Na..:D érdekel hogy megy a módszeremmel....én most gyűjtöm a pénzt a questor rendszerhez...
Equitasnál is lehet két irányba ?
papíron már működik a stretégiám..:D
majd jövő pénteken a találkozón megbeszéjük.
Na..:D érdekel hogy megy a módszeremmel....én most gyűjtöm a pénzt a questor rendszerhez...
Equitasnál is lehet két irányba ?
papíron már működik a stretégiám..:D
majd jövő pénteken a találkozón megbeszéjük.
Na ez az a hír, amit a "nagyok" már régóta tudtak és ezért húztak minket az egekig megelőzve minden régióbeli más országot. Most úgy tűnik kidobták a hírt a köztudatba, amire néhány elkésett befektető lecsap ők pedig szépen elkezdik adogatni a részvényeket.
Mire a szegény emberek feleszmélnek, már régen -30%-ban lesznek a papírok. :-)
Dehogynem. Bud módszerével nyomom. Equitasból longolok (többnyire DT), Erstében 5K-s pakokkal tegnaptól óvatosan és körültekintően, de short állományt építek.
Bal kéz nem tudja micsinál a jobb kb... hihetetlen... :) Jelzáloggal is shortolna az ember, de nem lehet :)
hati kifutás van ma, záró vicces lesz :)
ez a piac önmagába paradoxon, úgyhogy a lenti kijelentésed nem paradoxon.:D
Mondtam reggel, srácok, hogy long beszálló van. Persze a long mellett ezen a szinten mehet a hosszú távú short építés. :-) Ez már magában paradoxon, nem igaz?
kishitű vagy :)
21k bux v. hati felett?
Ami még nagyon tetszik, Sarkadi (ha jol emlékszem), aki ma reggel smét beharangozta a kifulladást, meg a du.-i elfáradást, ismét tökéletes antiindikátornak bizonyult. Csak hallgatnom kell a böfögéseiket, és tudom, merre megy a paci. :) Meg a piac. :)
megy a hírgyártás....már előre 3 évre árazzák a sikereket: http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=420656&place=
21k felett beáldoznám a mostani long nyerő egy részét, sok lesz itt a mókából szvsz...
* Friss globális részvénystratégiával rukkolt elő ma reggel a Credit Suisse, melyben újra azt hajtogatja, hogy mennyire vonzó befektetés most a részvény. Sok szakértő véleményével ellentétben az elemzők azt írják, hogy most már a vállalati kötvényeknél is sokkal jobb választás ez az eszközkategória. A svájci bankház egyre vonzóbb befektetésnek látja a régiós részvénypiacokat, hazánkat is felminősítette, de még mindig Csehország, Lengyelország, Magyarország a preferált sorrendje.
* A Credit Suisse mellett az HSBC is publikálta részvénypiaci kilátásokról alkotott véleményét, melyben felhívja a figyelmet a részvénypiacoknak igen kedvező gazdaságpolitikai lépések közeljövőben várható tartósságára. A magyar részvénypiacot a stratégák felülsúlyozásra ajánlják
Szvsz közeledik egy korrekció hamarosan, ha ezt ennyire nyomatják. :)
most meg herceg már irányt váltanál 21k-n???? Multkor még a 20700 fölé zárásért drukkoltál - 300 pontokra játszol v. mi van?
Ezt is ma szépen megvették, ennyi, mindent megvesznek.
szép csendes ? :D már rég lennt a pusztulatban kéne hogy legyen..erre emelkedik..
Én sem bánnám, mert közben visszacsipegettem a fél pakkomat. :)
lehetne egy kicsit bátrabb határidő szvsz... 20800 pl, 21k körül végre irányt váltanék :)
szép csendes emelkedés