Meg kell mondjam, ma is beigazolódni látszik, hogy mostanában a 15-30 perces gyertyák megbízhatóbb üzenetet hordoznak a közeljövő történéseiről, mint az órás-napos-hetes gyertyák.
Meg kell mondjam, ma is beigazolódni látszik, hogy mostanában a 15-30 perces gyertyák megbízhatóbb üzenetet hordoznak a közeljövő történéseiről, mint az órás-napos-hetes gyertyák.
én úgy kalkuláltam,hogy szerintem még pont nem,kb 181 re számoltam:-)(ft/usd)
szerintem ha 200 alatt kapsz 02-t az a 01 halálát jelenti...
a 02, 200 alatt kell nekem is...01 próba még ma meglesz szerintem 90en megnézem.
Azt nem mondom, de 180 benne van, azért nem vennék az USDHUFTL01-ből és azért várok ki még a 02-vel, hogy olcsóbban vehessek
eszerint az 1,47 nem ellenállás a $-nak, inkább a 4740, 4760
akkor pedig lesz még olcsóbb is
nekem megvannak a szintjeim régóta.egyelőre várok...eur meglátjuk mit produkál ,270 alatt a 264-65 elérhető szerintem.
Azt ne mond, hogy 170 lesz egy usd. Az több mint 7 %-os gyengülés. Akkor azt átvetítve az rv piacra komoly szintek jöhetnek ki.
Én nem rizikóznék, nálam a 02-n a vétel gombon az ujjam. Kérdés USD meddig gyengül EUR-ral szemben, mostmár kinézne valami korrekció. Mert ha tovább megy 1.47 fölé, akkor az EURHUF certi jobb lehet
a 01 már elég meleg..habár 1k-t lehet,hogy megér
szerk: tegnap 02-ben 225ön álltam egész nap,most meg 211ért nem kell azonnal:-)
mit veszel, 01 vagy 02?
én is vételen gondolkodom, csak nem biztos, hogy érdemes még a 01-el foglalkozni.
183.74. alászúrt de szerintem megint innen fog fordulni.mindenesetre veszem..lassan a gbp is 300 alatt, az eu meg 270 alatt.
Úgy látom nem tartott (183,80?), de most viszont látni vélek egy 15 perces kalapács gyertyát, ami egy napon belüli fordulatot sejtet.
nem baj ,holnap kezdődik a vásárlás.eu gbp és usd minden formában,de csak az első kör...