olyan pici forgalom prompton alig van kötés.
ezt a csapkodást...
:) úgy néz ki, csak a hatit is legalább 0-ba húzhatnák.
persze lehet a molt töretik ki :)
:) az szívás lehetett.
erre nem gondoltam egyébként érdekes amit mondasz, azt tartanám logikusnak, ha tudom sok részvényt akarok venni ami megmozgatja piacot, venném a papírokat és amikor a hatit az egekbe tépik akkor adnék rá.
Én is vettem :) rá..
2milka nem számít milliárdos vagy 100millás tételeknél.. Emlékszem, erste szivatott meg 2300körül, amikor öntötte hatit mint az állat majd széttépte a prompt piacot délután... HÍvtam a brókert mi a here zajlik 13k körül volt a bux, mondta, hogy nagy pozikat nyitott a bank határidőn.. utána limites otp emelkedés :) Utóbbival nem kalkulálnék, de olyan shortot kúrtam rá,amit azóta is bánok :))
-100 a kt:S
ja összeszedték, de furcsa volt. vettem kicsit én is.
herceg nem tudom 2000 kontinál 100 pötty 2 milka. Akkor látnám ezt logikusnak ha vki önteni akarna prompton vagy nagyon alacsonyról volt longja aztán úgy döntött most azonnal kiszállás és ezért lejjebb ment gyorsan megvegyék, vagy passz. :D
szerk: ja hogy 3000 akkor 3 milka. :D
gondolom otpt kiakarja valaki töretni délután, akkor előtte kell elszórni, árfolyam mindegy, főleg 100-200pont... Egyébként 3000nyílt 550körül:)
nekem ugy tunik a peti ablakban mintha megvettek volna a leszorast
lehet de miért kellett pont 550-en meg 520-on ilyen gyorsan szépen adogathatták volna 600-on is, nem látszik olyan nagy para külföldön?
furcsa volt kicsit eldobtak gyorsan vagy 2000 kontraktust.
sztm fedezeti pozi oti long mögé
érdekes ez a mínusz 100-as kt. megpróbáltam egy longot 550-ről.
Vagy vkik kiszállnak a long poziból, vagy shortot nyitogatnak, de hirtelen nagyon sürgős lett nekik.
Nem aljak/tetők
A napos pivotok itt vannak:
http://kepfeltoltes.hu/090923/1654032490ar_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
valaki leküzdhetetlen vágyat érez többszáz K után 520-on :)
elvannak szépen..