Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Re: nincs cím

#126626 balacy Előzmény: #126618

Ezt én nem tudtam valami miatt beüzemelni, igaz nagyon nem is erőltettem magam. Folyamatosan fagyott, így maradt a petiexport. (ami persze nem rossz, csak sokat eszik.)

#126623 balacy Előzmény: #126615

Igen, a broker.exe és a petiexport sokat zabál. Ez van, ezt kell szeretni :(

#126618 Virkir Előzmény: #126535

Nézd meg a folyamatoknál ott mutatja, hogy ténylegesen menyit terhel a broker.exe és használj .dll-t az jobb.

Nálam q9550-en 5-10% között mozog az ami.

Sziasztok! Nekem tovább…

#126615 zozzz

Sziasztok!

Nekem továbbra is licence error, nem tudom újratelepíteni az 5.20-t, a második indításra kiírja a hibaüzit. Kiszedtem a registryből a tjp bejegyzéseket, nem segít.

Vki el tudná küldeni a telepítőt? Hátha az enyém rossz.

Kösz.

Szomorúan olvasom az elő…

#125986 apafi

Szomorúan olvasom az előző hsz-eket. Valóban furcsa, ez a közel egyidejű ami behalási folyamat és szerintem sem véletlen. Mivel a még utoljára működő amim is behalt, most húztam újra rendszert -sűrű restore pointokkal. A win7-en lévő még megy, kíváncsi leszek mikor adja meg magát.

Tegnap újfent a netet bújtam, hasonló problémával birkózó delikvenseket kutatva, de még nem találtam.

Nálam is először az illegális verziós üzi jött, majd jöttek a licensz hibák. Érdekes módon, a licensz hibák már akkor is jelentkeztek, mikor legális, de nem regisztrált ami volt fent. Én végig buherásztam a teljes registryt, minden gyanús bejegyzést kézzel is töröltem, de sikertelenül.

Most az új Xp-n megy, AQ nem lett telepítve, de félek nem lesz hosszú életű.

Az eredeti és buhera regkey-eket is megskubiztam egy Hexdiff nevű progival, érdekes a progi egyetlen eltérést sem talált.

_pda_ Az említett megoldás pontosan melyik hibára vonatkozik?

#125975 _pda_ Előzmény: #125972

khmmm, szerintem NE itt tárgyaljuk tovább a problémát

akinek gondja van, keressen meg privátban és kitaláljuk közössen a megoldást ;)

Érdekes, hogy virtual wi…

#125972 zozzz

Érdekes, hogy virtual windows XP-n meg megy továbbra is az 5.20 RC1. Viszont itt nem használtam az Amiquote-ot. Most vagy tényleg az Amiquote-on keresztül lett letiltva, vagy vmi registry probléma a win7-en.