Ja, ami most végre megy a gépen, az a 5.00-ás és a vele adott dll és tört broker.exe, majd ez lett update-ve az 5,20rc1-re és visszamásolva a dll.
Ja, ami most végre megy a gépen, az a 5.00-ás és a vele adott dll és tört broker.exe, majd ez lett update-ve az 5,20rc1-re és visszamásolva a dll.
és ez?
http://www.mammutmail.com/?action=download&sid=86d8e016be9a2ec0acca4330b6229c86
Lehet, hogy ez kicsit másabb. Elveben ez megy.
http://hotfile.com/dl/9963659/25f09a2/Portable_AmiBroker_5.20_Pro.7z.html.
Én ezt szedtem le, de harcolok vele. Nekem a benne lévő amibroker.exe telepítő fájlként viselkedik. Azt hittem, mint általában a hordozható progik, csak rá kell másolni egy már telepített könyvtárat a pendrive-ra és már használható lenne.
Kérdés:
Nyűglődöm az mt4 pluginnal. Az MT telepítve, megy is, kapcsolat is van a szerverrel, de az mt indításakor, az útmutató pd-ben lévő leírását követve, nekem csak várakozás az adatráig jut. Nem gyünnek a bitek.
leszedtem és nem menthető a chart. Hogyan törhető fel?
Passz, nem tudom, hogy miben különbözik, torrentről szedtem le, de fel sem tudom tenni, mert a telepítője nincs meg, már az nálam is az RC1-es
Nem nagyon figyelem, hogy miben különböznek a verziók, azért tértem át a 5,2-re, mert pár AFL nem ment a régivel, de nekem az is megfelelt volna még ezer évig...
leszedem. és a te általad használt verzió miben különbözik az rc1-től?
Azt is letudom valahonnan tölteni?
- én a 5,20,0 verzióz használom, normál telepítéssel. AZ AQuotét nem
- hogy mitől hülyült meg? Nem tudom. Nálam eddig megy rendesen.
- portable semmiben sem más, legalábbis rajzeszközben és tesztelési lehetőségben semmi nem tűnt fel.
- http://www.mammutmail.com/?action=download&sid=c0128d8f56661d67140858f3a0310ceb
- nincs, az egy külön program, a kettőt még nem próbáltam telepíteni, próba szerencse...
Nos, összefoglalva:
Amibroker 5.20 rc1 verzio.
Az amibroker könyvtárba belebiszkol kilépéskor (ha van internet kapcsolat) és a legközelebbi indításkor licence errort ír ki.
Ha kitörlöd az ami könyvtáborl a broker. newcharts file-t akkor elindul.
Bibi, hogy ezen a charton vannak a beállítások, tehát mintha nem menthető verzió lenne.
Kérdéseim:
- a fenti verzió (5.20 rc1) eddig is pendrive volt telepítve és ment minden gépen
- vajon mitől hülyült meg, illetve van-e olyan aki a fenti verziót használja és megy
- a portable verzió mennyiben más? (és honnan tölthető le?)
- a portable-ben is van pattern explorer?
Köszi!!
Az mitől lehet, ha sarumantól szedett adatokat teszek be, nem jók a volumenek. Ez volt a helyzet, ha egy új adatbázisba a petiből exportált adatokat importáltam be.
Igen, telepíteni kell az MT4-et is. Pontosan meg kell csinálni mindent, ami a leírásban van és menni fog. Én kb. fél napot használtam, de akkor ment rendesen. 32biten legalábbis, 64-en nem használtam még.
Portable AmiBroker: csak el kell indítani kattintással és megy, semmit nem kell telepíteni neki. Naponta használom, amikor oktatni megyek, szóval nincs semmi gond vele, csak szerintem kicsit nagyobb az igénye, de ez nem lehet gond.
Arra már rájöttem, hogy a quote nyomul a netre, pedig el sincs indítva. Hülye Comodo /tűzfalam/ meg engedi is, mert a telepítéskor anno, gondolom megengedtem. A licenszt pedig valószínűleg a broker.dll tartalmazhatja, ezért van ebből buhera. Most leszedtem a tűzfalat, feltettem vagy 10x-re az amit és perpill megy. A nagy keresgélésben leltem egy 5.25-ös bétát, ua-zal a dll-vel megspékelve. Még nem néztem mivel tud többet, mint az 5.20 rc1-es.
Kérdés:
A belinkelt mt4-es plugint hogyan kell használni? Telepíteni kell a Metatradert is? A dos-os paranccsal el is indul a kapcsolat a serverrel, de amiba nem tudok adatot csiholni.
Ez a "hordozható" amibroki tetszene, hátha nem olyan háklis, mint a gépi, de egyszerűen nem találok hozzá semmi telepítési leírást. Főleg azért, mert állítólag nem is kéne installálni. A txt-jében csak annyi van, hogy rá kell húzni egy pendrive-ra és már megy is. Hát ez még nem akar, de majd megvoodoozzuk.
mi van akkor ha írsz egy filet (mint dosban a .bat) ami meghívja a broker.exe-t kilépés után meg törli ezeket a fájlokat...?
Ja azt majd kihagytam. Ez a hiba üzi akkor is kijött, mikor nem tört 5.2-t akartam használni. Első start OK., majd 2-ra cumi.
Én ezt nem értem. Ma egész nap, már amit az oti engedett ebben a rallyban, ami-t szedtem le, meg raktam újra. Ja, a nagy netes kutakodásban ráakadtam 64 bite verzsönre is /még nem próbáltam/.
A gondom az, hogy akár melyik 5.x-es amit-t raktam föl, az első kilépés utáni startra license errort ír ki. Azt már látom, hogy a hiba üzi után ami könyvtárba befirkál mindig 5 db broker kezdetű, különböző kiterjesztésű fájlt. Ha ezeket kitörlöm, akkor újra indítható, de csak egyszer, mivel a következő startra, megint licensz gond.
Már használtam ezt a szutykot, vagy 2-3 hete, de ezidáig minden ment rendesen. Egyszerűen halvány lila gőzőm sincs mi lehet a hiba. Ez miatt nem szívesen raknám újra az Xp-t sem.
Érdekes, hogy használom win7 64biten is, nem a 64bit-est, ott nem jött elő ez a probléma. 64-esen viszont nem megy a Petivel.
Más. Leszedtem egy Portable verziót is. Állítólag nem kéne telepíteni. Használ valaki ilyet? Nincs benne pl a broker.exe.??
nekem is kiakadt.
Mivel proxy-n keresztül megy valószínű, hogy nem internetről szedett le valamit...
Nálam 5.0