Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

na nem offolok itt többe…

#125469 Csokigyáros

na nem offolok itt többet, inkább higítom a hati shortomat, mert úgy látom sokan akarnak még az itteniek közül is longolódni.. :)

Re: gl

#125461 Kitano Előzmény: #125457

Isten őrizz, West Ham szurkoló vagyok. Közepes csapat, legfanatikusabb szurkolók. Természetesen a "You'll never walk alone" is hatalmas élmény, nem kétséges. Pool-t itthon én is meg akarom nézni, de állítólag még az egyedi jegyek, amiből állítólag marha kevés lesz, nincsenek kész, csak a 3 meccses bérletesek. Milyen mutyisztáni marhaság ez megint?

#125457 Csokigyáros Előzmény: #125432

Off

ezek szerint MU szurkoló vagy... nekem mind1...

de azért kirázott a hideg amikor a Pool-himnuszt hallgattam élőben...

de az igazi hidegrázás a magyar himnusz előadása volt, amit az egész stadion megtapsolt (bár ekkor már nem volt tele)...

On

Csippentettem egy kevese…

#125451 Robag

Csippentettem egy keveset, mert már kezdett hiányérzetem lenni. :)

Úgy látszik, csuszásodom... :)

Re: go

#125440 Csokigyáros Előzmény: #125438

akár hol zárja ezt az évet a bux, szerintem nem lesz mindig 20k felett addig, így a shortom is beérik valamikor... mondjuk jobb előbb, mint később, de nem vagyok egy ugrálós, inkább kiülöm... :)

#125438 Kitano Előzmény: #125434

Persze, lehet még tovább rángatják akár több hónapon keresztül. Ezért nem érdemes stratégia területén betokosodni csak az egyik irányba. Ez persze nem azt jelenti, hogy ész nélkül ki-be ugrálni kell a pozikba.

#125437 Robag Előzmény: #125426

Nekem a tegnapi bővítés 660-on és 598-on sikerült, de záróban meg is váltam tőlük. Benne voltak a pakkom akkor zárt felében.

A mai nyitó kiszállóm után várom az új beszállót. Remélem, nem sokkal feljebb kell visszavennem. :)

#125434 rbbj11 Előzmény: #125409

középtávon is lefelé sokkal esélyesebbnek látom. De pár hetes távlaton fene se tudja

#125420 Csokigyáros Előzmény: #125411

Off

a you'll never walk alone-t fogom majd feltenni, mert egész jól sikerült a felvétel, csak még meg kellene vágnom...

képeket is teszek majd fel..:)

#125409 Kitano Előzmény: #125393

Persze, igaz. De az szerencsés dolog, hogy a döntéseidet mindezek ismeretében tudod meghozni. Nekem tök mindegy, hogy merre megyünk, csak ne oldalazzunk. :-) (Természetesen jelen szituációban én továbbra is lefelé várom középtávon.)