Otinál,Mollynál elfelejtették elkezdeni a beadást,így valószínűsíthető holnapra is az irány..
Otinál,Mollynál elfelejtették elkezdeni a beadást,így valószínűsíthető holnapra is az irány..
hehe..kiszálltam..nem tettszik nekem ez az USa..lehet szivatás lesz.
közelednek a stoppom felé.. bár zárást illene megvárni
Jon az majd elobb is.
Raadtam 250en veletlen. Most kene egy kis riadalom, h. bezarhassam. :)
Fő a precizitás..aztán OTP jön le a 3700 alatti régiókba :DDD lehet hogy 10 év múlva, de lejön :D
Ebben a helyzetben vagyok en is, van shortom lentebbrol. Reggeli longomat bezartam 100 korul, mert melo volt, es sok konti volt, de most mar nem merem ujra nyitni, pedig...
Mindegy, megnezzuk lesz e visszateszt, v. lefordul e, raadasul holnap johetne egy 3. res is, szoval van sok szcenario. Mondjuk most inkabb arra tippelek, h. megnezzuk kb. 20.6 kornyeket, ha a kitores megmarad 200 felett.
a felettünk levőről beszélek, persze réssel átviszi holnap... :D
Holnapi elemzésére én is kíváncsi leszek! De bejött neki a mai a 20100 elérheti el is érte! Csak kisit továbbment :)
Én már kiszállnék szívem szerint, bár új csúcsra mentünk, nagy értelme nincs, de bux rés még nyitva!!!
Pedig lehet, hogy meglesz. S&P futinak 49 alá kell zárnia, ha a shortosok még szeretnének valamit.
Szerk.: Ja és gondolkodom, hogy rányissak egy keveset, úgy "USA-i alapon". :)
nnem kezdtek itthon realizálába, így kint sem lesz nagy esés...
Simán eljátszhatja nyitóban, de akkor szvsz meg kell venni.
az meg a másik....Egon elemzését azért megnézem holnap...aztmondta 20100 -ról tuti lefordul és esik :D meg hogy 18600...na persze..
Most meg nehogys USA megint eljátsza a nagyhalált.