Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Nekem is szombaton leáll…

#125969 zozzz

Nekem is szombaton leállt az 5.2 RC1 licence error-ral Win7 x64-en, eddig ment simán. Szerintem valami időzítő lehetett, hogy többeknek egyidőben szállt el vagy TJ-nek hozzáférése van távolról és átírt vmit, de ez utóbbit nehezen tudom elképzelni, a tűzfalak, vírusirtók megfogták volna.

Az előző hsz-okban leírtakat kipróbáltam, de nem segített: AmiBroker szabályos eltávolítása, AmiBroker könyvtár törlése, reg cleaner futtatása. Kivéve a registry bejegyzések manuális eltávolítása, ezt még nem próbáltam. A vicc az, hogy az unregistered verzió is elszáll ugyanezzel a hibaüzenettel, ha másodszorra indítom. 5.00-val nincs gond, 5.1 és 5.2-vel csinálja ezt.

Ha vki tudja a megoldást jelezze legyen szíves!

Kösz.

Pénteken nem voltam vide…

#125937 Rozsdáskilincs

Pénteken nem voltam videkre utaztam. Ma este érkeztem meg. Jó speki módjára első dolgom a gépem bekapcsolása után Peti indit Ami indit hogy betöltsem a pénteki adatokat lássam volt nélkülem kereskedés:-)

Ami üzenete: License error! Gondoltam benézek az ami topicba hátha találok valami okosat a dologról. Akkor látom másnak is baja van ezzel és milyen furi pont azon a napon mikor nekem. Ennek a véletlen esélye igen kicsi, mivel a progim rég gond nélkül müködik.Több mint gyanus! Nem lehet hogy turkálnak a gépekbe. Mindenesetre kiváncsi leszek megszaporodnak e ezek a feliratok az amibrokert használók körében. Lehet kicsit összeesküvéselméletesre sikeredett. De tudjuk vannak idehaza akik nem örülnek hogy az amibróker létezik.

Re: nincs cím

#125543 Virkir Előzmény: #125442

7-et használok de Xp-n is ugyan ez a hiba jött elő.

Az az érdekes ha a működő 4.9-el felülírom és azt frissítem 5.2-re akkor megy szépen igaz tegnap még csak 32 bites Xp-n próbáltam.

Megpróbálom még a gyökérbe saját könyvtárba telepítést.

#125442 Zabás Előzmény: #125427

Visztát használsz?

Akkor viszont lehet, hogy jobban jársz, ha nem a programok közé telepíted a dolgokat, vagy UAC-ot kikapcsolod, de még így is híbát írhat ki:

UAC kikapcsolása: http://lacy.hu/windows_vista/uac_kikapcsolasa

én inkább valahova a dokumentumokba vagy egy másik vinyóra telepíteném!

#125427 Virkir Előzmény: #125311

Gyakorlatilag a 4.9 megy szépen 64 biten csak 32 bites Petit kell hozzá használni, amit meg bárhonnan átmásolva lehet használni.

Az adathiba meg azért érdekes mert az 5.2 1000 napos alapbeállítással indul.

De a nagyobb gond, hogy nem látja az adatokat a Peti-ből csak mint írtam ha ^ előtaggal adom meg a részvényt és nem jövök rá, hogy miért.

Hogy érthetőbb legyen

Alapból megcsinált adatbázis ahol nem olvassa be az adatokat

http://kepfeltoltes.hu/090918/adatb_zishiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ahogyan működik viszont nem tudok beimportálni adatokat

http://kepfeltoltes.hu/090918/_OTP_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Zabás

A Revo-val az a gond, hogy nálam valamiért nem látja a registri bejegyzéseket pedig már elég régóta én is azt használom és eddig mindent szépen kitakarított csak az Amit nem tudta.

#125374 Zabás Előzmény: #125365

Akor nincs más hátra, vigyel be egy k. erős mágnest és adj a merevlemeznek!

#125365 Amatoregy Előzmény: #125353

:(

Ami ugye megint nehéz, mert nem rendszergazdai jogom van, tehát pucoló programot se tudok telepíteni.

Ezért lett volna jó a portable verzio...

#125353 balacy Előzmény: #125332

Így kicsit más persze :(

Már emlékszem, hogy Te írtad is, hogy céges gép.

Akkor nem marad más, mint a registry pucolás, vírus és spyware tisztítás (van esélye, hogy spyként azonosítja azt, ami buherálja a licencedet)

#125352 Amatoregy Előzmény: #125344

na otthon nekifogok.

Újból.

Mert valahonnan benne marad a rendszerben valami.

lehet, hogy azt teszem, hogy egy másik gépbe teszema pendrivet és ott csinálom.

#125344 Zabás Előzmény: #125332

Ezt már privátba is elküldtem:

Innen letöltheted azt a verziót ami nálam tökéletesen megy!

http://www.mammutmail.com/download_do.php?sid=08e51fd10872a8d25e5762e0f0d1f4bb&file_name=amicrack.zip

Először az 5,1-et kell telepíteni és crackolni / Broker.exe-t és a Brokey.dll átmásolni/ és el kell indítani ezt a verziót, utána pedig az 5.2up-al frissíteni és utána megint át kell másolni a 2 fájlt! Ha jól emlékszem, már rég telepítettem.

Azért kell elindítani az 5.1-et, mer csinál magának egy dll-t, és lehet, hogy a pluginban, ezért a pluginba csak egyesével szabad bemásolni az új dolgokat, nem pedig az egész mappát felülírni!

Nálam ez a verzió fut, tökéletesen:

http://kepfeltoltes.hu/090918/0ar_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

#125332 Amatoregy Előzmény: #125305

Jó.

Mindjárt felhívom a kollégákat..

"Van egy tört progi a hivatalos céges gépen." Újrahúzzátok, mert munkaidőben nem tudok tőzsdézni?"

Persze, jön a válasz... :DD

#125311 balacy Előzmény: #125294

64 biten nem fog müködni elvileg.

ha pedig a túl sok adatra hivatkozik, keress vissza a topikba, le van írva, hogy mit kell állítani rajta. Érdekes, hogy ez a hiba nálam nem jön elő, pedig sokaknál gond.

#125305 balacy Előzmény: #125236

Én rendszertelepítésre gondoltam, formázással. Az kipucol majdnem mindent.

#125294 Virkir Előzmény: #125236

Na hogy én is beleszóljak meg tanácsot kérjek.

Az 5.20-vel próbálkoztam a héten én is de érdekes dolgokat produkált.

Próbáltam telepíteni VBox-on XP-n 32-64 bitre és mindenhol másként viselkedett.

Egyik verziónál megcsináltam az adatbázist importáltam adatot bele de a .dll-el használva nem ment a PETI nem látta az adatokat csak akkor ha létrehoztam egy új symbols-t ^ előtaggal, tehát simán az OTP nem megy az ^OTP viszont megy de ere nem importál adatokat. és a .dll importnál is hiányosan szedi be.

Gondoltam egyet felülírtam a működő 4.90-el a telepített könyvtárat majd 5.20 uppgrade és így működött.

Néha gondolt egyet és túl sok adatra hivatkozva elszállt az adatbázis ami azért érdekes mert csak az utolsó 20-30 nap adatait importáltam bele.

Ötletem sincs, hogy mi a fene lehet a hiba.

#125235 balacy Előzmény: #125227

Akkor nálad van gond (valami megkavarta a licencelésedet). Ez megy rendesen nálam. Újra kellene a rendszert telepíteni szerintem, mert annyit kínlódsz vele, hogy az már akadályozza a kereskedésedet.