Vicces volt pénteken, ahogy RG-t felkötötték 500 ponttal.
Vicces volt pénteken, ahogy RG-t felkötötték 500 ponttal.
Jó reggelt!
Ti sem hisztek a szemeteknek, nem sámli KT-vol!!!!
FRuti: 20570 Prompt 20700 :O
Összességében jól telt a hét. Az augusztus végi - szeptember eleji beragadt longjaimat (~19550) sikerült megvédenem majd bővítgetnem az előző hetekben. Most pedig (tegnap-ma) szép nyerővel kiszálltam belőlük. Sajnos nem a legideálisabb helyen, de ne legyünk maximalisták! :) Egy hete még alig mertem gondolni ilyen kiszálló szintre.
Lehet hogy megérte volna továbbvinni, de ez csak hétfőn derül ki. Az utóbbi időben épp elégszer ragadtam be, most nem szeretnék.
Jó hétvégét mindenkinek!
nem biztos...richtert és a MOL -t az egekig rántották fel záróban...hétfőn rögtön eséssel ha indulnak, az magával rántja a többit is lefele..ha USa minuszban zár.
-150 a KT????? Jesszus, milyen SC lesz hétfőn...ezt már nekem is be kellett volna longolnom....
hati 20581
prompt 20729
Igazad van! Már el kezdték adni és eltart még pár hónapig a rally :-)
A múltkor valaki 50000-es BUX-ról írt. Szép álom, szerintem Ő is beshortolná addig 100X.
Japánok 20 éve álmodnak arról, hogy visszamennek 40000-ig. További szép álmokat! :-)
HAti: 20581 -0,33%
MOL: 16250 +0,93%
OTP: 5370 -0,92%
Richter: 38880 +2,32%
Tkom: 813 +0,37%
BUX: 20729,07 +0,38%
vettem hatit záróban, örülök hogy kistoppoltak előtte
ismerősöm a szomszéd utcából a 40 milliójával...:D
még internetje sincs :D..mondtam neki hogy csak óvatosan...de azthiszem csak pár millióért vett..de azért biztos sok embert kitömnek megint, mielőtt lesz a nagy korrekció.
azért nem gondolod, hogy alapkezelők több millió részvényét két hét alatt eladja feltűnés nélkül és néhány speki megveszi.. :) Ezt gondold át szvsz
Persze lesz még emelkedés hiszen a most ébredő befektetők (Mari nénik :-)) most kezdik venni, ami kitarthat kb. 2 hétig, ezalatt a "nagyok" szép nyugodtan eladogatják a pakkokat, majd megnyitják a shortokat!
VAgy így lesz, vagy nem! :-)
kistoppoltak, szemetk