le merném fogadni, h. minden index ma nulla közelében zár :D Jó, hüleség, de a bux hati simán összejöhet
le merném fogadni, h. minden index ma nulla közelében zár :D Jó, hüleség, de a bux hati simán összejöhet
Lehet, hogy 1 sör után dühös leszek a shortom miatt:-))))
viszont ha nem zárjuk le néha pluszban az üzletet, akkor csak bukunk mindig...igy is elég volt már a bukóból ..most nyerni kell, minél többet.
Én!
De fegyvert hozzál magaddal:-)))
látjátok, így sosem esnek majd az indexek. mindenki a legkisebb minusz hatására menekül v. shortol. Na pont ezért nem lesz itt szakadás. :S
Kosztolányi interjú óta pláne furcsállok mindent, szerinte ugyanis minden jó irányba halad, csak az EKB nem ad elég szabad kezet a pénznyomtatásnak, ez az egyetlen baj...
Én is őket figyelem! De ha mait is megveszik és pluszban zárnak akkor komolyan, nnem tudom, hogy mit fogok csinálni :)
KInt mindjárt öntenek egyet! /remélem lekövetjük
Hmm..SP elég jól esik..short marad...holnap ha tovább esik akkor bővítek...de csak akkor ha a legkisebb erő jelét se mutatja..mert ez már a 10. eset amikor ez van és megveszik.
de miért menne a prompt 200 alá?
Ki hív meg egy sörre, ha hati 0-ban (+-50 pont) zár? :)
ékelődés célára 250 volt, 200 alatt bővítenék szvsz
a "menők" sohasem jókor jönnek... :)
én már nem áldozok többet a shortra...
szép napot nektek, léptem...
nem volt egyszerű adni, beszállt vmi menő és öntött amikor Én is adtam... :) várhatott volna 2percet