egyenlőre... :)))
egyenlőre... :)))
mennyi volt az alja?
És mennyire éreztem, hogy csak a stoppomat akarták...
Kistopolódás területén azt tudom mondani, amit a Blöff című filmben Borisz, mikor Golyófogó Tony beleereszt egy tárat a sivatagi sasból: "Majdnem sikerult..."
Szerk: Es most mar sikerult is.
Én a tegnap záró előtt nyitottakat adtam, és várok, oti long még tartva, de prft védő beállítva.
Irány jön beállok újra, addig partv.
Ja, nekem is ott kellett volna. De mire ránéztem 700 volt, és nem akartam lemaradni. :)
(A tegnapit meg 599-en adtam el. Hogy minek annyit ugrálni?!)
Szórjátok már a longokat?
Én mindenesetre kiszálltam a hatiból!
Majd beszállok ha irány lesz!
Az állami játékpénz-nyomdákat kell figyelni. Ha leállnak, az lesz az jel a fordulásra. Egyébként elég sz@rul nézünk ki, főleg Ricsi és a Telekom.
a mostani rv.piaci szárnyalás mögött semmit nem látok, hacsak a usd gyengülését nem, mondjuk amit az elmúlt 16 órában csinált az tényleg nem semmi... :(
Nevetséges szinteken vagyunk szerintem is és még nagyon sokan gondolják ugyan ezt, de addig amíg az állam be nem fagyassza a mentőcsomagokat/pénz gyártást addig menni fog itt minden felfelé!
FX topikba írtam: "Szerintem a $ árfolyamába is hamarosan beavatkoznak a Kínaiak! Nagyon nem jó nekik, hogy a $ ilyen ütemben gyengül! És nagyon sok van nekik raktáron!"
A komenteket kell figyelni, csak 1 gond van velük, mire lefordítják, már cseszhetem, meg nem is a mi kereskedési időnk alatt van a legtöbb! Ezért tanulgatom az angolt.
ez kétségtelen... kiváncsi vagyok hol zárunk ma
A varjak meg pont fordítva és lássuk be elég sok a károgó! :-)
Azért nem semmi, hogy a régiós tőzsdékhez viszonyítva kb. 10-15%-kal feljebb vagyunk %-osan tekintve. Mi már egy ideje bőven a Lehmanos (válság állítólagos kezdete) árfolyamok felett, míg a többiek még alatta vannak.
amúgy szerintem semmi nem indokolja a 10k djia-t...
de ha már idáig eljött, akkor azt a pár lépést miért ne tenné meg... :)
"Én is ennyit tipelek még a Hatinak és nem többet! Hiteltből elvileg nem lehet rv-t venni! "
ez főleg igaz a válság kezdetétől, hiszen hitel sincs... tehát gyakorlatilag sem:)
mivel nincs értéke, vagy ha van, akkor mi is az???? :))))
OFF
Kivéve a varjak!
Csokigyáros :
Én is ennyit tipelek még a Hatinak és nem többet! Hiteltből elvileg nem lehet rv-t venni!
Ha 20700-ról számoljuk a %-kat:
+1% 20907
2-21114
3-21321
4-21528
5-21735