Két új kínai gépet vettek az Aqvaplus Kft-nek aki a fúrásokat végzi a Pannergynek. Az EU támogatások miatt késett feltételezhetően az új fúrások indítása, de az előkészületi munkákat (talapzat építés) már korábban elkezdték.
Két új kínai gépet vettek az Aqvaplus Kft-nek aki a fúrásokat végzi a Pannergynek. Az EU támogatások miatt késett feltételezhetően az új fúrások indítása, de az előkészületi munkákat (talapzat építés) már korábban elkezdték.
sajnos műhelytitkokat én sem tudok. A kanadai geot. cégek pappírjai emelkednek, új részvények kibocsátásával fedezik beruházásokat, ez is lehetséges jövő kép. Hosszútávon 2-3 év jó befektetés, röviden pedig jó szörfözést
sajnos nem vagyok képben a Pannenergyvel kapcsolatban.
záróban lesz átkötés?
véleményem szerint sokan rég erre a pillanatra vártak és adják, ez még csak az első hír...
Pauz86 linkelte be: "A soron következő geotermikus kútfúrásokat már vadonatúj, nagyobb teljesítményű berendezésekkel végzi a PannErgy"
Mennyi gépet béreltek? Hol a következő helyszín? Ha sorrendbe mennek akkor Nkanizsa következik, szerződés az önk. megvan, helyszín kijelölve.
azért akad még benne eladó szépen. Érdekes kis játék megy, mehetne az új tulaj 10%ra, ha a közkéz 65%, meglepően magas
A fúrás eredményét a SzL honlapján már közzétették. Most Tamási van soron ebben hónapban vagy okt elején max
Bocsi, ex linkelte be amott :D
Megtévesztett...
Dátumot nem is néztem, csak gyors akartam lenni.
Én már vettem, azt mondtam ráveszek :)
"részesedés megszerzésének dátuma: 2008/04/14." - ez miért érdekes?
NA Universal Investment GmbH a Berenberg-Balkan-Baltikum-Univ.-Fund kezelője (székhely/cím: Erlenstr. 2, 60325 Frankfurt) közli, hogy a vagyonkezelésében lévő jogi személyek szavazati jogot biztosító befolyásoló részesedése 6,89%-ra növekedett a Pannergy Nyrt-ben.
A részesedés megszerzésének dátuma: 2008/04/14.
A forgalomban lévő PANNERGY HU0000089867 részvényeinek darabszáma: 21 054 655 db
Jogi személyek felsorolása, tulajdona, szavazati jogok mértéke:
Berenberg-Balkan_Baltikum_Univ.-Fund: 1,451,165 db (6,89%)
Látod van aki adja 70-ről, de kiveszik...
Én nem adom még az tuti!
Herceg meg mazohista, 800 felett vesz majd csak ;)
Nekem megjelenik.
Na és akkor most mi legyen? Hol bővitsek? Mert gondolom 70ről még nem kell most eladni? :)
Ezt akartam én is, de valamiért nem ment :)
A Tied sem jön be..
hűha egy csapásra nemzetköziek lettünk :)) további vételekkel kivárok 800felett talán
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?h=5&k=2&i=121208
Hatalmas kötések a PannErgyben - Kiszállt a Berenberg?
***törölve***
Valami nem volt jó, mind1. Egy cikk lett volna, de ezt már tudtuk.
Szerk:
záróban tolongás lesz :)
Átkötés: 835k biztosan.
kiváncsi vagyok mennyi átkötése a forgalomnak...
egyelőre azt se tudom, hogy a beszálló jó volt e :) Előző csúcs 850 volt. de 950 a lokális csúcs :)