ott longom volt, amit zártam sajnos hamar :)
ui: asszony nem enged elemezni :)
ott longom volt, amit zártam sajnos hamar :)
ui: asszony nem enged elemezni :)
3000-es otp shortoddal is így jártál volna....
Holnap Bux sziget ??? ::::::()))))
Ja, nekem is az biztos, de nehezen is,de fordítottam néha néha. Csak nagyon megégtem a saját hülyeségem miatt. Attól függetlenül azt mondják a jó tőzsdés egyszer lenullázza magát. Hát majdnem sikerült, de hála ennek a társaságnak is köszönhetően talán helyreállok:-) kopp,kopp, kopp
Azért elemzést kérünk szépen:-)))
Szerintem nem neked szólt. :)
Azért támaszok és ellenállások ügyében érdekelne hogy te mit látsz.
A bux rés elvileg ellenállás kéne legyen, bár ilyen SnP mellett nem biztos hogy komoly akadály lesz.
amíg ilyen jó kívánságok vannak, nem elemzek :D cummm az van...
16ks shortom tartanám, már elfogyott volna a tőke...
Spec. nekem egyáltalán nem lóg az orrom, sőt...
...csak nem verem a tamtamot, részben mert együtt érzek veletek, másrészt mert én sem vagyok biztos benne, hogy meddig áll még nekem a zászló.
Végre kezd beérni a türelmem, és az hogy minden fundás ellentmondás ellenére bikaként próbálom kezelni a piacot, amíg erre komolyan rá nem cáfol.
Nálam akkor jött el ez a fordulópont, amikor az aug. 20. előtti shortjaimat voltam kénytelen feladni és fordítani, fájdalmas veszteséggel 24-én.
Ráadásul az a short is egy longból lett pánikban fordítva kicsivel korábban. Ha azt a régebbi longot fordítás helyett kiültem volna, most nagyon szépen állnék. Viszont a 24-én dobott shortból azóta sem tudnék jobban kiszállni, mint akkor.
Azóta a korrekciókat kiülöm, ha éppen nem sikerült időben pluszban zárnom egy longot. És lehetőség szerint csipegetek is a mélypontok közelében, ha van rá keretem. És hálás vagyok Ursinak, hogy rávilágított a piac bika jellegére. Sajnos elég sokára fogtam föl.
Igen pontosan én is ilyen köcsög voltam. Végig longoltam és elég szépen hozott, és gondoltam most jön a korrekció. Ráadásul elmentem egy hétre a Balcsira és gondoltam én irányítom a piacot és beálltam shortolni stopppok nélkül!(nagy hiba volt) Persze nyaralás alatt nem illik a tőzsdét nézni (asszonyok:-))) és holt nyugodt voltam, míg nem hívott a bróker csávó, hogy valamit csináljak másnap 10-ig, mert különben ők fognak. Hát nem tudtam mit csinálni és így szépen likvidáltak, de én még mindíg bíztam az esésbe, de az sem jött össze és így mégegyszer likvidáltak. Na akkor megfogadtam, hogy ilyen hibát nem követek el, és ha kell inkább fordítok. Azóta kicsit jobban megy, de ezt vissza hozni nagyon nehéz. Sokkal óvatosabb vagyok, de így viszont pl. egy 700 pontos emelkedésből csak 2-300 pontot tudok, megfogni. Lassan, lassan haladunk előre, de nagyon szeretnék már egy nagy esésbe benne lenni a jó irányba persze.
tudod mi a bosszantó az egészben?
az gondoltam, h nyáron longolni fogok, nem érdekel semmi, mert a nyár a forgalom nélküli sunyi emelkedésekkel szokott telni
nem tartottam be az alap elképzelésemet és bukok a shortokkal egyfolytában
ez van
Életembe nem foglalkoztam ennyit a TA-val, és engem is idegesít, de egyeszrűen se a támaszt, se az ellenállást nem tudom mostanába kibekkelni. Vonal hegyek, ahogy Te mondod, de nem számít semmi! Menni kell a nyájjal sajna! Ez van-:)
hajjaj, látom mindenkinek lóg az orra, sajnos az enyém is
bár mikro a shortom de szépen szanálja a tőkémet
egyszerűen hihetetlen, h sehol egy komoly korrekció
műbalhé volt ez az egész válság, v micsoda? :((
vonalak ide, vonalak oda, megy minden felfelé mint a gejzír
Józan ésszel ez nem lehetne, de megyünk és megyünk előre. Én július végén szoptam nagyot amikor kétszer likvidáltak. Most már óvatosabb vagyok, de a könnyen elbukott veszteséget nagyon nehezen lehet visszahozni. A shorttal sokat buktam az biztos. Most a felfelé játszással kicsit kezdem összeszedni magam, de hatalmas a kockázat. Sztem bármikor beeshetünk és akkor aki stopp nélkül van az cummant.
És mostanában csak akkor lehet fogni normálisat (és persze bukni is normálisat), ha átviszed holnapra szerencsével a pozit.
Tiszta casinó, de ezt már mindenki beírta. Megfogadtam, hogy nem tartok hosszú távon semmi pozit és lelkiismeret furdalás nélkül fordítok, ha muszály. Csak a brokiktól sajnálom a lóvét. Nagy picsa az egész! Bocsi a trágárságért!!
egy biztos..ilyen számlákkal ahol mi kereskedünk...nem lehet hosszú távon sikeresnek lenni a határidővel..ezt be kell látni. " trükkös" számla kell ide...
Elemzők meg nyugodtan főbelőhetik magukat..vagy pont ezért irkálnak össze-vissza mindent...szánt-szándékkal.
Van olyan is meg ilyen is. Ebböl a szempontból mindegy.
Az adatok egyre jobbak lesznek. Mert a bázisok egyre alacsonyabbak. A mostani adat egy év mulva lesz bázis.
Végigolvastalak, és tökéletesen ugyanazt gondolom és érzem amit Te! Jelen szituban a fordítós alakzatok és ellenállások mit sem számítanak! Nyer a tőzsdepszihó, a csordaszellem meg a kapzsiság. A jelenlegi szinteken a válság alatt elvesztett tőkém egy részét visszanyertem, na most azt a lóvét szinte forintra viszi az otp shortom. F@sza! Fordítós alakzatok ! :)
Lehet, h Neked van igazad, és alufifújás utáni pukkot kell megvárni nyugodtan a partvonal mellől. Belefáradtam én is az egészbe!
Kell vmi ami megtöri ezt a válság vége hangulatot. Gazdasági növekedés nem lesz olyan mint amit most áraznak akkor vszínű meg fog. Csak hát addig milyen pályát jár be tőzsde az kérdéses.
csupa jó hír: http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=420376&place=
Még, még, még up!!!!!! Igen, mehet a pilótajáték az egekbe ismét!!! Bár a multori index csúcsok is irreálisak voltak, de a mostani félhalott gazdaságnál pláne kellenek olyan árak!!!! Igen, még up!