Hogy a rákban van Neked 20480kb-os brokey.dll-ed?
ha volt előzőleg működő, bekonfigolt AB-ed, akkor a default layout -ot, meg ilyesmit
próbálkozni lehet akármivel is, kérdés,h mikor akad ki a progi
legfeljebb kezded előlről :))
a program által alapból telepített fájlok közül a beállításokt tartalmazókba piszkát bele TJ a megoldásával.
szóval próba cseresznye, h mit tudsz alátenni az előzményekből
gyakorlatilag a progi bekonfigolása a legnagyobb cumi, mert az adatbázis csak copy&paste
"persze a szükséges fálj felülírásokat meg kell tenni ezek után az újonnan létrehozott munkamappában" -mire gondolsz itt?
reggel, meg most is ráfrissítettem az AQ-val, megy rendesen, nem húzza be a dll-t sem
mondjuk abból gányoltam egy másik verziót, azt már nem írta felül egy updatenél, viszont ebből kiderült, h NEM csak ez volt a probléma
mindenképpen, közben utánanéztem és máshol is láttam ezt leirva mint megoldást
az AQ nem megy neki magától a netnek, viszont a host fájl szerkesztést esetleg érdemes megtenni
én átírtam
Nem tudom mi lehet ottan felétek.
Próbáljátok meg kitörölni az Amiquote könyvtárat első inditás előtt. Állitólag a Quote.exe hivja meg a problémás ".dll"-t (át is nevezhetitek quote.bak-ra ha nem akartok törölni). Inetre a progit nem kiengedni.
Egyébként a progi abszolút portable, én egyszer installáltam, majd betömöritettem, és voila mindenhol műkszik...
szerk: közben _pda_ megelőzött, nem baj legalább megerősitette :)
melyik????
a szétbontott telepítő???
NEM
azt írtam, h én csináltam belőle MAGAMNAK egy "mondjuk" portable verziót
ezt bárki meg tudja csinálni magának
az az óriási szerencse, h az AB úgy van megírva, h szokásos install nélkül is működik
TEHÁT HA bárhová installálod a gépeden, MAJD a komplett mappáját áthelyezed ez után, akkor a fájlok elérési utjainak értelemszerű módosításai után simán működik
persze az első indítás után beírja az új elérési utakat a registrybe is, DE az már nem az, mint ami a progi szokásos telepítése után lenne
HA rendesen kitakarítottatok MINDENT az előzményekből és mondjuk egy pendrivere installáljátok, majd onnan is kivágjátok a komplett mappát, mondjuk a C:/ létrehozott akármilyen nevű mappába, kizárt dolog, h elszálljon hibaüzivel
persze a szükséges fálj felülírásokat meg kell tenni ezek után az újonnan létrehozott munkamappában
ha megy minden rendesen, utánna a beállításokat , ami még működik az előzményekből, meg az adatbázis alál lehet tenni az új verziónak
ennnél jobban már nem tudom leírni a történetet ;-)
Merre lakol? Pénteken délelőtt XVI. kerület Moszkva tér viszonylatban fogok mozogni cirka 11-12 között ráérek.
Egyébként még mindig az rc-vel szenvedtek vagy már a végleges 5.20-vel?
Most akkor nem portable verzió? Miért kell telepíteni? Én csak simán elindítottam a broki.exe-t, természetesen lic.err.
Na megcsinaltam a leirtakat ua lic err
ötlet?
amit még nem írtál azt még nem próbáltam:-)
Nem röhögni! Amikor az IT teknológia robbant én lenni már öregembör! Pl: Regeditben napokban jártam életemben először:-) Eddig pontosan követtem a leírtakat. Most is ezt fogom tenni. :-))
Hát ez kemény...
Nálam még nem adta meg magát, de úgy elbarikádoztam a külvilágtól hogy ennél jobban csak akkor lehetne ha kihúznám a hálókábelt :)
ne máááááááááá
-szabályos uninstall
- a visszamaradt fájlok/mappák törlése
-registry pucolás kézi munkával, kereső kulcsszavak: TJP, amibroker
- és amit még nem írtam le eddig: a C:/Documents and Settings/User name(a saját felhasználói neved a gépen)/ Local Settings/Temp mappából mindent törölni, valamit a Windows/Prefetch mappából is
- restart
- friss install egy akármilyen kijelölt könyvtárba, csak NE a defaultba engedd települni
- konfigolás
mennie KELL
Jobb oldali X-tengelyen eligazodsz a cimkék között?..:))
Amibrokerrel sikerült összefűznöm a 0x12-es hatikat, így már jobban lehet látni a szinteket :)
http://kepfeltoltes.hu/090923/8886240370ar_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Amit küldtem .zip fájt abban is össze vannak fűzve!
Nálam OKn ment, csak kicsomagoltam és elindítottam az exet!
De az lehet, hogy mivel már telepítve volt és azt töröltem, ezt meg a helyére raktam azért működik tökéletesen!
Pattern Explorer tett be nekem! Nagyon sokat emészt!
nem megy az sem, melyen beastak magukat a gepembe az ellenalas erői!! format c: :-(