Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#124185 banyaiz Előzmény: #124184

ja de kevés is az olyan index ahol 4 papír határozza meg szinte az értéket.

Abból két gyógyó amit nem nagyon érintett fundásan a válság, sőt lehet több gyógyszer kell mint előtte. :D Vszínű ezért képes ilyen kilengésekre Bux.

#124184 rbbj11 Előzmény: #124180

egészen apróság: ezzel messze megelőzte az összes többi indexet. Azok nem járnak a letörési szintek felett, pláne nem szignifikánsan

#124180 rbbj11 Előzmény: #124177

mellesleg: a bux megerősítve a letörési szintje felett maradt. Ez TA alapon k. nagy bull, és végleg a medve végét jelzi előre. Lehet fals jel is, de attól még egyelőre jel.

#124177 rbbj11 Előzmény: #124169

én nem így látom.

Az esésben is a megfelelő TA további esést jelzett. Persze mindenki bele akarta látni a korrekciót. Mert egyszerűen nem hitt a szemének. Most a fordítottja van, és most sem hisz senki a szemének. Emelkedő a trend, minden TA alapján várt korrekció csak max korrekció, amit egyébként sem kell megjátszani.

p.s: xar az egész. Holnap kivágok mindent. És itthagyom egy időre a börzét. Persze tuti beszakad azonnal utána minden, de azt is lexarom. Nem fnanszírozhatom esetleg 28k-s bux-ig a shortokat. Ha ez ilyen töretlenül megy tovább (és miért ne menne, TA alapon pláne, ha az esés is úgy ment), akkor még pár hónap és 28k-n leszünk. Ennyi.

Ezzel az egyik utolsó, régi shortost is leölik holnap, vagyis engem. Kész. Ennyi volt. Nem finanszírozok ujabb korrekció nélküli 100% emelkedést. Lehet király bának lesz igaza ugyanis, és 1,5 év múlva 50k lesz a bux. Miért is ne? Ha világválságot ilyen egyszerű volt megoldani, és ilyen könyen emelkedhet a börze, akkor miért ne? Talán nem fognak javulni ilyen mértékben az adatok, mint eddig? Dehogynem fognak. Igaz, úgyis 10 év, mire elérjük a válság előtti szintet, de az kit érdekel, a börze 1 év alatt majd új csúcsra megy. Leszarom tényleg az egészet.

#124169 Zabás Előzmény: #124165

Ta-n minden túlvett és korrekcióért kiabál!

Szerintem a TA alapján már esni kellene!

De USA nem hagy minket, pedig ők is túlvettek! Igaz TA alapján kitört, de már párszol le is tört, sőt egymás után jöttek a fordítós alakzatok, levegőben fordult, szóval semmi köze az ésszerű TA-hot! Megy amerre menni akar! Ráadásul napokig egy helyben toporogtunk, míg kint újabb csúcsokat csináltak, erre ma megvettek mindent, mintha 4800-on drága lett volna a papír! Persze, ma a TA alapján kitört, ez OK és korrekt! Most venni kell OK! De még akár lehet csapda is! :)

USA TA alapján esnie kéne

http://kepfeltoltes.hu/090916/12056448140ar_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Erre mégis emelkedik!

Divergencia mindenhol, naposon /hetesen/sőt még hónaposon is túlvett, ékben mozgott/mozog, most ék tetejénél van esni e kéne, de mégsem tud ez TA? Nem ez őrület!

Napos: /TA divergencia esni kellet volna ennyit a TA-ról/ Mostanában nem működik semmin!/

http://kepfeltoltes.hu/090916/9302180011_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ezért tévednek folyamatosan az elemzők is, mert a chartok nem emelkedést mutattak eddig! Most, hogy long minden esni fog!!! :)

#124165 rbbj11 Előzmény: #124160

TA alapján rég long van. Kicsit volatilis, nehezen futtatható, de egyértelmű long. És TA alapján kitört. TA alapján újabb gigalong jön, napokkal eelőtt ide is beírtam. TA alapján ez megy a Holdra....aki tisztán TA-zott, vagy robotozott, ismét halálra kereste magát

#124152 rbbj11 Előzmény: #124026

sose fog ez már esni. És idén nem lesz ez alatt az érték alatt. És jövőre sem. Én már teljesen lemondtam róla. A maival nekem végleg elvették az életkedvem is. Menjen a p.-ba a Holdra, én meg nem foglalkozom az egésszel, amíg nem lesz halvány köze a tőzsdének újra a fundamentumokhoz.

#124142 Robag Előzmény: #124136

Mindenesetre az már így is úgy is a bux rés felett van.

A rés: 20237-20282, igaz?

#124102 Kissherceg Előzmény: #124069

fene tudja követni mit akarnak azok ottan kint, kiváncsian várom emddig húznak minket 20600-20800 talán.

#124099 Kriszti@n Előzmény: #124027

nem tudom,de se a dax ,se usa ne jöjjön utánunk,mert tökön szúrom magam a dax shortommal:-)

#124069 akpo7 Előzmény: #124048

Holnap meg rantsak meg ressel fel es csoda BUX is mehet vissza oda, ahonnan jott. S&P is elerhet 1,070 ala, ami azert erosebb ellenallas fele!

gl

#124060 Waszeitung

Ha amcsit így felülteljesítjük,mi lesz akkor ha dow 10300ra kimegy?

Bux 25e ?

Örülök, hogy adtam 20290…

#124052 Zabás

Örülök, hogy adtam 20290-en, legalább reggelig 0-ban érezhetem magam, ilyen sokáig rég nem voltam pluszos, vagy 0-ás poziban :)