telepített fájlok közül a beállításokt tartalmazókba piszkát bele TJ a megoldásával.

szóval próba cseresznye, h mit tudsz alátenni az előzményekből

gyakorlatilag a progi bekonfigolása a legnagyobb cumi, mert az adatbázis csak copy&paste

#128138 zozzz Előzmény: #128125

"persze a szükséges fálj felülírásokat meg kell tenni ezek után az újonnan létrehozott munkamappában" -mire gondolsz itt?

#128134 _pda_ Előzmény: #128132

reggel, meg most is ráfrissítettem az AQ-val, megy rendesen, nem húzza be a dll-t sem

mondjuk abból gányoltam egy másik verziót, azt már nem írta felül egy updatenél, viszont ebből kiderült, h NEM csak ez volt a probléma

#128132 danih Előzmény: #128130

mindenképpen, közben utánanéztem és máshol is láttam ezt leirva mint megoldást

#128130 _pda_ Előzmény: #128129

az AQ nem megy neki magától a netnek, viszont a host fájl szerkesztést esetleg érdemes megtenni

én átírtam

#128129 danih Előzmény: #128121

Nem tudom mi lehet ottan felétek.

Próbáljátok meg kitörölni az Amiquote könyvtárat első inditás előtt. Állitólag a Quote.exe hivja meg a problémás ".dll"-t (át is nevezhetitek quote.bak-ra ha nem akartok törölni). Inetre a progit nem kiengedni.

Egyébként a progi abszolút portable, én egyszer installáltam, majd betömöritettem, és voila mindenhol műkszik...

szerk: közben _pda_ megelőzött, nem baj legalább megerősitette :)

#128125 _pda_ Előzmény: #128121

melyik????

a szétbontott telepítő???

NEM

azt írtam, h én csináltam belőle MAGAMNAK egy "mondjuk" portable verziót

ezt bárki meg tudja csinálni magának

az az óriási szerencse, h az AB úgy van megírva, h szokásos install nélkül is működik

TEHÁT HA bárhová installálod a gépeden, MAJD a komplett mappáját áthelyezed ez után, akkor a fájlok elérési utjainak értelemszerű módosításai után simán működik

persze az első indítás után beírja az új elérési utakat a registrybe is, DE az már nem az, mint ami a progi szokásos telepítése után lenne

HA rendesen kitakarítottatok MINDENT az előzményekből és mondjuk egy pendrivere installáljátok, majd onnan is kivágjátok a komplett mappát, mondjuk a C:/ létrehozott akármilyen nevű mappába, kizárt dolog, h elszálljon hibaüzivel

persze a szükséges fálj felülírásokat meg kell tenni ezek után az újonnan létrehozott munkamappában

ha megy minden rendesen, utánna a beállításokat , ami még működik az előzményekből, meg az adatbázis alál lehet tenni az új verziónak

ennnél jobban már nem tudom leírni a történetet ;-)

#128122 Virkir Előzmény: #127892

Merre lakol? Pénteken délelőtt XVI. kerület Moszkva tér viszonylatban fogok mozogni cirka 11-12 között ráérek.

Egyébként még mindig az rc-vel szenvedtek vagy már a végleges 5.20-vel?

#128121 zozzz Előzmény: #127792

Most akkor nem portable verzió? Miért kell telepíteni? Én csak simán elindítottam a broki.exe-t, természetesen lic.err.

#127816 Rozsdáskilincs Előzmény: #127792

amit még nem írtál azt még nem próbáltam:-)

Nem röhögni! Amikor az IT teknológia robbant én lenni már öregembör! Pl: Regeditben napokban jártam életemben először:-) Eddig pontosan követtem a leírtakat. Most is ezt fogom tenni. :-))

#127806 danih Előzmény: #127792

Hát ez kemény...

Nálam még nem adta meg magát, de úgy elbarikádoztam a külvilágtól hogy ennél jobban csak akkor lehetne ha kihúznám a hálókábelt :)

#127792 _pda_ Előzmény: #127475

ne máááááááááá

-szabályos uninstall

- a visszamaradt fájlok/mappák törlése

-registry pucolás kézi munkával, kereső kulcsszavak: TJP, amibroker

- és amit még nem írtam le eddig: a C:/Documents and Settings/User name(a saját felhasználói neved a gépen)/ Local Settings/Temp mappából mindent törölni, valamit a Windows/Prefetch mappából is

- restart

- friss install egy akármilyen kijelölt könyvtárba, csak NE a defaultba engedd települni

- konfigolás

mennie KELL

#127493 Zabás Előzmény: #127475

Nálam OKn ment, csak kicsomagoltam és elindítottam az exet!

De az lehet, hogy mivel már telepítve volt és azt töröltem, ezt meg a helyére raktam azért működik tökéletesen!

Pattern Explorer tett be nekem! Nagyon sokat emészt!

nem megy az sem, melyen …

#127475 Rozsdáskilincs

nem megy az sem, melyen beastak magukat a gepembe az ellenalas erői!! format c: :-(