Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#126938 Csokigyáros Előzmény: #126929

nem kis pénzbe kerül felvinni, szerintem csak levegőt vesznek 10k felett...

mint a reggeli beollózásom is mondja az alapoknak minimálisra 4% alá csökkent a cash állományuk, a betétből meg nem fognak egyenlőre átnyergelni rv-be, mert túl közeli a rossz élmény...

ergo... ha a zsé elfogy (már ott vannak), akkor elindulunk a lejtőn...

szvsz csak az a kérdés milyen pályát írunk le... zuhanó, vagy csorgós... én az előbbire szavazok

persze ez csak szigorúan magán véleményem, én ezért épitek shortot... ettől függetlenül még lehet benne 2-3% felfelé rövid távon....:)

#126933 Zabás Előzmény: #126931

USA hadserege mekkora? És mennyi a munkanélküli?

Azért remélem, hogy még megyünk fölfele 2 papírban is longban vagyok, azokat előbb elszeretném adni és csak utána hozzák a hati shortjaim a lovettát :)

Ezért utálom a magyar tőzsdét:

szerk:

"Ez az 1 papiros tőzsde katasztrófa! Nincs értelme megosztani a részvényeket, ha OTP megy akkor minden megy, ha esik akkor minden esik!" Ritkák az ellentétes mozgások!

#126931 Kissherceg Előzmény: #126929

elszabadulhat a pokol a nyugodt mindennapoba? Nem hinném :) pánikot most nem csinálsz szvsz...

#126929 Zabás Előzmény: #126922

Tegyük fel ha USA-t ma valami érthetetlen oknál fogva adni fogják akkor az a mai vevőrengeteg, betársul adni a short nyitogatók közé és elszabadulhat a pokol! Bár kis esélyt adok arra, hogy USAt adni fogják! Képtelenek rá! Egy irányt ismernek, olyanok, mint a költöző madarak! Csak ők most Északnak tartanak!

#126928 kelvin Előzmény: #126926

De úgy értettem hogy fölé menni rendesen nem 2 pip-pel esetleg fölé is zárni

#126898 kelvin Előzmény: #126891

Ez igaz, de ha minden így halad és tartják a lelket a befektetőkben tuti lesz 10k.

Majd ha elkezd a FED kivonulni a piacról akkor lesz itt kaki.

#126894 Kitano Előzmény: #126892

Long 2. harmada is dobva. Srácok longoljatok még, hogy az utolsót is kivághassam 800 körül.

Szerk: Ott már shortot is bővítenék...

#126892 Kissherceg Előzmény: #126891

tiszta sor :)))

kiváncsi vagyok előtte mekkora sc lesz, de sztm csendes csugás következik majd... csak régóta mondogatom az a baj:)

#126891 Csokigyáros Előzmény: #126884

mert más okot nem tudok az örömködésre...

bár ma hallottam, hogy már 15 millióan MLM-eznek kint...

ez is egy lufi fújás... :)))

lassan már mindenki munkanélküli odaát, az meg nem a gazdsági fellendülés alapja... :)

#126888 Kissherceg Előzmény: #126884

Én is kiülős voltam, csak sok lé ment el, túl sok :( rosszkor ültem, vagy stoppot ugrották réssel. 21600 lesz az Én céláram sztm, 21k psziho szint 21100nál nem hiszem megállna szvsz, persze azt se, hogy elmegy odáig :)

#126884 Csokigyáros Előzmény: #126882

azt gondolom 10k felé kikuksiznak a jenkik, aztán jön egy nagy le...

ebbe még belefér egy long... csak időben kell zárni... :)

én meg ilyen kiülős tipus vagyok...:)))