Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: gl

#125402 Hathor Előzmény: #125388

eredetileg tőlem az OTP topikból, de később amatoregy is berakta :)

De most egy W várható. így lehet pihizni a következő körig. Én ráérek fél egy évet is :)))

Hoszzú az élet :)))

Re: go

#125396 rbbj11 Előzmény: #125382

na jó, szerencsére annyira sokat nem vesztettem, hogy az legyen a mércém: ha megúszom a likvidálást, az már jó....

#125393 rbbj11 Előzmény: #125381

na ja, ez örök igazság a tőzsdén: egyszer minden eljön, csa elég hosszan kell mondani!! :DDD

Igazuk lesz most, is egyszer jön. Ha netán azonban megcsinál olyat a tőzsde, amit még soha, és pl. jelentős korrekció nélkül, ilyen ütemben elhasít a DJ 13.000ig, akkor az elemzők majd megint néznek ki bambán a fejükből. És megint nem értik majd, mint ahogy korrekcióért visítoztak 3000-es otp-nél is, ami majdnem harmadolódott még....

Egy nagy cirkusszá vált ez a tőzsdének nevezett vmi, ketrecek kellenének ide, ezt nem szabad elfelejteni....

#125384 Hathor Előzmény: #125372

De igen.. Ott voltál?

egyébként nem csak Ő volt előadóként!

fundás elemzést kaptam elvileg

#125382 Hathor Előzmény: #125370

Mindegy hosszú...

azt hittem örülsz ha megint lefele megy a piac majd. Ez akkor is jó, ha a teteje körül szállsz ki, mert a likvidálást megúszhatod.

Nem mondtam, hogy nem mehet fel a piac, de jönnek az apró jelek.

azért ne gondoljuk már, hogy egy 100%os emelkedésben nincs visszamenet.

Menjen még fel. Ha nélküled megy fel és lefele játszol, akkor is jól jársz. Nem kell feltétlen ma keresned. Mindegy. más szemléleten vagyok sok mindenkivel szemben :)

#125381 Kitano Előzmény: #125370

Esésben is folyamatosan arról cikkeztek elemzők a Pf-en mag a Napiban is, hogy már nagyon alulárazott a piac, és nemsokára jön egy up. És jött is. Csak előtte a 317-es ajróval beparáztatták, aki hagyta magát.

#125379 kelvin Előzmény: #125370

Ezt a nézetet osztom én is.

Miért esnénk nagyot?

Mindenki arra vár? lehet, amíg a FED ki nem talál valami baromságot addig megy a rally kisebb korrekciókkal. Minden héten egyre jobb adatok jönnek ki. Igaz a munkanélküliség szar még így is, de majd ha begyűrűzik akkor lesz a nagy zuhé megint.

De véleményem szerint amíg ennyi jó hírt kapunk és a FED is jól csinálja a dolgát (nem vonul ki túl gyorsan a rendszerből (állami pénz, beruházások stb. ) ) addig a befektetők hangulata pozitív marad és mehetünk fel, persze nem nyílegyenesen.

#125373 Zabás Előzmény: #125370

Szerintem is, még várnak vele! Ha már itt lenne az ideje, most ilyen magasan öntenék, még kicsit feljebb kell tornázni, hogy még több vevő legyen hogy magasabbról lehessen önteni. De sok nincs hátra remélem :).

#125370 rbbj11 Előzmény: #125346

még vmi: továbbra is mindenki az esésben hisz, ettől hangos minden, meg mindenki korrekcióért kiáltozik, hogy be tudjon vásárolni. Majd akik korrekcióra várnak, azok is eldobják az agyukat, és bevásárolnak, na majd azután eshetünk talán...

tessék, ez is: http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=420595&place;=

Túl vagyunk az emelkedésen, meg el fog ma fáradni a piac, meg egyéb baromságok. Akkor meg milyen fordulatra vársz???

#125363 Kitano Előzmény: #125338

:-) Még csak most kezdtem építeni. Látom remek long beszálló adódott ma reggel... :-DDD

#125362 rbbj11 Előzmény: #125346

pirosodik....senki nem tud a legjobbkor zárni, de ezt a semmit esésnek nevezni túlzás...mert 0,3%-ot esett a dj, na bumm.

Persze, hogy lassan senki nem shortol az évszázad rallijában. Ez még nem jelenti, hogy zuhanni fogunk.

Nem öröm a lfelé menet, ha csúcson zártál, ez gondolom egyértelmű...

Milyen várakozás éri meg? Shortban tiszta plusszos a számlád? Nem értem ezeket a mondatokat, sem az összefüggéseit.

A befektetők? Kik azok? Kik a kisbüfik?

#125346 Hathor Előzmény: #125342

Nem a károdotoknak örülök.. hanem annak, hogy lassan senki nem shortol, de a piac áll.. sőt..

pirosodik..

A fordulatnak örülök, mert azt mondják, ha már mindenki az emelkedésben hisz....

szóval tudjátok.. de abból Ti is profitáltok majd.. így öröm a lefele menet nem?

tegnap voltam egy tőzsdei befektetői esten.. egyre érdekesebben látom a piacot. Megéri a várakozás.. Tiszta plusszos a számlám..

persze mínusz a banki kamat, de 10% kamat csak meglesz előbb utóbb, ha életben maradok :)

A befektetők nem így gondolkodnak, mint mi kisbüfik a piacon

#125342 rbbj11 Előzmény: #125338

te még shortolsz? Egyébként nem kéne annyira mulatságosnak tartni más kárát (ha tényleg lemennénk egyáltalán)

#125335 banyaiz Előzmény: #125315

nagyon kíváncsi vagyok meddig lesz erő felfelé. Még ősszel talán egy nagy halált eljátszanak, legalábbis ebben bízom. Elég bizonytalan vagyok nem merem részvény hosszú longjaimat sem tartósan visszavenni, meg beleülni rendesen shortba sem.