Megnezzuk, mennyi marad a resbol. :)
Valakinek van bőven eladó :)
Holnap ez menni fog még?
Az az érzésem, hogy nap végére kiakad, aztán holnap megint!
(830-nál ellenállás?)
Szüksége van már ennek is egy rallyra! :)
770-en elég szépen szállnak ki és szállnak be
Forgalom tényleg derék
elég combos a forgalom.
Legyen igazad. En nem szeretem magat a papirt attol fuggetlenul, h. nem keveset nyertem vele a 10,000ig rantasban otodoles elott. Ismerem, hogyan szoktak hirre onteni.
kösz, részemről ennyi volt mennem kell, jó szórakozást
800 tamasz volt az elozo emelkedes korrekciojaban, majd letort, igy most ellenallas. + 830 a fibo 61.8, tehat az is ellenallas. Nem lesz ennek itt egyszeru dolga.
úgy néz ki, hogy nem túlzottan vagy elragadtatva a bejelentéstől. Mi ez a lehangoltság? Jó úton haladnak, csak sokaknak ez lassú. Ha gyógyszerkísérletek bejelentésére, járványokra tudnak menni a pappírok, ez miért ne menne.
Na én futottam vele egy jó kört, köszi az infokat, eddig nem foglalkoztam vele soha
ma kiderül, ki mennyire értékeli ezt a hírt és főleg mennyien. Fő a pozitív hozzáállás. A következő jó hír(eke)t Tamásiról halljuk. Sajnos ma nem vagyok gép közelébe, de este visszanézek. Jó mulatást!
már csak el kell adni az energiát....és nyereséget kell termeljen a cég. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy önmagában ezek a hírek mennyire dobják meg az árfolyamot.
Nkanizsán egyelőre nincs és nem is tudnak a fúrásról. Hosszútávon cél Miskolc, r.távon Ta. Szlőrinc.
Ha ez volt a legkockázatosabb, akkor a Tamási fúrás eredménye borítékolható.