mutyi piac megveszik mert nem kell hozzá sok pénz ...ezért....
mutyi piac megveszik mert nem kell hozzá sok pénz ...ezért....
poráz kicsit hosszú visszajön ez 3héten belül a gazdihoz:)
nem értem, mire föl van nálunk háromszor akkora öröm és boldogság mint DAX-ban, meg nyolcszor akkora mint USÁban??
USA ma beadja a derekát! Ázsia is minuszos ,lesz, mi meg +2% nyitunk és megvesszük +5% ig! Agyam eldobom már! Azért 290-en adtam még egyet a shortnak
Ezt nem kotottek fel, igy visszakaptam 0ban. :) Termeszetesen nem mertem tartani holnapra, mert nyul vagyok.
Visszaadas nem lett valoban.
záróba még egy kicsi short holnap meglátjuk növelem-e..ez a kontroll kicsit megetetett ma nemvoltam itt és adtam korán sebaj
pasz kicsi a kt... kivi vagyok holnapra. 400on álltam eladáson... vételre nem gondoltam, hogy ennyire nem marad
Kivéve a hatit. Belongoltam záróban mégis. Most izgulhatok...
mindent felkötnek...
Mivel megint egész nap értekeztem, kimaradtam a jóból. Dehát valamiből élni is kell. :-D Remélem reggel sokan kezdtek longolni, és szépen kerestetek vele. Személy szerint én most így a nap végén egyik irányba sem mernék belenyúlni.
Ha 1% ot adnának vissza,de vszeg annyi sem lesz,akkor is bőven long...
Magas forgalom,napi maxos zárás vszeg mindegyik bleuban,Otit be sem adták napközben,sztem fel....arra kíváncsi lennék hogy Otiban mennyi shortzárás lehetett ebben a forgalomban.