Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: gl

#125715 BudFox Előzmény: #125712

Na..:D érdekel hogy megy a módszeremmel....én most gyűjtöm a pénzt a questor rendszerhez...

Equitasnál is lehet két irányba ?

papíron már működik a stretégiám..:D

majd jövő pénteken a találkozón megbeszéjük.

Re: nincs cím

#125714 Ventura Előzmény: #125667

Na ez az a hír, amit a "nagyok" már régóta tudtak és ezért húztak minket az egekig megelőzve minden régióbeli más országot. Most úgy tűnik kidobták a hírt a köztudatba, amire néhány elkésett befektető lecsap ők pedig szépen elkezdik adogatni a részvényeket.

Mire a szegény emberek feleszmélnek, már régen -30%-ban lesznek a papírok. :-)

#125712 Kitano Előzmény: #125696

Dehogynem. Bud módszerével nyomom. Equitasból longolok (többnyire DT), Erstében 5K-s pakokkal tegnaptól óvatosan és körültekintően, de short állományt építek.

#125696 Kissherceg Előzmény: #125678

Bal kéz nem tudja micsinál a jobb kb... hihetetlen... :) Jelzáloggal is shortolna az ember, de nem lehet :)

hati kifutás van ma, záró vicces lesz :)

#125678 Kitano Előzmény: #125674

Mondtam reggel, srácok, hogy long beszálló van. Persze a long mellett ezen a szinten mehet a hosszú távú short építés. :-) Ez már magában paradoxon, nem igaz?

#125674 rbbj11 Előzmény: #125669

kishitű vagy :)

21k bux v. hati felett?

Ami még nagyon tetszik, Sarkadi (ha jol emlékszem), aki ma reggel smét beharangozta a kifulladást, meg a du.-i elfáradást, ismét tökéletes antiindikátornak bizonyult. Csak hallgatnom kell a böfögéseiket, és tudom, merre megy a paci. :) Meg a piac. :)

* Friss globális részvén…

#125667 Robag

* Friss globális részvénystratégiával rukkolt elő ma reggel a Credit Suisse, melyben újra azt hajtogatja, hogy mennyire vonzó befektetés most a részvény. Sok szakértő véleményével ellentétben az elemzők azt írják, hogy most már a vállalati kötvényeknél is sokkal jobb választás ez az eszközkategória. A svájci bankház egyre vonzóbb befektetésnek látja a régiós részvénypiacokat, hazánkat is felminősítette, de még mindig Csehország, Lengyelország, Magyarország a preferált sorrendje.

* A Credit Suisse mellett az HSBC is publikálta részvénypiaci kilátásokról alkotott véleményét, melyben felhívja a figyelmet a részvénypiacoknak igen kedvező gazdaságpolitikai lépések közeljövőben várható tartósságára. A magyar részvénypiacot a stratégák felülsúlyozásra ajánlják

Szvsz közeledik egy korrekció hamarosan, ha ezt ennyire nyomatják. :)

#125664 rbbj11 Előzmény: #125660

most meg herceg már irányt váltanál 21k-n???? Multkor még a 20700 fölé zárásért drukkoltál - 300 pontokra játszol v. mi van?

Ezt is ma szépen megvették, ennyi, mindent megvesznek.

#125535 kelvin Előzmény: #125530

Behalt az egész tőzsde, na léptem, majd este visszanézek, illetve előtte zárásra, ha lesz időm.

Sziasztok