most foglalmam sincs jó e a longom...
most foglalmam sincs jó e a longom...
ilye rsi-kkel nem lehet ezt sokáig tólni fel már...1100sp töltség be a rést oszt remélem bili borítás addig kicsi korik le aztán neki ennek..szvsz
grat, mostanában nem piszkáltam bux hatit, még 17-18 k körül volt egy elvetélt tető kereső short próba de gyors menekülés lett a vége. :D
jaja tényleg sok a lehetőség mindenki választhat kedve szerint.
Habár még bízom az emelkedésben, stresszoldóként eladtam a fél pakkomat záróban.
Jót tesz a lelkivilágomnak egy kis realizált nyereség. :)
én má középtávon bummra lefelé várok 2hónap és jön tuti...de lehet 1.3hét között:)
:-))
itt már bármilyen irányú pozi stresszes feszül a húr nagyon. :D
Én is majdnem így jártam. Az első leöntésből kicsivel a stopom felett fordultunk. Aztán lejjebb pöcköltem a stopot, és épp hogy megúsztam a következő stop vadászatot.
záróba higítottam 700nál kifagytam megint ...új gép lesz :)
Reménykedtem feljönnek értem 800-ra a ,de nem tették, mindegy, izgi kis du-n volt :-D
Szasztok
ma vittem át utoljára longot, mert nem bírom a streszt amit okoz... shorttól jobban alszom:D
Napközben tegnapi záróban nyitott longom kis nyerőben kistoppolták (hogy egyenesedne ki az EKG-juk), így shortépítésbe kezdtem.
veszélyes üzem ez a széllel szembeni próbálkozás tető keresés, nem is merem nagyobb mennyiséggel. Egy próbát megér vsz.